40

Анонимен

преди 8 години

До периМи нагласят си изборните резултати, нали показаха хиляди подправени протоколи. Кво се чудиш, сякаш от небето падаш?

39

абе човек

преди 8 години

До TeoМафията няма да се цивилизова и да се цивилизова какво? Вълкът и със сменена козина си е вълк. Доказаха го пребоядисаните социалисти, доказаха го милиционерите от ГЕРБ, който е свикнал да фраби със сила и да печели лесни пари - не ще се оттучи без бой.

38

B.трол на Am vs BG

преди 8 години

Баце е станал като Титаник бе милсли ,че няма кой да го наклони!

37

da de

преди 8 години

Погвал всички мутри, ама що не ги погна по-рано, а когато видя, че ти изстива местенцето. Ще ги погнеш ти толкова колкото изгради икономика, та я градиш от контрабанда. Бойко , Бойко- въздухар си брат!

36

Teo

преди 8 години

Определено положението в България не отива на добре. На седмата година от управлението си една бивша мутра се закани да удари мафията и мутрите у нас. Смятам, че този лакей не е правил до сега нищо друго - до сега всеки божи ден по няколко пъти ги удря, но с дупе по топките! Просто ще продължава да го върши. В България мафията и държавата са едно. Докато мафията не се цивилизова нищо добро не я чака нашата родина.

35

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ прие доста лобистки закони в полза на мафията. ( казаните за ракия, таксиметрови превози, товарни превози, авторско право, лафка...) На думи не вярвам.

34

Преоритетите на ГЕРБ

преди 8 години

В Америка ,Германия ,Англия имат цивилни ченгета .Правят се на пияни заляни с много пари видимо обикалят заведения и улици.Около тях има други които по сигнал арестуват -крадци,биячи,наркораспространители,сутениори и други .Така се упражнява натиск ежедневен от държавата .Защото без борба ежедневна не става нищо !И да не се оплакват че нямало пари за това .Ако за това да ходя по улицата пиян без да ме ограбят и пребият в БГ няма пари...Тогава ХОРАТА са на последно място след АСВАЛТА !

33

Анонимен

преди 8 години

Биби , отчаиваш какво и се каниш,заканваш, подканваш на тия циркаджии бе. За 5 часа да си напълнил арести и затвори със *** ,щото избори идват . Бои ,бои и пак бои какви са тия 150 кила селски бекове какви са тия мутри бе я ги погледнете на какво приличат какви са смешни мъртавци.

32

Анонимен

преди 8 години

Тез пак го обърнаха на пиар и за народа не им пука изобщо, сещат се за белите, чак когато накой утрепе някой си . Бат ни Лукче ,трябва да си прави самопроверки сам, да се вика сам в полицията, а най-добре ще направи за народа , ако се гръмне сам в гадната си мазна *** убита чутура .За Орешарски и сие - всички на ракета и на дъното на океана при рибоците .

31

Анонимен

преди 8 години

На бас ,че са пропуснали "случайно" да проверят "Какао бийч" и са проверявали заведения тип малък плажен бар/кръчма.

30

pet

преди 8 години

Евала Баце, кефиш ме как ги лъжиш а те ти верват

29

избирател

преди 8 години

Е сега пък...........Заради една махленска свада ли бе човек?!Ти така си се ежил хиляди пъти и нищо.Така каза и за влизането ни в шенген.....Утре каза,мажем клозета на границата и сме готови,но това беше преди години,бах тоя клозет

28

Жоро

преди 8 години

Аз гласувам всеки път за ГЕРБ, ето признах си! Другите го псуват и после пак пускат бюлетината за него, на тях каква им е играта да се крият не знам

27

пери

преди 8 години

Като чета коментарите излиза, че никой не харесва Бойко. Е, КОЙ го избира? Ако сме ние, сме егати мазохистичния народ.Пък ако наистина не го харесваме, защо го траем? На площада с "Оставка" на уста, пък ще видим. Той лесно се обижда, може и сам да си я подаде, като му се намекне по-сериозно.

26

Анонимен

преди 8 години

Време е да се обединим всички БългариИ на Следващите избори да Галсуваме заАлексей ПетровИ всичко ще си дойде на Мястото

25

П.Петров

преди 8 години

Сигурно ще си удря шамари пред огледалото.

24

Gogo

преди 8 години

Човек който се самохвали значи е супер *** и алчен не го забравяйте. Ако някой твърди обратното нека да отидат и дадат микрофон на нормалния гражданин и пенсионер и да вземат тяхната мисъл

23

СС

преди 8 години

Каква мафия,какви бандит,нали беше битов конфликт???

22

Анонимен

преди 8 години

Трябва на следващите избори тия мутри да ги сменим с другите от Вис така те ще се избият По Между Себе си за Два мандата организираната престъпноста ще бъде унищожена

21

Ivo

преди 8 години

Барон Мюнхаузен!