126

Анонимен

преди 7 години

Французите избраха елитарния кандидат, защото се мислят за елитарна нация, ще се събудят.Историята не случайно се повтаря.На въпросните французи не им е било толкова зле под немска окупация.Освен това Наполеоновият комплекс си е френски патент, Френската революция-също.

125

Анонимен

преди 7 години

Абе баш си е националистическа, защото младите са мобилно поколение и не можеш да ги убедиш че е много важно да си пазиш родните традиции и род

124

КОЛОБЪР

преди 7 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ И КОМУНИЗМА И ЛИБЕРАЛИЗМА СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЮДЕО-МАСОНИТЕ. КОМУНИЗМЪТ И ЛИБЕРАЛИЗМЪТ СА ДВЕТЕ СТРАНИ НА МОНЕТАТА, А ТЯ ВЕРОЯТНО СЕ КАЗВА ЕВРЕЙСКИ ШЕКЕЛ!ЗАТОВА СПАСЕНИЕ И СВОБОДА МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ САМО ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ И ПАРТИОТИЗЪМ.

123

Някакъв абсурд

преди 7 години

До 190 Анонимен" Обичам да препиккавам картофи. Нещо против ли имаш?Вижданията и идеите на Макрон ми импонират повече от тези на льо Пен. Както и на по-голямата част от французите. Прежали ги тези рубли все пак не ги даваш ти. "Мдаа, много ниско, много примитивно...Вижданията и на двамата далеч не са ти познати, а с какво точно ти импонира пед'ала можем да се досетим...Колкото до Русия - никога не съм я споменавал, но явно някога си бил отхвърлен от хетеро руснак и от тогава им имаш зъб.

122

Анонимен

преди 7 години

Не националистическа кауза , а популистка кауза. Има разлика :)))

121

!

преди 7 години

Франция е люлка на демокрацията.Франция е велика държава.Французите се оказаха доста по умни от британските селяни.Те още помнят заветите на великият Charles-André-Joseph-Marie de Gaulle.Vive la France!

120

Анонимен

преди 7 години

Изводът е само един - националистическата кауза няма шанс срещу шериата, защото хората я имат за морално остаряла кауза, че и дори я свързват с Путин. Срещу джихадистката зараза са нужни асиметрични каузи и добър кандидат е движението на суперхуманистите, но за съжаление то е клон на либертарианците, които пък са клон на неолибералите, тоест липсва му твърдост да убеждава срещу религиозните и заблуди.

119

Анонимен

преди 7 години

А да вие през комунизма не бяхте *** :)) банда полуидиотти бяха ви направили .

118

КОЛОБЪР

преди 7 години

НАЦИОНАЛИЗМЪТ В ЕВРОПА СКОРО ЩЕ СЪБОРИ ПРИКРИТАТА МАСОНСКА ЧИФУТСКА ВЛАСТ, КОЯТО ПОРОБВА НАРОДИТЕ, ДОКАРВА ИМ БЕЖАНЦИ И СЪЗДАВА ИЗКУСТВЕНИ КОНФЛИКТИ, ЗА ДА ГИ ДЪРЖИ ПОД НАПРЕЖЕНИЕ.

117

Анонимен

преди 7 години

Да се говори за демократично общество в условия на глобализъм е перверзно.Няма народ, който да иска да е ***.На французите им предстои твърдо приземяване в реалността.В контекста на случващото се ми става още по-ясно защо британците са велика нация.

116

КОЛОБЪР

преди 7 години

НАЦИОНАЛИЗМЪТ В ЕВРОПА СКОРО ЩЕ СЪБОРИ ТАЙНАТА И ПРИКРИТА МАСОНСКА ВЛАСТ, КОЯТО ПОРОБВА НАРОДИТЕ И УНИЩОЖАВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАЦИИ, КАТО ИМ НАТРАПВА БЕЖАНЦИТЕ И СЪЗДАВА ИЗКУСТВЕНИ КОНФЛИКТИ!

115

Глупендери

преди 7 години

Избраха си слугата на Ротшилд. Тъпо племе в глобален мащаб!

114

Анонимен

преди 7 години

Щом лелката Люпен поздрави Макрон за победата, начи иска да вкуса от макарона му!

113

Анонимен

преди 7 години

От това, което ми казваш разбирам, че изобщо не си наясно с тематиката и вижданията на двамата кандидати, ама бързаш да пикае... ааа, да пишеш.........Обичам да препиккавам картофи. Нещо против ли имаш?Вижданията и идеите на Макрон ми импонират повече от тези на льо Пен. Както и на по-голямата част от французите. Прежали ги тези рубли все пак не ги даваш ти.

112

Анонимен

преди 7 години

Макрон не показа истерия и за това спечели! А бабата Люпен, викаше крещеше с голямата си глава!

111

Някакъв абсурд

преди 7 години

До 179 АнонименМда, народа го избра... То па един народ - от две години всеки месец му спретват атентати и има над 300 жертви за това време и след всеки такъв случай излиза със свещи, плюшени мечета и сълзливи лозунги от сорта "не на страха" и т.н. до следващия път... и к'во от това... Продължават да си говорят за либерастия и толерантност... еб***ти народа... Тия се изложиха повече от германците...На път са да станат като в близкия изток - атентати всеки ден и на всеки ъгъл.. ей такъв народ са

110

Анонимен

преди 7 години

Баба, баба, ама има кинти. А свата му дал 500 хил евро да си купи партамент в Париж докато бил финансов експерт в министерството, а той с държавната заплата си върнал парите на тъста.

109

Bill до 168

преди 7 години

Ти се радвай на деня на "победата" а аз ще слушам европейска музика в градина Кристал.

108

Анонимен

преди 7 години

Макарончо в анфас има вид на предницата на Пежо Партнер Тепе! Същия, като че ли дизайнерите на Пежо са правили модела по портрета му!

107

Анонимен

преди 7 години

Единственото, с което мога да направя паралел с днешна Франция е режимът Виши.Историята се повтаря по един магически начин.Днес Германия е в съюз с евреите, но целта е същата-налагане на световно господство.Този път арийската раса припозна силата на капитала за свое оръжие.