31

Факт

преди 7 години

ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Цветелина Бориславова след като придоби контролния пакет на БиТиВи, днес е купила и НОВА ТВ. Да не си помисля някой че това има връзка с Тиквата.

29

Анонимен

преди 7 години

КОЙ говори в слушалките на Хекимяновци! И аз не харесвам Слави, но в случая е прав и заставам на негова страна.

28

Анонимен

преди 7 години

БТВ, НОВА и БНТ-1 винаги са си били телевизии на ГЕРБ. Те създадоха мита за спасителя Бойко Борисов, те го издигнаха, когато народът го изрита, те пак го върнаха.След като народът отвно го изрита, те пак го върнаха.Не зная обаче дали след третия път пак ще успеят. Вече е много трудно да продължават с лъжите си и да ни рисуват един фалшив паралелен свят.Хората започват да се пробуждат. Новите цени на тока, парното, водата и газта окончателно ще ги събудят.

27

Боби

преди 7 години

Не знам дали болшинството от хората осъзнават колко е сериозно положението.Щом публични личности с авторитет не могат да си изразят мнението, къде остава гласът на обикновените хора.

26

Апостола

преди 7 години

В нормалните държави след като се израсходи едно шоу се спира от ефир !Пример шоуто на Щтефан Раб в Германия по гледаемост беше номер едно докато телевизията реши че няма какво ново да измисли и го спряха .Та вечни предавания няма господа смешници от шоуто на Сашко .И кога ще го махнат от телевизията за да си гледам БТВ отново ?Не обичам чалга и хумор с цинизми вечер !

25

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че цензура има и в двете основни телевизии, канал 1 не гледам, но не вярвам да има голяма разлика.

24

Станимира

преди 7 години

bTV и Нова Телевизия са инструмент в ръцете на мафията. Вече си пролича, че са превзети от мафията. Тези две телевизии промиват мозъците на хората с пропаганда, спусната от мафиотските структури. В същото време, цензурират истината.България все повече заприличва на турски султанат и Северна Корея.

23

Анонимен

преди 7 години

То в Северна Корея няма такава цензура като в Тикволандия.

22

Анонимен

преди 7 години

Това ще е края на предаването във еврейската БТВ . Слави премествай се в Евроком - там е Свободата на словото.

21

Анонимен

преди 7 години

Къде е свободата на словото, къде? Жална ни майка на тоз *** народ, дето свел покорно главица пред Тиквените разбойници, а тего тъпчат и го мачкат както си искат! Събудете се бе българи,събудете се!

20

турчина

преди 7 години

Живеете в същото време в което беше турската журналистика и медия преди 15 години. Тогава имаше един журналист с фамилия Дюндар. Той бе "смел" журналист, откриваше *** по кухните на ресторантите докато танкове се движеха из Анкара.Днес имате "смелчаци" като "Господари на Ефира" и "протестиращи" като Генов,, протестират за 30 лв. и бутилка мин.вода. Ще се сетите.А този Дюндар днес е посмешище в Турция..

19

Анонимен

преди 7 години

От много време не гледам БТВ. Днес се опитах да преодолея погнусата си и да гледам интервюто с Васил Иванов (харесвам доста от материалите му), но се оказа,че освен картел при горивата има и медиен такъв.

18

Анонимен

преди 7 години

Иначе разправят че Ердоган бил диктатор. Пред Тиквената престъпна шайка турчинът направо бледнее.

17

Анонимен

преди 7 години

Я виж ти. Бочко май ще го скалпират преди да се възкачи този път, нови рекорди ще бием. Чалгаря ако излезе ще помете гербавите и червените в коалиция като стой та гледай, при това стадо което е останало да гласува.

16

Анонимен

преди 7 години

Всяка нормална телевизия би искала да излъчи подобен материал нооооо.......се оказва че в България това е противопоказно. Класическа цензура. Надминахме и Турция, там поне хората протестират. Тука се радват че шоуто на чалгаря не било излъчено и референдума не минал заради 12 хил. гласа. Срам и позор.

15

Анонимен

преди 7 години

и вчерашното предаване беше грешка заради оня турчин кво ме интересува за референдума на мене ми се гледат балет , скечове а не някакъв си философ аман вече да се спира това ЩОУ урааааа

14

Анонимен

преди 7 години

То пък Слави е един " обективен". Просто сълза невинна.

13

Анонимен

преди 7 години

Не гледам предаването на Трифонов, но от това което чета ми става гнусно от това че живеем в такава държава. А "Господари на ефира" разбира се ще се занимават с безобидни случки, но никога няма да посмеят да посегнат на статуквото.

12

До 3 и за ,,словото&

преди 7 години

При бай ти Тошо тези ваши коментари нямаше да ги има.На другия ден и вас нямаше да ви имаЩяхте да сте на Московска 5.А сега свободно си плюете и псувате когото искате. А тези от Нова и БиТиВи са смешни защото в днешно време истината ще се разбере,колкото да не им се иска.....P.S, Биячите на бай Тошо сега са,,бизнесмени" Малки сте не знаете какво беше.