62

Анонимен

преди 7 години

Ето за това хората са отвратени от Него, защото си мисли, че е извън закона и демонстрира височайшо самочувствие. Типично за мутра. Един вид аз съм премиер и мога да правя каквото си поискам. Е как обикновения човек да спазва законите. Ами подрастващите? И после защо се минава към саморазправа? Всички имаме вече от посещенията си в други страни впечатления. Възможно ли е тамошните премиери това да си позволят? За това искам промяна. Да не се срамувам от посредствената случайност

61

Анонимен

преди 7 години

Не се спря тая проста Тиква вече толкова години да ни намила, че България би загинала , ако не управлява той. Даже и днес има нахалството да го повтаря и да плаши с някакви катаклизми. Хората обаче виждат с очите си какво става из страната. *** си с мир Тикво, никой няма да плаче за теб

60

Васил

преди 7 години

До ОСТАВКА!!!Не просто Оставка,искаме народен съд и смърт за Бойко и всичките му прислужници.

59

33

преди 7 години

Не знам защо досега никой журналист не е попитал ББ , какво означава дясно. Няма да може да отговори. Заблуда е , че ни управлява дясно. Всички в ГЕРБ са комунисти. Управлението на ГЕРБ е да използва чужди пари да прави нещо /няма нищо лошо/, но да може да се бие в гърдите и да казва постоянно Аз, Аз... Самия той е обсебен от собствената си харизва и последните дни го доказва и неговите слуги го припяват.Те са незаменими! Няма в света незаменими хора. Просто нагъл човек във всякакъв смисъл.

58

troll

преди 7 години

той да да агитира!!!не, той просто призна че е сгрешил с цачева.

57

Анонимен

преди 7 години

"Нашето е видимо, гледате какво сме направили" ... ъхъ, гледаме. Глад, мизерия и заплати от по 450 лева. Видяхме Борисов, вид-----------А сега ще видим вашето - повишение на газа за битови нужди с 2 % вече е реалност, политически убийства като това във Варна.....

56

ОСТАВКА!!!

преди 7 години

Очакваме БЛАГАТА ВЕСТ - ОСТАВКАТА на шайката на Тиквуний Великолепний и Ердоган!!!ОСТАВКАТА е след 3 часа!!! Тотална победа за ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ срещу двойката МАГАРЕТА ГЕРБ /Грешка Цацева и ОНЯ другия, как беше там/ . В щаба на ГЕРБ са обули жълто-*** килоти!!! Гласувай НАРОДЕ за ПОБЕДА на България!!!!

55

Анонимен

преди 7 години

до 57 Ку.ре майчин, а Стругарката според теб е по-добрият вариант ли?

54

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Смятам, че каквото и да каже Борисов, то е агитация за Ген. Радев.Така че съм съгласен да го оставят днес да плещи цял ден по телевизора и да говори за Цеца, за стабилност и магистрали.

53

Анонимен

преди 7 години

Борисов агитира, а Радев вече ликвидира един председател на СИК във Варна.

52

Анонимен

преди 7 години

Как може да има още хора да верват на думи както при царяКакво мислите ще направи Радев за народа,след като от президента нищо независи?

51

Васил

преди 7 години

Тоя нагъл Големоглавец Боко,слеп ли е или нас на слепи ни прави.Много за българия бил направил,и кое му е многото.Средна заплата 200 евро-позор,пенсионерите мизеруват с по 200 лева пенсий-пълен позор.Идват некви талибани в българия и Боко тиквата щял да им дава по 1200лв.,на месец,та и мръсника му с *** изтегли 17 милярда заем повече от половината го открадна,това което остана за бежанците,а ние българите сега ще ги връщаме.Та наглеца щял да бяга,няма да иабягаш Боко-ще те бесиме.

50

Един от Северозапада

преди 7 години

Искам да видя тоя смелчага, дето ще "го разследва"!!! Та на него и дузпи му дават да бие, докато вкара, от стах, че ще го ядосат. Само Радев има смелостта да му троши хатъра....

49

Минавам набързо

преди 7 години

Тиква, в колко часа днес си хвърляш оставката?

48

Анонимен

преди 7 години

Част от интервю на Шрамайер пред Дойче веле:"Казано накратко: Бойко Борисов сбърка съдбоносно и напълно ненужно заложи на карта своите досегашни, макар и скромни, успехи"Не само ние ти казахме, че си про3ст. А как нагло и арогантно наруши изборния закон днес, не е истина, ама те законите не важат за ТЕБ, щото ти си БОГ.

47

Анонимен

преди 7 години

Абе ЦИК, заплахите не са агитация, нали така! Гледайте си "спокойно" работата, "заложете на чувството си за самосъхранение" ... Борисов и кохортата му не са спирали да плашат, откакто са се появили по тези земи.

46

Анонимен

преди 7 години

В България няма съд ето от там идва всичко след като не осъдиха нито един за онези млрд. от онази банка попаднали в джобовете на няколко лоши кредита.

45

рес еоод

преди 7 години

пътя е един към развигор

44

Аз

преди 7 години

Не ритайте умряло куче.

43

Анонимен

преди 7 години

Абе довечера Боко ще дойде ли на пресконференцията или пак ще гледа Джокович.