93

Полчо

преди 8 години

Хора, не искам да се заяждам или да обиждам никого, но искам да ви попитам"Вие достойни хора ли сте?"- знаете ли за кого и за какво работите или предпочитате да се подмазвате на шефа, за да може евентуално да ви вдигне заплатата;ако пък сте шефове-спазвате ли кодекса на труда; когато станете свидетел на несправедливост/престъпление или унижение към друг човек-реагирате ли, или се покривате като казвате "мен това не ме интересува; как се отнасяте към децата си, жената/мъжа си, приятелите или

92

ЕДИН ОТ 700000-ТЕ

преди 8 години

КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ЗАДРАСКА МНЕНИЕТО НА 700000 БЪЛГАРИ!/ИЗБИРАТЕЛИ/ВЕРОЯТНО ПОД НАТИСКА НА ГЕРБ?ЛИЧНО АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ТЕ ЗАГУБИХА НЯКОЛКОСТОТИН ГЛАСА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!

91

Анонимен

преди 8 години

До до 80НЕ СЕ ПАЛИ ТОЛКОВА ДРУЖЕ ,ЗАЩОТО И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА "НАРОДНИЯТ "БОЙКО ,ЗАЩОТО ПРЕДПОЧИТАХ САМО ДА НЕ СА КОМУНИСТИТЕ ,НО ВЕЧЕ СЪВСЕМ ОСЪЗНАХ КОЛКО СЪМ СГРЕШИЛ ЗАЩОТО БОЙКО С НИЩО НЕ СЕ ОТЛИЧАВА ОТ КОМУНИСТИТЕ. АМА ТЪРСЯ ВСЕ НЕЩО ХУБАВО ДА ГО РАЗГРАНИЧА ОТ БСП НО УВИ ,ТОЙ ДОКАЗВА ЧЕ И ТОЙ СИ Е ТЯХНО ЧЕДО И ТОЙ ЛЪЖЕ ТОЛКОВА КОЛКОТО И ТЕ , И ТОЙ ПРЕДПОЧИТА БОГАТИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ДА ЗАКРИЛЯ А НЕ НАРОДА СИ,ЧЕ И ТОЙ Е ГЛУХ И СЛЯП ЗА НАРОДНАТА СИРОМАШИЯ ЧЕ И ТОЙ........

90

t-rex

преди 8 години

Не виждам нищо нередно в решението на КС. Президента нищо лошо не е направил - много хора се съмняваха в законността на тази въпроси и той се допита до КС. Конституционния съд е затова да се произнася кое е конституционно и кое не е! Аз лично мисля, че само въпроса за задължителното гласуване си заслужава и би дало положителни резултати.

89

Анонимен

преди 8 години

Просто се подиграват с нас, това е !не се ли вдигнем сега, ще ни направят на маймуни, та това са 700 хиляди българи

88

Анонимен

преди 8 години

# пред президентството

87

ХиленДарски

преди 8 години

КС знае, че народа е *** и овчедушен. Инак нямаше да стигне дотук! А, това не е краят му, даже не е началото на края му, а може би само краят на началото...О, бедний...

86

до 80

преди 8 години

Какво ти е направил толкова Бойко на тебе бе папагал? Все Бойко ви е крив, 30 години ви управляваха партии с всякакви цветове, унищожиха първо армията, за да не може да бъде някой да направи преврат, после заводите и икономиката, АЕЦове и ТЕЦове, всичко по указ на германци и франсета, за да можем само да внасяме. Проблемите са от преди много години започнати само ТИКВИ като теб още не са го разбрали. Кибик който може единствено да се оплаква долу пред блока с останалите пиянки си ти нищо друго.

85

Анонимен

преди 8 години

Как може един въпрос за референдум да е противоконституционен ? та това е въпрос не е закон, отговора на този въпрос може да е всякакъв :)Просто за пореден път се убедих че всичко по върховете на тая държава са една голяма мафия

84

Анонимен

преди 8 години

Браво, Слави !Мачкай продажните крадливи герберази. Народът е с теб !

83

избирател

преди 8 години

МИСЛЯ,ЧЕ ГЕРБ ЗАГУБИХА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО ЦЯЛАТА ВЛАСТ ДА Е В ЕДНА ПАРТИЯ-ТОВА ГО ИМАХМЕ ОТ1944 ДО 1989Г.РЕЗУЛТАТА ГО ВИДЯХМЕ!

82

Анонимен

преди 8 години

конституциони продажници !

81

Анонимен

преди 8 години

85, Точно това и каза Слави Трифонов- ако ще правят мизерии тия от КС те не го правят само на мен, а и на най-малко 700 000 българи!

80

Анонимен

преди 8 години

Щом не става с референдум, ще стане с куршуми! А може и новата северна република да ги намали и без ВНС, нали, Таийп!

79

Ванко

преди 8 години

Учиндолският принц много си повярва!тази работа,не е като онази!

78

Анонимен

преди 8 години

Тук не става въпрос за Слави,а за 700 хиляди българи!

77

Анонимен

преди 8 години

Смешно е да се твърди, че само ВНС може да променя Конституцията. Всичко което г о може ВНС, може да се извърши от 3 четвърти ОНС, а реферндумата има за цел да се вкара законопректа в Обикновеното народно събрание. вече дали ще е със задължителен характер, или с препоръчителен е друг въпрос.

76

ДО 60

преди 8 години

Ще ти се върне!!!!!!!!!!!!!!!

75

Анонимен

преди 8 години

Тия ,Швейцарците ,вярно са гола вода !)))?))))До къде е докараха с тия "противоконстотоционни "Референдуми !!!!!!))))

74

Анонимен

преди 8 години

Е НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ КАТО ТАЗИ НА НАШИТЕ ДЕПУТАТИ-ТЪРТЕИ. УЖ БИЛИ СЛУГИ НА НАРОДА ,А ПРАВЯТ НАРОДА НА МАЙМУНИ. ВЗЕМАТ ИМ ХЛЯБА ОТ УСТАТА ,ЗАЩОТО СА НЕНАСИТНИ ,ОТНЕМАТ ИМ ДУМАТА ,АБЕ НАПРАВО СА СЕ КАЧИЛИ НА ГЛАВИТЕ НА ТОЗИ СИРОМАШКИ НАРОД И НАИСТИНА НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ГИ СПРЕ !?