7

Бай Иван

преди 6 години

Днешните ученици не могат името правилно да си напишат ,камо ли с комунизъм да ги занимават ,я им дайте някоя чалга песен да изпълняват ;) !!!

6

у нас е така

преди 6 години

Нито комунизъм,нито демократизъм,ами си е баш българизъм!

5

Анонимен

преди 6 години

Показаният на снимката паметник на съветската армия е символ на фалшифицирането на българската история от комунистическата фашистка хунта, която узурпира през 1944 година с помощта на окупационната съветска войска и изби десетки хиляди българи !

4

Анонимен

преди 6 години

Култа към Вожда и властта на комисарите ще могат да ги гледат на живо, дори може да предвидят екскурзии до Брюксел.

3

Анонимен

преди 6 години

Е ТОВА Е, ПОЧНАХА ДА СЛАВЯТ КОМУНИЗМА И В УЧЕБНИЦИТЕ!

2

аха

преди 6 години

Не ви харесва,че хората си спомнят с тъга,за времето на комунизма!?И ще им обяснявате колко лошо е било,а как сега всичко цъфти и вързва,така ли!?Ми прави са,и тогава не беше цвете,и тогава простотии колкото щеш,ама такова безхаберие като сегашното никога не е било!

1

Анонимен

преди 6 години

Защо обърквате допълнително децата? Като е било съжителство как според Вас близо 6 млн. българи са избити във Възраждането през 19век? За какво са умряли хора като Левски? Сигурно от добросъседско съжителство? У нас и Царско време и комунизъм и сегашната демокрация ,всичко си е за осъждане! Родители, предавайте на децата си истинската история, а в у-ще да учат за оценка само.