165

morelini

преди 6 години

Русия ни е освободила......никой няма да те освободи хей така заради черните ти очи.Имали са си нещо в напредвид за да дойдат...примерно сфера на влияние и увеличаване на русофилските настроени държави.Като ни освободиха и бяха победители защо разрешиха да се подпише Санстефанският мирен Договор,който на практика ни съсипа....Всеки си гледа интереса и Сащ и Русия.Най добре е разумна политика и с едните и с другите..

164

Историк

преди 6 години

Само благодарение на Великите сили "освободена" България не е погълната от руската империя, първият път - след рускотурската война и вторият път - след комунистическия фашистки метеж през 1944 г.

163

Реалист

преди 6 години

Ние се отказахме от Русия , ама те от нас НЕ.Използват всякакви долно пробни начини да ни върнат в тяхната орбита , ама нямат шанс.България е по добро място за живеене.

162

България

преди 6 години

Сестра ми Русия ще ми върне ли 25-та тона злато,които ми открадна през 1944 г. и другите 34 тона,които открадна през 1959 г.? Ще ми върне ли 60-те милиарда от пенсионния фонд на Царска България,който открадна през 1948 г. и 4-те милиарда от КТБ? А 150-те милиарда,които ми открадна през Жанвиденовата зима- тях кога ще ми ги върне??? А 5-та милиона Българи,които ги няма в земята ми заради нея- тях ще върне ли,или ще ги замени с неинтегрируеми натрапници???

161

Анонимен

преди 6 години

Нашето място като българи е при православна Русия, а не при третополовите.

160

Анонимен

преди 6 години

Голям смърд.ящ вой откъм Козяк. С тия фатки нищо нема да постигнете. И които не беха русофили - станаха.

159

до 185

преди 6 години

В така наречените концлагери гниеха отреп-ките като теб, *** на обществото.В България пък сега престъпниците се разхождат с мерцедеси и дават милиони за откупи на синчетата си, а тогава щяха да чукат камъни в Белене.

158

Анонимен

преди 6 години

Вижте как патриотите се обърнаха против Русия срещу пари,това ако не е корупция и мъжка про сти ту ция незнам какво е!?

157

Анонимен

преди 6 години

Докато бяхме с Русия, в БГ нямаше наркомани, ежедневни убийства и отвличания и ровещи по кофите за ***.Обаче материалът избра евроХейскате ценности.

156

Анонимен

преди 6 години

Русия е измислила само едно нещо - концлагерите за унищожение на хора!Пример - ГУЛАГ.После ги въведе и при нас - Белене, Куциян и още 58 други лагера.

155

Анонимен

преди 6 години

Заплахата за България идва от руските земи

154

Анонимен

преди 6 години

Русия е единствената, която воюва с брадатите джихадисти.Докато България и партньорите й въоръжават тези същите убийци на деца и унищожители на културни ценности.

153

Анонимен

преди 6 години

Той Волен много отдавна даваше всички признаци, че е по.мия, ама наивните българи му се връзваха.На ви сега 300 лева пенсии, на ви сега "руска заплаха".Мамин златен и той го е гласувал този запартък.

152

was

преди 6 години

Със серия от поръчкови убийства Русия се опитва да дирижира политиката на независима България. След Освобождението империята организира покушения срещу държавните ни мъже. Целта на атентатите е да обърнат страната в задунайская губерния. От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителство е устремена против нашата независимост и самостоятелност - Ст. Стамболов ...........

151

Анонимен

преди 6 години

Добре, че сме член на НАТО за да ни пази от рускотурската империя !

150

Анонимен

преди 6 години

Заплаха за сигурността на Русия е организараната престъпна групировка ГЕРБ, която изсмюква жизнените ни сикове и ни зароби с заеми към господарите й от ЕС за хиляда години напред.Докато бяхаме с Русиа, руснаците само са ни давали. При това безплатно.Сега си цакаче на ЕС като попчета.

149

Анонимен

преди 6 години

До ВОЛЕН-МОЛЕНКалашников го е измислил!----човек с основно нищо не може да измисли ... тоя автомат е измислен от Хуго Шмайзер! даже най известното ви оръжие не сте го измислили вие, хехехе

148

Анонимен

преди 6 години

Русия е заплаха за цяла Европа, а това сме ние - българите !

147

Анонимен

преди 6 години

"Засилено присъствие на Русия в Черно море" хахах - голяма смешка.А какво правят американски военни кораби от мама си райна в Черно море. Това ако някой ми го обясни, ще му благодаря!

146

до 163

преди 6 години

Същият написа- Българите са с Русия---- а руснаците отговорят , а ние сме в България! Изводите са за Вас!