50

Анонимен

преди 7 години

с дългия е свършено в публичното пространство!цитат от друг форум:Ако не е наведен, ще остане без глава. Явно отдавна е купен и препродаден (предполагам цената му е в рубли). Сега го употребяват, ама с неголям кеф, че вече е попрезрял и уморен кон

49

Анонимен

преди 7 години

И тъппите журналисти го питат: И докога така с протестите? И Слави гледа забавно журналистката и й казва: като не ми хареса един ден и видя че нямам достатъчно подкрепа, ще премина под друг вид протест. И наивната: Какъв?И Слави: ще гледаш!Уахахахаха...

48

Слави смешника :)

преди 7 години

Славуца е милионер, а се прави на хъш... това е измама на плешивия от Учиндол!

47

Анонимен

преди 7 години

Жал ми е за Маестрото - читаво момче е без което Дългие би бил нищо, но му е заложник.

46

Анонимен

преди 7 години

цитат от мнения в друг сайт:Добре де Слави, как очакваш сериозни хора да те подкрепят като заяви в прав текст, че Гергов ти е семеен приятел. По отвратително от това е самата биография на свинаря-милионер. Уважавам всеки, издигнал се със собствен труд и умения. Но лицето Гергов е по-ниско в еволюционната стълба и от бай ти ***...На куц кон заложи тоя път задкулисието и братята! Щом имал шоу, значи е популярен. Да ама не. Отблъскващ е. А сценаристите му са *** с претенции.

45

Слави е лъжец

преди 7 години

99% от хората не знаят какво е мажоритарен вот, но го искат.То и сега вота е мажоритарен - можеш да избереш личност от бюлетината!Истинските крадци са извън парламента, но народа реве за намаляване на депутатите.Разходите за тях не са толкова много всъщност.Други са крадците - олигарсите Прокопиев, Гергов, Р. Овч., Доган, Божков ...Народа е глупав и се лъже лесно от такива като Слави.

44

Анонимен

преди 7 години

Славито си прави вече и следобедно шоу и то на открито и то пред парламента! Голям!Прави к'вото си иска вееее....

43

Анонимен

преди 7 години

Не ми е важно, гласувах на референдума с три пъти,,не".

42

Анонимен

преди 7 години

Парламента да се издържа изцяло от данъците на гражданите във чийтo град се намира и чакаме да върнат незаконното ДДС.

41

Джедай Мастър

преди 7 години

Интрересно ако приемат мажоритарната система, като в парламента влязат по 90 души от БСП и ГЕРБ и 60 от ДПС, измежду всички като са Цеко Чоков и сина му, дали ще седи пак да протестира пред парламента, ще има ли шоу или ще се крие плешивата кофа под пясъка някъде в чужбина от срам и тъпота.

40

Анонимен

преди 7 години

до 49 Ми той и самият Слави казва: Или ще ме подкрепят тези...или ще намерим друга форма на протест. не каза че са роби, а каза народа ...

39

Анонимен

преди 7 години

Да запалим София и да свършат мъките им, отказваме да плащаме данъци и ще ходим на море няма да хрантутим тия със служебните мерцедеси.

38

Анонимен

преди 7 години

Гледах му на 5 май тоест вчера излизането пред парламента от 2 часа и 40 минути. Направи я оназ журналистска от ПИК леш....ухахахаах... Велик!

37

Анонимен

преди 7 години

НЯМА БЕ, САМО ХОРАТА НА СЛЕАВИ, ДВАЙСЕТИНА БАЛЪКА И ТОВА Е.

36

Анонимен

преди 7 години

Слави прави това за което всички говорят и го подкрепят. В България има един град цялата власт и пари са централизирани там. София живее и тъне в богатства за сметка на всички останали градове. Трябва да има мажоритарен вот за да се промени тази неправда. Промяната трябва да почне със мажоритарния вот и парламента дори да се премести ако грябва във Варна.Става тъй, че София е мажоритарно избран град за сметка на всички останали градове при тая система.

35

Анонимен

преди 7 години

Гледах му предните две излизания пред парламента... питаха го всичко и той отговаряше сериозно или с ирония ако се налагаше....и накрая няма какво да питат и ги пита: мЩо не питате бе? Давайте, сега ви се е паднало.

34

Мутрак

преди 7 години

Славе ,а депутатско място едно за теб и едно за мен ще има ли?

33

Анонимен

преди 7 години

Слави е голям! Прави си един вид шоуто и навън на открито и е суъпер интересно сред журналисти и обикновени хора когато разговаря. Не знам за друго, но все повече почитатели набира. Ще ги събаряме тия усещам.

32

за 120 депутати

преди 7 години

за мен най-важният въпрос благодарение на плевела отпадна - 120 хрантутника да са! вижда се че е абсолютно безсмислено да са повече какви хора влизат - калин велиов, питбули и подобни! също НАМАЛЯВАНЕ и ЗАМРАЗЯВАНЕ на заплатите им - да влизат хора които искат да работят за родината и народа, също и да си намалят субсидията на 1лв, а не да се правят на разсеяни! Браво на Слави, че опитва нещо, макар лично да не съм сигурен в ползата от изцяло мажоритарна с-***, може би смесена да е

31

един от 2,5 милиона

преди 7 години

Браво на Слави и екипът му. Но за толкова *** народ, демокрацията е бреме. Народът иска мутри и ниско интелигентни водачи. Тиквата и набедените за патриоти са идеални. А за комунистическите капиталисти, там е безнадеждно да се променят. Слави, не се хаби за *** народ. Инвестирай в образованието и в децата, ако искаш промяна.