78

Анонимен

преди 7 години

Поредната FAKE NEWS.Но да не забравяме все пак, че този сайт е от Тиквено-Прасешката медийна група.

77

Анонимен

преди 7 години

Нали герберите си напълниха гушите от заеми и еврофондове, над 50% от парите се крадат, нормално е да са доволни, реално след 10 години българска икономика няма да има, един град ще остане, останалото роми. Ама няма проблеми, вервайте си, че се развивате, ако си мислите, че някой ще стои да плаща сметката след това, хаха, герберски 0лиг0френи.

76

Стига глупости

преди 7 години

Нищо не е наред!

75

до 73

преди 7 години

Ти мен не ме мисли - аз съм си осигурил живота отдавна. И с ракета да летиш пак не можеш да ме стигнеш. Няма да изреждам какво и колко имам защото не съм снобар.Това че си заблуден е опрадано донякъде с младостта ти, но ти си не просто заблуден, ти си много много заблуден. За 26-годишен имам предвид.

74

84,

преди 7 години

"Жалко че един народ който претендираше да е умен, падна толкова ниско."Ми той само е "претендирал", на практика умен никога не е бил. Което е видно поне за ония, които познават историята му.

73

До 71 гербер

преди 7 години

Момпе младо. Не се подигравай с хората, които работят в лидл.Не искам да стигаш до такава работа. Пожелавам ти някой ден ти да изкарваш пари, а не да работиш на заплата. Тогава ше разбереш стойността на хляба.Не се подигравай и не си мисли, че като си на работа за 1200 лв си постигнал всичко.Когато попнеш ти да плашаш по толкова на хора пиши пак

72

До 79

преди 7 години

Добре бе, не са доволни, а защо? Ти защо не си доволен пряко? С какво се занимаваш? Какво правиш за да си доволен или чакаш някой да те оправя?

71

Гюнтер

преди 7 години

Хехехеее..Господи,защо!?!?

70

Чиновник

преди 7 години

К'во стана накрая, простолюдието по селата и малките градове чакат да се върне социализЪма и да им даде наготово, а хората в големите градове бачкат и полека-лека си оправят положението.

69

Анонимен

преди 7 години

Много моля изразяването на лично отношение към управлението, евентуално подплатено по съответния начин, да не ми се приписва на мен, като български гражданин.При мен такова подплатяване не е налице.И мога да изразя личното си мнение, а то е крайно негативно. По-полека с обобщенията. Влизате в разрез дори с официалната статистика по въпроса.

68

Анонимен

преди 7 години

това е фалшива новина, мисля че истинската е точно противоположно на това, което пише тук!

67

Azz

преди 7 години

Страотна стъкмистика,браво на ***...

66

До Паци

преди 7 години

Остави ги, тука повечето са пенсионери и безработни коментиращите. Няма как да са доволни. Те чакат някой да дойде и да ги оправи и все оправени си ходят :D

65

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка, всеки народ си има това което заслужава. Щом на хората им харесва да си живеят в мизерия, да ги лъжат че са в рая и те да го вярват, така да бъде. Няма партия в България която да е работила за интересите на народа. Нито една. Жалко че един народ който претендираше да е умен, падна толкова ниско. Трябва да си сляп да не виждаш мизерията, беднотията, престъпността, анархията, корупцията, разбитите градове и умрелите вече села! Да вярваш че си добре, след като сме най изостаналите.

64

Анонимен

преди 7 години

Ако не ми беше ясно какви злоупотреби се случиха и как след 10 години няма да има кой да работи и да връща тройно нарасналите дългове на страната в период от последните 10 години, откакто сме в ес и направени от тази политическа сила, която управлява в момента, щях и аз да съм доволен, ама знам, че след 10 години БГ ще е един град икономика, останалото ромско гето, където най-вероятно ще закрия фирмата си и ще се изнеса в чужбина, така че, няма смисъл да ми ги говорите тия, виждам колко е хубаво

63

Гербер До 71

преди 7 години

От 10 до 18 - 18 часа ли са бе сладур? Като гледам как смяташ, спокойно можеш да бъдеш от недоволните, хора като теб редят стока в Лидл и нямат перспектива другаде.

62

Анонимен

преди 7 години

От какво са доволни българите? !Сигурно от това че мафията си има държава, или от това че властта краде а виновни няма.От това че платиха 8млд за кражбите от КТБ Белене и Цанков камък виновни отново няма !А както се разбра Т Петкова вчера в Москва е било страх да попита къде са двата реактора за които бедния българин плати по искане на Бойчетоб1.2 млд лева , тези реактори трябваше да бъдат в България през май,но явно няма да ги видим. Или от това че сме най бедни и болни в Европа?

61

До 56

преди 7 години

Гербер име на човек ли е или титла?Аз мисля,че е цвете.Ако името ти е Гербер,значи не си анонимен,а ако си член на шайката,както ви нарече един ваш съпартиец,си или много заблуден или мнооооооого мотивиран,ако ме разбираш.

60

До 56 гербер

преди 7 години

На 26 си. Има време да размислиш. Засегя само си учил и си хванал първа работа и някой ти изкарва хляба. Да те поблъска живота па се бий после по гърдите с целите си

59

анонимен

преди 7 години

Не съм мързелива, с 34 г. трудов стаж съм, с висше образование, но в провинцията не плащат, независимо от това, че си кадърен и работиш! Ето защо, младите избягаха в София и чужбина! Ние, пред пенсия, къде да ходим? А пък, ако останем без работа, никъде не те искат! Не вярвам и на ГЕРБ, и на БСП!