22

Анонимен

преди 8 години

Да напуска който иска. Ние истинските българи ще си останем тук. Това е нашата родина и знаем какво значи думата "родина".

21

Анонимен

преди 8 години

Имам познати с уреден живот, добра заплата и те мислят да заминават това лято.

20

Анонимен

преди 8 години

Демократите срещу българите и ******те срещу българите. Война на два фронта, от която българите засега само губят, а скоро и съвсем ще изчезнем от земите на България.

19

Родолюбец

преди 8 години

Именно тази е целта на юдео-масонската върхушка, управляваща България от 1944 г. до днес - да убият вярата и родолюбието у българите и да ни унищожат! Според техните планове дори към 2000 г. е трябвало да бъзем съкратени на 2 млн., но уви ние сме костелив орех.Искам само да попитам всички унили и отчаяни българи, които са загубили вярата си: защо нашите предци не бягаха от България по време на 5 вековното турско робство, а се бореха, вярваха и търпяха?!?!?! Накрая българите бяха възнаградени!

18

Обективен

преди 8 години

ДА АМА ИМА БОЙКО БОРИСОВ И ПОЖАРНИКАРСКО-МИЛИЦИОНЕРСКА ШАЙКА ОКОЛО НЕГО. ТОВА САМО ПО СЕБЕ СИ Е ПРЕДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ВСЕКИ,А НЕ САМО ВСЕКИ 7 ДА ЕМИГРИРА.

17

без

преди 8 години

Всеки изнесъл се: "Леле какво дърво, то тук 2х по-зле"

16

Анонимен

преди 8 години

и 10% от моите познати не са тръгнали да емигрират, а някои от емигриралите или се върнаха или ще се връщат..

15

Баце

преди 8 години

Номер 17 научи български език, а ако се имаш за стока тъкмо тук ти е мястото където останаха овчари и стока

14

Анонимен

преди 8 години

Кънчо, и ти си част от тези които принуждават младите и образовани българи да напускат страната.Политическата клика която се е загнездила и краде и се обогатява за сметка на народа.И обрачите от фирми и наши хора около кликата.Всички вие ще останете само с шведите тук които и вас ще оглозгат накрая.Няма млади,здрави и образовани българи да ви слугуват за жълти стотинки.

13

Анонимен

преди 8 години

До тъпоНапускат тези, които не уважават България, а не "нормалните хора". Тук ние дето сме си останали в България сме си достатъчно нормални. Най-лесно е да напуснеш и да кажеш "политиците със свалени *** са ни виновни, че напуснахме родината си". Ама то не е само до политиците. Напускането на страна си е личен избор и никой политик не ви е отговорен за това дали напускате България. Нима ние дето си стоим тук сме по-малко стока от емигрантите? Като не искате да живеете тук - напускайте.

12

bros

преди 8 години

Поне половината от тези с готовите заявки точно никога няма да прекрачат границата... А другите си мислят, че пачките вятъра ги носи по улиците на Лондон, Мадрид или Копенхаген...

11

Да

преди 8 години

Защо хулите дадена партия за проблемите?ПСБ, ако бяха толкова добри, щяха да са на власт!Ама не са!

10

:) :) :)

преди 8 години

По-добре е да се махат тези мишки. Печеният човек е ОК и Нигерия, и в Щатите, а мишката няма сили и знания, тя трябва да бяга и да се крие от всяка трудност.

9

Какъв ГЕРБ бе?

преди 8 години

То преди тях по-добри ли бяха? В какво? В брътвежите? Всеки бил в управлението е дал своят принос за изпразване на държавата! ГЕРБ просто не прави изключение! Държавата се ограбва от много години и когато ГЕРБ не го е имало! В този форум се подвизават едни фекаломети, на които все някой друг им е виновен, независимо от изток или запад е, независимо какъв цвят е, а не поглеждат в огледалото!

8

Анонимен

преди 8 години

да отиват на майната им и да пълнят затворите в чужбина. тука ще дойдат хубави тайландки..и облагорадим нацията...

7

G.A.D.

преди 8 години

Точно този ли социолог-милионер пита каква държава сме направили? Та на него такава държава му е изгодна. За голямата си печалба и хонорари ,колко ли данъци е укрил?

6

коци

преди 8 години

НА ДОБЪР ПЪТ ДЕЦА ! И КЪСМЕТ !

5

Патриот

преди 8 години

Гарантирано от ГРОБ!

4

Уникална държава

преди 8 години

С всеки изминал ден се убеждаваме, че държавата загива. Сутринта и една г-жа професор го каза много добре: не е проблем ниската раждаемост, а качеството. Постепенно страната преобладаващо се заема от хора с ниска култура и образование. И това е навсякъде-от горе до долу без изключения. Такава държава няма бъдеще!

3

тъпо

преди 8 години

Днес говорих с приятел, който иска да ходи в Швейцария.Нищо чудно. Ние българите сме потомци на конен народ който се е установил тук, но явно не му харесва вече. Трябва да тръгваме, а който иска да стои тук на този крастъпът трябва да е със свалени ***. Мястото е хубаво и природата също, но какво излиза. Нормалните хора напускат заради политици със свалени ***, които се усмихват от тук и от там и чакат някой да ги целне отзад, белкем и даде нещо или открадне. А ние се чудим къде да заминем...