123

Анонимен

преди 7 години

ако "можещи" е еднозначно с крадливи, нагли и некадърни, то тогава Тиквоний Банкянски I е прав

122

Психиатър

преди 7 години

Странджа, ако до 10 минути не си се прибрал в стаята ще изпратя дежурния да те намери където и да си се скрил в района на Психиатрията!

121

Мучачос

преди 7 години

Комунистите са ангажирали своите *** да осветят и залъгват наивниците.Помним всички управления на каскетите,ограбването на икономиката,хиперинфлацията и празните магазини.Помним когато един долар се разменяше за 3000 лева.Помня,когато пенсиите бяха орязани с 50%.Помним,как за една вечер някои каскети станаха милионери .Нямате шанс каскети и каскетите,вашите заблудени пенсионери намаляват,както и симпатизантите си.Нинова от кон,ще се наложи да изкачи Бузлуджа на куцо мъжко магаре.

120

Анонимен

преди 7 години

Пълен некадърник,половин България се изнесе заради него,а той пак напира за власт,Преди години му писах ,че ще свърши като Кадафи,а той се смееше ,хората го мразят,не щат да чуят за него.

119

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА"Кого ще изберем на 26-ти... - политиците или ДЪРЖАВНИКА..."Тиквата...

118

Анонимен

преди 7 години

Видяхме колко сте можещи освен да вдигате данъци ,цени и такси и да крадете , друго не можете

117

М, да ...

преди 7 години

На очите си ли да вярвам или на ушите си, м? За гербавите черното е бяло, а бялото е черно! Нещо понятията ги объркват! :)) пп. Странджа добре ли си? Ритнитопковецът ли наричаш държавник, м? :)) /Кой нема в главата има в краката! - бълг. поговорка/

116

Анонимен

преди 7 години

Странджа, пиши к'вото пишеш, само гледай да не те завари изгрева, че , ще се вкамениш *** !

115

???

преди 7 години

Какво направи Орешарски, смъкна цената на тока с 4% в края на мандата му заема беше намалял със 100 млн лв. A при тиквоний заема нарасна със 16 млрд. Другите пари за АЕЦ-а изчезнаха истериозно някъде както и КТБ и то след като искаха да видят и сметката на сребърния фонд и него да прахосат.

114

Анонимен

преди 7 години

Кокото и да изберем, няма никакво значение. Ще се краде с пълна сила, както и до ден днешен. Наказани няма да има никога. Нищо няма да се промени. На хората вярващи в обратното - успех :) Политиците в българия са като риболова по дискавъри - хващат ги, показват ги и после ги пускат!

113

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството, че в паралелната благоденстваща България живеят само Странджата, Професора, Надя Николова, Василев,Киро Куфражиста и шайката на Тиквата!

112

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Стана ли ви ясно... - бившето протеже на Станишев не е вземала пари от БНТ, а от разузнаването... - изпълнявала е мисия... - за милиони... - и второто протеже на Станишев Моника се нагуши с милиони... - крадлива партия с председател г-жа Лъжа... - бащата на Станишев открадна 20 милиона долара, но почина и му се размина...

111

Анонимен

преди 7 години

Ъхъ, най-можещите да крадат. Направо таланти!

110

лично мнение

преди 7 години

Така излеждаща политическа обстановка в страната, според мен няма да има политическа партия която да управлява самостоятелно.Така че другаря Б.Борисов трябва да реши с кой или кои ще управляват.Народа вече не се лъже при тази беднотия и кражби.

109

B.BORI$OV

преди 7 години

Аз баш Гербер съм обичам,чуждите пари зелени,а пък да ви лъжа всички,първа раДОСТ е за мене.

108

Анонимен

преди 7 години

НОВ СКАНДАЛ С ТУРЦИЯ: МЕСТАН АГИТИРА С ТУРСКИ ВОЕНЕН МАРШ!!! ОТ ЦИК СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛИ ТУРСКИГласувайте за ГЕРБ и ще ви сложат фесове съвсем скоро.

107

Психиатър

преди 7 години

Странджа, хапчетата са розови, тези синьозелените дето си вземал са за разхлабване!И се прибирай в стаята!!! Оня ден ти спрях интернета, пак ще го направя! И мини да се изкъпеш , че миришеш на ***!

106

Анонимен

преди 7 години

Сранжа, дефекира ли днес, или пак, ще го правиш върху клавиатурата ?

105

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Стана ли ви ясно... - бившето протеже на Станишев не е вземала пари от БНТ, а от разузнаването... - изпълнявала е мисия... - за милиони... - и второто протеже на Станишев се нагуши с милиони... - крадлива партия с председател г-жа Лъжа...

104

Анонимен

преди 7 години

През 2008 г. в Сомалия бе отвлечена заедно с двама френски граждани българката Данка Панчова. През август 2009 г. бе освободена със съмнение че българското правителство е платило 2 млн чрез френските служби.