12

А дали е така?

преди 7 години

А рано или късно ще се разбере че,, играете" заедно с ДОСТ.Някаква неразбираема за нас в момента игра е това но........времето ще покаже. Мисли народе и преценявай. 25 години те са ,,кантара" в управлението на държавата

11

Преводач

преди 7 години

Разяснявам за неразбралите какво иска да каже:"Хайде да се разберем всички партии след изборите да няма разследвания и такива работи, а да си караме както досега. На електората ще обясним, че това е от патриотизъм."

10

смях

преди 7 години

Доган, заслужава уважение за тия думи. Произнесени от неговата уста - това звучи много.

9

Циник

преди 7 години

Забравили са хората - вестник Марица....ДПС получава 2 000 000долара от арабския свят........и тръгват ислямски емисари ..из Сърница..и Родопските села...Забравили са!Българина помни от ден до пладне!Мазен лицемер!

8

1

преди 7 години

До ***,с този грешен коментар,действително си ***,не забравяй,че Странджа Сакар е изкупен от ''големия питриот''валери балевски,къщите,за гости и хотелите му там нямат край,даже охраната на границата ни с Турция ,са настанени в хотелите му,и балевски доволен,и герберите от бившето правителство са доволни,а Доган си остава за винаги в историята ,за един от най-великите политици на България.

7

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, кое е трагикомичното? Доганя е най-добрият политик, който България има през последните 25 години. Смятайте какво е нивото на останалите!

6

ивчо

преди 7 години

ей сега гадателите почвст да гадаят, а кскво ни ксзва Доганя между редовете.Добър ход сефмица преди изборите, харесва или не харесва на някой, просто нещо по различно на фона на махлендкиъе спорове между ББ и Корни.

5

Бай Иван

преди 7 години

Тоя ако не беше кремълско протеже и мислеше за България щеше да е най-успешния политик за последните 80г.

4

Анонимен

преди 7 години

Значи доги, категорично осъжда незаконния анекс на крим, говорейки за "правото на първия и последния" нали? :)))

3

Aladin

преди 7 години

Че от кога този Патриотизъм в тебе ??? Или само заради Изборите??Бъди истински патриот а не фалшив,вече над двадесет години.....

2

123

преди 7 години

Този явно нещо го е треснало по главата и е получил ПРОЗРЕНИЕ?! На думи - добре, но по делата ще ги познаете!

1

Циник

преди 7 години

Лицемер! Аз не съм забравил кервансараите, заменките Странджа Сакар - Слънчев бряг...краденето...и борбата за власт!Малко късно си се сетил за България!Противоконституционната ти партия го доказва!Лицемер!