18

така

преди 7 години

До траф1 в България не е имало комунизъм и 2 наистина много хора плачат за отминалия истински живот,но вия мижитурките не го разбирате.

17

traf

преди 7 години

сега живееш зле, защото си *** и необразован.е затова ревеш за комунизма. ял си салама яко тогва,но си толкова маолумен,че няма как да го осъзнаеш !

16

До 15

преди 7 години

Да, точно така е. Тогава се живееше. Днес се преживява

15

321

преди 7 години

До трафалгарГлупости!

14

траф

преди 7 години

всичкия *** днес е инструктиран да плаче за комунизма и бай тошо - супер умници :) ама на заплата

13

да

преди 7 години

Тогава всички живеехме истински а сега само живуркаме.

12

трафалгар

преди 7 години

1. върхушката и гравитиращите около нея не еот 200 човека- а стотици хиляди ! 2.в държава-затвор където ако реши паритята веднага можеш да влезеш в затвора не е спокойствие !3. 50 години комунистите крадат до безобразие! 4. бай тошо винаги е ходил с огромна охрана и ескорти навсякъде и не само той !

11

Анонимен

преди 7 години

И сега какво е? Да не би сегашните мафиоти и престъпници които управляват да са по различни?? Сега е много по зле. Да не би сега да не се возят в най скъпи лимузини? От първият, че до посредният селски кмет? Да не би сега да нямат привилигий? НСО не пази ли разни Догановци и Драгановци? Как ходи Бойко, новият диктатор? С хиляда човека охрана. С кои пари летят напред и назад? С парите на народа, разбира се, тези които не си слагат в джобовете. Сега е със светлинни години по зле.

10

Хитър Петър

преди 7 години

Бодигардът на Тодор Живков е новият диктатор на Българя. Следващият диктатор ще е бодигардът на Бойко Борисов, а може и чистачката на Бойко да е диктатор след него, не се знае още.

9

факт

преди 7 години

DW,постоянно се мъчи да ни внушава колко лошо са живеели хората преди 1989г.но хубавото не може да го потулиш с пошли статии ки и глупави внушения....

8

НЕ СЪМ ЧУЛ

преди 7 години

Живков да вози с държавен самолет селския си отбор. А тоя даже нямаше такъв.....

7

200 ферарита

преди 7 години

и десетки бентлита се въртят по жълтите павета. Даже сороските телевизии го дават едва ли не като гордост за българина. Митьо ОЧИТЕ вместо да бута количката с камъни си купил най-скъпата кола в БЪЛГАРИЯ и задминал ВЪЛКА - тартора на *** в СОФИЯ доскоро. А те тръгнали да ми пишат за Живков. АРЕ У ЛЕВО Н.АДУПЕНИ ЖУРНАЛ..Я

6

Тодор Живков

преди 7 години

Много крадете бе, Бойко много крадете.Много крадете ***, Лиляно много крадете.Давайте от време на време по нещо и на тоя мизерен народ.

5

Анонимен

преди 7 години

При Тодор Живков така наречената върхушка наброяваше около 200 човека.Сега държавната администрация и семействата им, които храним, ние данъкотплатците са около 1 млн души. Това всъщност са избирателите на ГЕРБ.1 млн тунеядци срещу 6 млн роби. Такава е тъжната картинка в днешна България.

4

сс

преди 7 години

тогава имаше обща сигурност, сега има сигурност само за богатите там е разликата, те пак си имат квото са имали и през комунизма

3

Анонимен

преди 7 години

Абе може всякакви глупости да напишете, но Тодор Живков се движеше с двама души охрана и се возеше на една Волга за 11 хил лв.А сега бодигардът му се движи с 28 души охрана и с Цветанов си купиха по едно бронирано БМВ за по 1.5 млн всяко.

2

Иван Пешев

преди 7 години

Ми сега какво е по-зле. Хем крадат като за световно ами и непрекънсато услуги от МВР и от Съда. Пеевски като е толкова успял защо го пази НСО ???

1

Хитър Петър

преди 7 години

На ви Тодор Живков, Борисов го наследява. Сега наричайте новия диктатор Живков.