59

Анонимен

преди 7 години

Колко ли други неща се случват докато ни разсейват с Русия и Крим?

58

TPE3BEH

преди 7 години

До Анонимен, 50:Годината е 2021 г. руската федерация е фалирала. Няма пари за заплати и пенсии.Повтаря се сценария от края на 80-те, началото на 90-те със СССР. Още републики обявават независимост и се откъсват от централизираното управление на КГБ-истите от масква.Путин много избърза да се прави на велик, да окупира чужди територии и да насилва държави в руската сфера на влиание. Но само с природни ресурси не става, трябва силна икономика, която в среда на руска клептокрация е невъзможна!

57

Анонимен

преди 7 години

BALHARIA I BALHARITE TRIABVA DA SE POGRIJAT SAMI ZA SEBE SI, NIKOI NIAMA DA VI HRANI NAGOTOVO, DA VI DOSTAVIA ENERGIA NA GOTOVO, DA VI SNADBDIAVA S PETROL NA GOTOVO. TEZI VREMENA SVAR6IHA 1989, SEGA E KAPITALIZAM- AKO SI PLATEJOSPOSOBEN-POLU4AVA6, AKO NE SI PLATEJNOSPOSOBEN-U LEV I PAK U LEVO. PARATA VARTI SVETA, A BEZPARKOVCITE SAMO MOGAT DA KVI4AT, AMA NIAMA KOI DA GI SLU6A. OPLA4ETE SE NA ARMENSKIAT POP.

56

demograph

преди 7 години

Как тихо капят тролските сълзи. Тръмп..Тръмп..Тръмп..Друг наш дорогой..почемууу!!!?

55

с

преди 7 години

Друг път крим руски

54

Анонимен

преди 7 години

Очакванията пред свършен факт са по-скоро фантастика.

53

Знаех си аз

преди 7 години

САЩ са обречени - или се опитат на обхванат окончателно цялата Земя или с тях просто е свършено като държава! Реално нямат друг полезен, трети ход. Изчерпани са всички степени на свобода!

52

Анонимен

преди 7 години

до GORO. Питаш ги дали четат история? Къде да я прочетат като всичко което ще намерят като материал е преиначено за тези 27 години. Ако случайно нещо е останало в оригинал то е покрито или унищожено. Няма от къде да разберат че КРИМ е руски още от царско време. След като идва на власт в СССР украинеца Никита Хрушчов го подарява на урките. Заедно с територията подарява и руснаците които живеят в КРИМ! Но това го знаеме тези които сме по възрастни а младите едвали някога ще разберат истината!

51

Знаех си аз

преди 7 години

Това което мисли Тръмп за тяхната икономика е "булшит". Американската икономика е прекалено интегрирана и зависима от целият свят и едно връщане на техните фирми обратно, ще доведе до моментелен спад на жизненият стандарт на янките, защото същите стоки ще ги купуват многокрано по-скъпо. Това ще доведе до ръст на безработицата и гражданска война в САЩ. Това бай Дончо мислил ли го е в дълбочина! САЩ са обречени - или ще окончателно ще обхванат цялата Земя или с тях просто е свършено като държава!

50

demograph

преди 7 години

Путин е привърженик на "свършените факти". Взе Крим и Латакия под носа на Обама. Повече нищо няма да вземе. Унгария ще е сладката му мъка. А България сън в лятна нощ...И ще му разнат пипалата от Европа и Близкия изток.

49

Анонимен

преди 7 години

Накратко рухнаха опорките на вашингтонските ибрици, че Тръмп бил руски агент.

48

Анонимен

преди 7 години

Аз очаквам утре да намеря вълшебната лампа на Аладин и с първото си желания да си пожелая още милион желания. Пожелайте ми успех!

47

TPE3BEH

преди 7 години

Ха-ха....... хахахахахахах!!!Тази новина ми оправи вечерта!Очаквам сега всички червени лaйнoмети, които месеци наред възхваляваха тръмп,сега да почнат да го плюят...Давайте другари... пишете до последно, че скоро копейките ще свършат. До Септември, най-късно до края на годината путин ще изхарчи резерва и ще трябва или да пипа от пенсиите на руснаците или да продава дялове от петролните компании. Но и това ще го спаси максимум 1, 2 години. Краят наближава...

46

Анонимен

преди 7 години

Очаква. :D Не чух "или", "иначе ще"...

45

Анонимен

преди 7 години

Ако Тръмп настоява за Крим, да не се окаже, че Калифорния и Мексико са се отделили от САЩ. Това Путин може да го стори, неслучайно активистите за отделяне от САЩ бяха есента в Москва.

44

Анонимен

преди 7 години

Руфосилите в шах!!Сега добър ли е все още чичко Тръмп или пак ще пада пумпалене?

43

Анонимен

преди 7 години

"България като малка държава би трябвало да настръхва като види че по голямата държава анексира територии от по малкия си съсед."Би трябвало да настръхваме и когато разкъсват териториите и на съседна Сърбия.

42

до 46

преди 7 години

И Хаваите казваш са купени, а не анексирани. Ама не си чел история. Защото Аляска е взета чрез измама от наивния руски цар.

41

demograph

преди 7 години

Пазарлъка започва. Путин иска Сърбия барабар с Македония, не дава Македония на България, но иска България.., Румъния да му лази, Унгария да му ближе, Прибалтика да клекне, иска Грузия, Армения, Афганистан, Сирия, Либия, Баларус, Украйна...накрая ще получи Крим, но без нотариален акт, и ще загуби всичко останало. Защото Тръмп ще се пазари. А той е бизнесмен а не крадлив кгб-ст.

40

Анонимен

преди 7 години

2050г. Американският президент продължава да очаква Русия да върне Крим на Украйна.