34

Анонимен

преди 6 години

Могат, но не е демократично.

33

АХАХАХА

преди 6 години

А бе забелязали ли сте как псевдоеврейна Паси мишкува и го нема никъде а ми Надка Михайлова а ми М.нджев!Мишкуват!

32

Анонимен

преди 6 години

На територията на Беларус и Русия, Руската армия може да прави учения всеки месец,това е суверено право на независима държава, и западняците нямат право да забраняват.

31

гого

преди 6 години

бе що се пените толкоз, то учението( не маневри, такова само в главите на Ж у р на л я та има) още не е почнало и вече ще евакуираме прибалтика от руска инвазия.

30

Кефф

преди 6 години

До АнонименХохо че то един Ким прави квот си иска със Скъд модел 60-та та Путин нямало да прави квот си иска!

29

Кеф-орг.зъм!

преди 6 години

До АнонименАнгличаните се бяха забравили но на френска територия добре организираните наказателни отряди причакваха англииските ге.чета и им правеха засади и им скачаха по грозните изкривени физиономии на подх.ра!А най се изкефих как на стадиона руската тълпа тръгна към англетата и те заедно с жените си тръгнаха да бягат към стените на стадиона.Русите(наще хора) щяга да ги прегазят!

28

ФАКТ!

преди 6 години

И знаете ли кое е най якото че Путин ще прави каквото когато и както си поиска а *** *** само ще вият ревът и гърчат и ако смеят нещо да му кажат просто ще бъдат заличени от лицето на Земята!Ще има брутална гавра с тях!

27

Анонимен

преди 6 години

Рушката армия е от тинейджърчета. Представете си нашите абитуриенти в зелени дрехи и автомат. Ахахахааа. Натоввците ще умрат от смях. ==============Да бе как пък не. Десетки години феновете на английските отбори тероризираха цяла Европа като чупеха, биеха и вандалстваха навсякъде. Преди година "руските тинейджъри" им показаха някои неща.

26

Калеко Алеко

преди 6 години

Мястото на путинова раССия не е на запад, към цивилизования свят, а в далечния североизточен край на Сибир, към Чукотка ..... !!!

25

Надървен

преди 6 години

Тез русначета на снимката са много секси!

24

Ми да се пробват

преди 6 години

Една кадъна с Ф16 е достатъчно да разпердушини северно азиатските варвари

23

Анонимен

преди 6 години

потили се били ...лойнарчета натовски

22

Анонимен

преди 6 години

натовските гейнерали хехехехе момиченца с полички ..айде уааа

21

Знаете ли че

преди 6 години

Когато славните руски командоси направиха десант в Косово се оказа че са си забравили храната и НАТО ги хранеше докато Елцин си ги прибере обратно ?Пълни жслкари - това е раша тудей

20

Анонимен

преди 6 години

нато да си гледа работата

19

Тъпак

преди 6 години

НАТО си прави учения където си пожелае, а сега оревават орталъка защо руснаците на собствената си земя правели такова. Не е ли малко нагло? Русия никога не е казала, че искат да влизат на нейна територия щом разполагат войски по съседни държави.

18

Анонимен

преди 6 години

Тъжна вест!На 28 октомври 2017 г. се спомина Кубрат Пулев в град Кардиф след кръвоизлив в главата от нокаут във втория рунд срещу Антъни Джошуа!Поклон пред паметта му!

17

Анонимен

преди 6 години

До оло А Империята на Сатаната чии го дърви там ? В Ирак ,Либия ,Сирия ? Е, в Сирия гризнаха дръвцето .

16

На снимката

преди 6 години

Двама НАТО-вски войника се свалят. Единият отдясно в момента предлага нетрадиционен секс вечерта, а оня отдясно гори от щастие и си представя как ще се забавляват цялата вечер като гледат гей-порно и прилагат техниките на практика.

15

Рок енд рол

преди 6 години

Чувствам се идиоt само като чета, не знам кви са тия дето го измислят това. Трябва милиони да ми дават, та да давам голяма част от парите си за розови хапчета, за да произвеждам ежедневно такива " новини". Много съм чел, но такова отвращение не съм изпитвал. Сигурно капката преля чашата. Спирам за тази вечер да чета, иначе утре рано трябва да ходя на психиатър.