35

Анонимен

преди 6 години

Разбира се , че е успех! Кокото повече Пу.тя властва толкова повече Московията ще се скапва и ще достигне естествения си завършек с разпад на европейска, сибирска и тихоокеанска част. Предсказаниети на великият Збигнев Бжежински ще се сбъдн еи това ще е най-хубавият ден за човечеството от хилядолетия.

34

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Руски евреи купуват апартаменти много изгодно от разочарованите рускоговорящи.Некачественият строеж и толкова малко пари не заслужава.

33

АНТИ

преди 6 години

Боко иска руска Лада,за проверка на граничната ограда.С бронировка Лада "Нива",на цар Тиква най ще му отива.

32

Уругваец

преди 6 години

Дойче веле,CNN?ВВС,Прокопиев и неговите издания финансирани от САЩ .....(ПО 1 000 000 В ГОДИНА в долари ,а вие си помислихте навярно в левове )) са нацелени против Путин и Русия . Навални ако стане ,то Тръмп ще се покаже детска играчка на света -той е диктаторска натура -нито един от опозицията с него не може да работи ,така че Дойчо на Веле е жълт,жълт,жълта тоалетна хартия ,за друго не става .

31

кеф

преди 6 години

Запада много мрази Путин той изгони техните фирми който ограбваха Русия,не им се клани и работи за народа си,то квиченето сега започна.

30

за Путин

преди 6 години

Щом DW пусна машината за ***.на,значи Русия върви в правилния път,днешно допитване показва че ако днес бяха изборите в Русия за Путин щяха да гласуват 68%....

29

Българин

преди 6 години

Дойче веле да си гледат работата. По времето на Путин, Русия се върна като световна сила. Със сигурност много по-добре от Елцин и предните. А ако има и още по-добър, нека се кандидатира и хората ще го изберат.

28

Rrr

преди 6 години

До Анонимен 18Браво!

27

Анонимен

преди 6 години

До фАха, каква огромна разлика. Все пак еднада държава е най-голямата, най-великата, с най-много ресурси, ляляля... на планетата. Разликата в средната работна заплата е направо огромна спрямо малка, скромна държавица, до много скоро официално, а вече не-толко-официално обирна от първата. Огромна разлика, ей! Като царе живеят всички, особено в големите градове. Все пак една такава заплата е около 1/3 от наем на жилище там!

26

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 33Скоро ще ви дръпнат шалтерчето:) Рубличките свършват. България е в НАТО и ЕС!! Руснаците не са "добре дошли"! Свиквайте!

25

cazzo duro

преди 6 години

Самия факт, че Путин е "инсталирал" навсякъде *** да му водят пропагандата е достатъчен. В този сайт/а и във всички други/ са точно от 10 години.

24

Rrr

преди 6 години

Полная ерунда, навальный никто не имеет ав орите изобщо. Путина поддерживает практически вся Русия. При нем живем хорошо, свободно, постоянно есть положительные изменения, развивается промышленность.

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

16,Aбе не ми я хвали! Знаеш ли колко население се пада на кв.км. територия в България и в Русия? Това е в болшинството си обработваема земя. Знаеш ли колко природни ресурси в пропорционално се пада на един руснак и един българин? В ПЪТИ ПОВЕЧЕ за руснака. И въпреки всичко цели орди от руснаци идват в България!! Защото в твоята Русия е много хубаво.

22

чарли

преди 6 години

До Анонимен:Как е в България,остави я Русия ?

21

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са братушки.Сходна писменост,сходни нрави и обичаи.Уважавам ги !Путин е диктатор ,марионетка на мощната олигархична руска мафия !Тея крадат повече от нашите...С толкова ресурси ,а да са на прага на беднотията.В същото време пълно с милиардери,..Ай чао

20

Анонимен

преди 6 години

До фСамо с лъжи и пропаганда не става. А мин. заплата е 117$.......

19

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че е градиозен успех преди всичко за руския народ, но по-интересно е това, което каза Обама току-що: Америка я чака съдбата на нацистка Германия. /цитат/

18

Анонимен

преди 6 години

До фСредната работна заплата в Русия падна до 433 долара на месец, съобщи главният аналитик на Сбербанк Михаил Матовников, цитиран от ТАСС. Това означава, че заплащането на труда в Китай вече е по-високо, тъй като там средното месечно заплащане е 450 долара.С обезценяването на рублата доходите на руснаците падат вече втора година. В момента заетите в държавата получават по-малко и от най-слабо платените европейци- Румъния и България.

17

факт

преди 6 години

Газ пикаят някой на запад и в САЩ че Путин ще е отново президент на Русия,независим,смел,не се кланя на никой,бради страната си и много опасен за враговете на Русия с две думи отличен син на своята родина.

16

Анонимен

преди 6 години

За руснаците е по-добре да си имат Путин, отколкото Разпутин!