17

Анонимен

преди 7 години

Знаех, че в Австралия отглеждат ***, ама чак пък такива!?!Парите не са нищо, важното е да бъдеш човек.

16

Анонимен

преди 7 години

Всичко е до възпитание. Вижте как е при турците, даже когато са родени навън те си запазват и езика и националното чувство.

15

Татуиран голфаджия

преди 7 години

Мама невъднъж ми благодари, че всеки месц и пращам пари в Бг, защото с нейната 220 лева пенсия. може да си плати на монополистите и фармажевтите. Но за храна и други нужди идват от емигрантите.

14

Анонимен

преди 7 години

Напълно нормално преселение към по-благоприятна среда. Така е от както свят светува и след като са изчезнали динозаврите. А същевременно еволюцията си казва думата. Аз например станах човек, макар и да позабравям българския, а децата ми станаха чужденци. Се ла ви.

13

Иганин

преди 7 години

Родината не е мястото където си се родил, ами там където се чувстваш у дома и те ценят като човек. Но това в никакъв случай не е бегетото.

12

СССР

преди 7 години

Жан Виденов и Желю Желев най-некорумпираните и наивни идеалисти. Костов и Първанов пример за обратното. А дообермана на Меркел( Тиквон) ненадминат в краденето.

11

Анонимен

преди 7 години

За този много "умен" човек, който написа че българите си ходели в България защото там ни било безплатно.... Ами да ви кажа колко колко точно ни е безплатното, но дайте първо с платеното-самолетния ни билет, това че никой не ни плаща в повечето случаи отпуската, това че разходите за наем, застраховки и консумативи не ни спират затова че не ги ползваме, това че българин с празни ръце и без пари за България не е тръгнал...и всички сметки които там ще платим... Евала За завистниците

10

Анонимен

преди 7 години

Синът ми завърши езикова гимназия тази година. 80 % от съучениците му заминават да учат в чужбина, включително и той. Мисля, че е доста показателно......

9

Иван

преди 7 години

Пълни лъжи! Аз никога не се връщам с нетърпение, ами напротив, с нетърпение чакам да си тръгна и то още на втория ден.

8

Ко

преди 7 години

До от ГерманияХа ха, чети и се интересувай по вече за Виденов, и да не се окаже че той е можи би най от НЕкорумпираните, да не се окажете изненадани но вие "демократите" ха ха ???!!!

7

Бачо Иван

преди 7 години

До коментар 2, всяко лято почивката в България ми излиза от 5000 до 6000 лева за триседмичен престой. Всички роднини и приятели чакат да платиш и да купиш. Евтино ама друг път. За толкова пари мога да си изкарам 7 дена Тенерифе със семейството. Ама носталгията ти гори душата. Като неработиш мислиш все за България.

6

от Германия

преди 7 години

До КО. Мен не ме прогони демокрацията, а геният Жан Виденов...

5

Работещ емигрант

преди 7 години

Заради липсата на справедливост и невъзможността да получиш нормална заплата за труда си емигрираха милиони българи. Докато американски послушковци ни управляват България е обречена.

4

Анонимен

преди 7 години

MNOGO OBICHAM PARITE. NO I MNOGO OBICHAM DA SI GI ISKARVAM DOSTOINO. I MNOGO OBICHAM DA SI GI HARCHA V BULGARIYA. I SATOVA OBICHAM DA GI PECHELYA ISVUN BULGARIYA.

3

от Германия

преди 7 години

Така е..Носталгия по една погребана от комунистите държава. А най_тъжното е, когато две българчета си играят и си говорят на немски.Тези загубени за България деца са истинския проблем, са когото малко се говори. А който иска, да си празнува 9.09.1944

2

Анонимен

преди 7 години

Един въпрос не е зададен - защо идват на почивка в България , а не ходят на почивка на друго място? У дома, носталгия, но има и нещо което не е споменато- в България при родителите е безплатно.

1

КО

преди 7 години

Василева, статията ти не е лоша, но не пишеш най важното- Кой, кой Василева е причината да се пръснат толкова българи по света и децата им да растат в чужбина и да не се чувстват толкова българи ? Кой Василева, нека ти пиша аз, "демокрацията" и разбиването на икономиката и безработицата има и още и още да се пише, но това е най важното !