133

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е, че остатъчната мрежа на бившата ДС държи БСП будна. България трябва да се изчисти от остатъчната мрежа на бившата ДС, само тогава можеме да се оправима. Ако не се изчистиме от остатъчната мрежа на бившата ДС никога няма да се оправиме.

132

Ivan

преди 7 години

Не можели да ги спрат, а могат да ги задържът защото така са им наредили от Брюксел- няма да ги спирате на границата, ще ги задържате при вас в България. Да стане тук *** за всякакъв мигрантски ***. Не отиват на добре работите. Само незабавна екстрадация е изхода, но нямат смелост нащи смешни политици- трябва ни някой Виктор Орбан иначе сме загинали.

131

Евроатлантик

преди 7 години

България ще ги спре. Големият приятел на България Виктор Орбан предложи вече да станем буферна зона. България беще 9 милиона, но през последните 27 години заради агентите на ДС и агентите на Москва стана 6 милиона - значи може да приемем почти 4 милиона бежанци.

130

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е ,че българските политици са купени от Ердоган и ако е необходимо ще изпратят армията и полицията срещу българският народ,но не и срещу нашествениците.Иначе бежанците са лесна работа- всеки би могъл да ги застреля срещу малко кинти.Дори и баба ми.Той затва и подаде оставка ББ защото го е страх от истинска отговорност и решителни действия.Тая работа не е като да се снимаш пред нова метроспирка или да режеш лентички на магистрала.

129

АНТИ

преди 7 години

Защо давате 1001 съвета, като всички до един ще бъдат забранени от новите ни "братя"?!Единственото решение е ВЪН от ЕС като британците.

128

51516

преди 7 години

О, най-после да чуем и министърката! Според нейната пипъл метрия БСП и патриотите са предизвикали бунта на мигрантите, а ако тръгнат още откъм Турция, няма кой да ги спре. Има, има - начело застават министрите на вътрешните работи, на отбраната и на външните работи и повеждат наличния си състав да посреща незаконно пресеклите границата на българия и ЕС. Хезинкският комитет ще оформи смесен мажоретен състав за рванопоставеност на половете. Де що има НПО, което се издържа по темата мигранти, също.

127

до ПЕПИ

преди 7 години

О, ПЕПИ, ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ИЗМЕНТНЕМ НАЛИ- КАТО ЧАМОВА ДЪКА.А ПРОПО, БЪЧВИТЕ ОТ КАКЪВ МАТЕРИАЛ СЕ ПРАВЯТ?

126

Спиро

преди 7 години

Не вярвам на бсп, хеле пък на к-у-р-нелия, хеле пък на "патриотите". отдалеч беше ясно, че "напрежението" в харманли беше "кеширано мероприятие" за ново клатене да страната, а от столетницата са майстори на това... бойко, добър или лош - удържаше фронта, лавирайки ... бсп-то сега искат да дойдат "на готово"!

125

Анонимен

преди 7 години

Ако тая *** нахлуе в България, турски ТИР няма да мине през границата ни!

124

777777777

преди 7 години

аз само,да питам,ТАЗИ ЖЕНА НАЛИ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ,БЕШЕ ДЕИСТВАЩИЯ МИНИСТАР БЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ,ЗАЩО НЕ НИ КАЗА ТЕЗИ НЕЩА ПТРЕДИ ОСТАВКАТА ,И ЗАЩО БОРИСОВ ПРЕДИЗВИКВА ИЗБОРИ НА ВСЕКИ 2 ГОДИНИ,С НАШИТА ПАРИ

123

Атлас

преди 7 години

Не-разбирате ли че хазарите ги тласнаха нарочно насам (със помощта на хАмерика) за да изпуснат напрежението около себе си????Това го направиха нарочно,защото ние искахме да спазват международните закони и те се почувстваха ощипани от нас......Решението е .......ГРАД-СМЕРЧ и УРАГАН

122

Анонимен

преди 7 години

Турчина каза, че до нова година ще ги пусне Ердо. Аз мисля, че ще изчака. Няма да ги пусне тази година защото споразумението за визите беше до края на годината, а Ердо може да е всякакъв, но държи на думата си. Дори ще ги изчака още. Струва ми се, че за да уважи стария си приятел ББ дори ще изчака и след 22.1. Но от друга страна може да се престори на дядо Коледа и да ни направи подарък точно за празника. Ще видим. Интересна зима ни чака.

121

някой си там

преди 7 години

нараняване на полицаи при изпълнение на служебните им задължения. Само това си заслужава 2 до 5 години затвор и след това екстрадиране със забрана за влизане в страната за срок от поне 5 години.А за втората точка: щом така приказва, значи тя все-още си е една социоложка по случайност отзовала се на пост за който няма нито знание нито разбиране.

120

България умира вече

преди 7 години

Слави ни отвори голема игричка и ни изпързаля по табиет.ГЕРБ, БКП и ДПС---пак ще са на върха във ластта.Вече няма да има значение , колко и как си гласувал.Велможите по места, ще командвата парада и ще казват , кой ще е на власт!

119

Шопа

преди 7 години

Като ни пусне Турция на ГКПП 50 - 100 000 черни араби да направим коридор /шпалир/ от войска и полиция въоръжена до зъби по протежение на пътя до Цариброд и ние да отворим също границата. Да ги пуснем със сърбите у Немачка, както искат арабите. Пък немците да правят каквото искат с тях. Нека г-жа меркел им даде бели германки за робини и социални пари без труд. Така е направил и цар Калоян с кръстоносците ХII век, само дето ги е поснал в обратна посока. Нека върнем жеста на папата.

118

Анонимен

преди 7 години

До Едно ченгеЕйй още малко ще им напишеш стихотворение.Според мен са просто едни страхливи клошари и скапаняци.Някога да си виждал афганистанец да върви само по улицата?Нали ще умре от страх.Затва ходят по 10-20 *** с ножове,пистолети автомати.Виж им и тактиката в Афганистан- опашат с бомби някое дете или жена и го пратят да се взриви на входът на някоя сграда и после от храсталаците гърмят по линейките.Според мен са си долни и страхливи червей но това не ги прави по-малко гадна тиня.

117

Анонимен

преди 7 години

Бъчвароваааа,И "Пегида" иска да помага, и австрийците предлагат да разположат войски тук, а ти си се завайкала! Повелите на криСталинка ли изпълняваш или съзнаваш, че ти самата не знаеш как да се справиш с някои хипотетично възможни ситуации? Или твоята партия изпълнява нечии поръчки?!За руснаците пък не ти и напомням. Те, ако решат да дойдат, нито теб ще те питат, нито някакви "бежанци" ще им се опрат!

116

Някой си там

преди 7 години

две неща ми направи впечатление:1. "чужденците, замеряли полицията с камъни и след това задържани за 72 часа, вече са върнати обратно в лагера."2. "Няма сила, която може да спре 5000 души, които искат да влязат и това е проблем за цяла Европа"ЗАЩО тези чужденци които са замеряли полицията с камъни са освободени? ЗАЩО?На тях трябва да им се повдигнат обвинения за: неизпълнение на полицейски разпореждания, съпротива при арест, умишлено унищожение на държавна собственост, нараняване на ...

115

Лошо Петров лошо!

преди 7 години

Пусне ли мигрантите Ердоган(а то е сигурно след като ги отрязаха за Ес) Сърбия затваря границата Македония също и ние с гърците го ядем

114

Анонимен

преди 7 години

Тая се предаде без бой. Позори българския дух! Смрад! Тая няма право да говори от наше име, тя не ни представлява, ние ще си опазим границата!Тая не е от нашия род!