41

Анонимен

преди 6 години

бСП нямат качества и умения и те го знаят единствените им надежди са ГРОБ да паднат и БСП да управляват ха-ха-ха смешни сте бе дрогари .

40

болшевики

преди 6 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП, Герджиков е бил член на БКП!

39

Анонимен

преди 6 години

Жалко че Хитлер загуби от тия скапани комунисти,света щеше да е друг!

38

Анонимен

преди 6 години

Едните комунисти правят конгреси, другите разширено задедание, на което да громят класовия враг. Смешни ***!

37

44

преди 6 години

Да си наследник на терористична организация, като БКП и да се гордееш с това е наистина странно.

36

Анонимен

преди 6 години

БСП е терористична групировка създала мафията!

35

Анонимен

преди 6 години

Нереализираните се поради некадърност и липса на качества бивши кадри на БКП и Комсомола са ядрото на ГЕРБ.Та нали те самите и техните родители и близки плуваха пак най отгоре през така нареченото от тях време " най мракобесни времена" и се ползваха от привелегиите на власта.На кой баща му полковник, на друг шофьор на генерал, на членове на ЦК на БКП и пр. и пр.

34

БЕЗ ЛИМИТ

преди 6 години

...........НЕ ТАКА ..........МРАКОБЕСНАТА, ТА НАЛИ ОЩЕ ТИ СЕ ПОКАЗКА ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА /на БСП/ ОТ ЗАДНИЯ ДЖОБ !!!!!!!!!!!!! ЗНАЕМ В КАКВИ ФИЛМИ СЕ СНИМАТ ТЕЗИ КОИТО ПЛЮВАТ ТАМ ДЕТО СА ......ЛИЗКАЛИ !!!!

33

маде ин Булгари

преди 6 години

Това, че комуниста, другаря Борисов, критикува комунистите, че са комунисти, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!

32

Анонимен

преди 6 години

Няма вече начин БСП да е на власт!Видя се и на последните избори!Даже Сидеров го осъзна!

31

Анонимен

преди 6 години

И едните другари - и другите са другари!

30

Анонимен

преди 6 години

Питам се,защо другарите от герп се занимава с другарите от Позитано.Бсп нямат ли право на сбирки и герп няма ли си работа да Оправя държавата в прекия и преносен смисъл.

29

Анонимен

преди 6 години

Присмял се хърбел на щърбел,дето се вика.

28

Тежък Сокол

преди 6 години

31 Има прекалено много измислици които са се загнездили в съзнанието .Данъците не са били по-непоносими отколкото в останалата Европа или в Средновековна България .Това с еничарите е твърде преувеличено , първо са взимали момчета вече в пубертет, второ българи са се натискали момчетата да им стават еничари защото е било престижно , трето това е бил единственият начин по който са участвали във войните на Империята , не е било както при Цар Симеон или при Хан Крум масово да *** по полетата

27

Калина до 24

преди 6 години

Понеже пяна ти излиза от устата:75% от ръководителите на "дясната" ГЕРБ са бивши комунисти - начело с лидера си, в наследницата на БКП - БСП са само 50%! - само уточнявам факт. Не коментирам нищо друго

26

Анонимен

преди 6 години

За какво бъдеще говорим в БСП ,с Стефан Данаилов и Станишев!Стига простотии!

25

The big щепсел

преди 6 години

Заптието на овчаря от Правец, самозвания генерал - произведен от партията майка, ползвайки всичките и привилегии, ще говори за мракобесничеството на същата..- Приказки от познат ветропоказател!

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХранил те е и те е българина,а не турчина. Свсевъзможни данъци,включително и за четка за зъби,че си плюскал.И най-приятното-да ти вземат първородния син и да го направят еничарин.Всички комунисти не са по-гадни от едно турско ***.Най-много да идеш на лагер,да си починеш лично.

23

Тежък Сокол

преди 6 години

Всичко започна с идването на бандита от Мадрид . Не, че сме спрели да се развиваме , развиваме се, но твърде бавно

22

Анонимен

преди 6 години

"За пореден път другарите от "Позитано" се занимаваха само и единствено с ГЕРБ, вместо да погледнат ситуацията в собствените си редици"Целта на спешния конгрес беше набиване канчетата на противниците на вожда, което се видя от приетите решения. Що се отнася до използването на ГЕРБ, това беше просто димната завеса над патакламата между клановете в комунистическата секта. Т'ва е истината!