195

Анонимен

преди 8 години

ТЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СЪЩО СЕ МРАЗЯТ ПОМЕЖДУ СИ И СИ ПРАВЯТ КАКВИ ЛИ НЕ МИЗЕРИИ.

194

от 4000 км

преди 8 години

Виновни сме всички българи, и най-вече едно поколение, което от страх ли, от апатия ли и аз не знам, се остави да го смачкат и продължават да мачкат ли мачкат. Няма този народ да се изправи като един и да им покаже , че ни е грижа като българи за българи. За децата ни, за пенсионерите, за учителите, за полицаите, за докторите ни, за всички и за всичко. Не се случи , явно няма и да се случи. Мразейки се един друг, се оставихме шепа продажници да ни разбият страната и да ни пръснат по света..

193

Анонимен

преди 8 години

На някои са виновни и Русия и Путин, на други Европа и САЩ, на трети - повечето - собствения им акъл.

192

ТОЙ

преди 8 години

Ти назови името МУ ! Амин!

191

Анонимен

преди 8 години

255 - На немски бе, на немски го напиши това. Нали клавиатурата ти има латиница? И къде го практикуваш този немски, холандски и какъв беше там още.А ти вече си на възраст (като се направи просто изчисление) защо нямаш още деца? Време е, време е.А синът ми през юни държи последен изпит от магистратурата и е на 25 години.

190

1914

преди 8 години

Samo Levski Sofia

189

Не трийте коментара

преди 8 години

Познай коя нация е на:222 - място по раждаемост в света6 - място по смъртност в светапоследно място - по продължителност на живота в Европапоследно място по доходи в Европапърво място по корупция - в Европапърво място по нещастие в света106 място по свобода на словото в света*** изядоха яйцата , но и умовете ни, Амин!

188

Анонимен

преди 8 години

До До Питкоа български

187

Анонимен

преди 8 години

Че то има ли разлика между Пеевски и Боко. И през Роженския телескоп гледахме, но не я видяхме.Тези красивите там, сега защо не протестират, какво се е изменило толкова?Като че ли този от 256 е прав.

186

Анонимен

преди 8 години

Тука има много пропагандисти които говорят анти българска пропаганда, особено срещу българите в чужбина. Психично болни комплексари които нямат самочувствие че са нещо в сравнение с другите и резултатите са ясни...омраза на своя род. Не се ловете за тая пропаганда хора....българите навсякъде по света обичат България, обичаите се и вие!!

185

Анонимен

преди 8 години

252 - Боже, Боже, какъв интелигент.Те не излязоха да протестират за това за което пишеш, а защото професорчетата Калин Янакиев, Тризнашки и компания им обещаха шестици на изпитите. Затова се водеше точна отчетност. А Близнашки си получи после сребърниците от Плевнелиев (или жт някой друг, кой знае).

184

Питко

преди 8 години

До До ПиткоАз те питах къде ти е българското основно, където е трябвало да се научиш да пишеш на български? Явно си го прескочил.Иначе си много образован! А аз вчера се върнах от почивка на Марс.

183

Хм

преди 8 години

Абе..малко селска работа, но щом се забавляват хората..

182

Анонимен

преди 8 години

246 - Я ми напиши коментара си на немски да пробваме нивото.

181

До 245

преди 8 години

ЗНачи мразиш красивите и умните, които излязоха първо да протестират срещу Пеевски за шеф на ДАНС, така ли бе, шишляк??Ти да не би да одобряваше Пеевски да оглави най-силната силова структура в държавата?И ще осмиваш тези, които излязаха да протестират срещу настоящия мафиотски политиески модел??На теб харесва ли ти в момента управлението на страната? СИгурно си фен на Бойко и вярваш, че громи еврогейовете, бори комунистите и е бащица на нацията???Освен да плюеш, кажи нещо смислено.

180

Анонимен

преди 8 години

Алкохола не прощава на никой, сега всичките тия 12500 образи на изборите строени и пред урните, да покажат, че ги интересува БГ, а не да ми се насвиняват и да ми пеят, няма лошо пейте, ама на изборите ще отидете ли?

179

Църо

преди 8 години

До |\/|art!nА сигурно в Лондон зимате кинти колкото принц Кирил и Спас Русев, а? Или живееш в един квартал със сър Елтън? И Дейвид Камерън секи месец ти превежда от офшорната си сметка данък "солидарност с горките българи"? Ако ти потрябва по-сериозен зоктор или адвокат, ще разбереш и в Англия за колко работиш, мишко недоправена!

178

diavolcheto

преди 8 години

Винаги ли ще бъде така: " война " и омраза от българите в България към българите в чужбина?С какво българите зад граница са по-малко българи от онези, които са в България? Има толкова други националности, които живеят и работят в различни точки по света, но никъде нито чух, нито прочетох техните сънародници да ги плюят, че са направили един различен избор на живот.Отвратително е свои да те нагрубяват за нищо! Свои...или толкова чужди...

177

Анонимен

преди 8 години

ТОВА "ИНТЕЛИГЕНТНИ И НОРМАЛНО МИСЛЕЩИ" ми намирисва на онези "Красиви, Умни, Ранобудни" (вж абревиатурата). Пък като чета това което си написал, си помислих, че си описал себе си май. Не ми прилича на интелигентно и нормално мислене, а намирисва на злобеещ неудачник.

176

До 239

преди 8 години

Абе, пич...промили са ти главата кагебистката пропаганда...бойко, патриоти и т.н.Европа е цивилизацията-винаги е била и ще бъде. Със своите предимства и недостатъци. Изсипва милиарди в България, а такиваа като теб продължават да я плюят. Та..както писах по рано в моя комвнтар. Битката в България е между такива като теб...и нормалните цивилизовани хора.