10

Анонимен

преди 7 години

Slavi namali gipsa,kashkaval

9

Илко

преди 7 години

Аз съм на площада!Ще бъдем на площада, докато не приемат нашата воля. Волята на народа.Нека от Европа видят ще за долни депутати са управляващите в България.Председателството в България ще бъде провалено от протести до дупка.

8

АЗ

преди 7 години

Мръсните *** в парламента ще се н***ератпри появата на няколко хиляди човека пред парламента....Този път за разлика от 1996г ще изгорят парламента....Ще има щурм на Българската Бастилия наречена Парламент

7

Баце

преди 7 години

Слави , ако можеш нещо да отвоюваш, добре дошло. Но ние сме мирни хора, не очаквай нещо повече да сторим. Така си е открай време. Ако някой ни бръкне директно в джоба може да се размърдаме, но за индиректни вреди и неща не ни търси.

6

Анонимен

преди 7 години

Слави,ако се кандидатирам за депутат в населено място,където всички ме познават и щше гласуват за мен,но не знаят,че съм мафиот,забогатял незаконно,но иначе направил това-онова за селището(например като братя Галеви,които много хора си ги искаха),тогава този избор щеше ли да ти хареса?

5

Koki

преди 7 години

Повярва си тоя ***...

4

смях

преди 7 години

Славчо ултиматума. Дай да видим, колко хора ще събере пред парламента. Иначе през 2017 освен да направим 2 - 3 пъти избори, пък и повече.

3

Анонимен

преди 7 години

Плешивеца нещо пунтира бай Хай? Апропо кога НАП ще направи ревизия на офшорките му?

2

Стеф

преди 7 години

Правилно !

1

Zapiskipobgvazstania

преди 7 години

Predi 3 mart na besilkite!