18

гербист-столичан

преди 8 години

Браво, нека да отчетем напредък и да покажем че при нас е много по-добре отколкото е в Румъния. При нас няма корупция и министри в затвора, а в Румъния осъждат цели правителства и ги затварят, защото там корупцията се шири. Все повече румънци идват да работят при нас и все повече румънски фирми идват в Балгария. Защото при нас е по-добре и ние отдавна сме изпреварили съседите си. Нека ЕС да ни откачи от Румъния, защото Румъния ни спира и ни пречи да влезем в Шенген.

17

Василев

преди 8 години

След унищожителния доклад на ЕК за Правосъдната система виждам едно сплотяване на редиците на прокурори, министри,политици,експерти,бизнесмени,журналисти как се защитават и заблуждават българските бедни граждани!Агент Джак Леймър!ЦРУ!!!

16

Я-я

преди 8 години

Не е ли рано още за 1-ви Април?

15

Софиянец

преди 8 години

Е като ни дишат праха защо махнаха позорния мониторинг над Румъния а остана и се засили върху България? А?

14

4o4o

преди 8 години

лудо, та му лесно.

13

фирмите в строители

преди 8 години

"Той каза, че първоначално фирмите работели на загуба""В последствие (при мене) се събраха и се разбраха", допълни министър-председателят.Ето кой създава картелите, ето кой организира комисионните, т.е. краденето за себе си.Ето как им се дава указание кой разпределя баницата и на кого да благодарят, че са получили парче то нея.Може ли да обясни как се работи "на загуба"? Фирмите доплащат от себе си за да строят ли???Ето кой уточнява и цените на които да играят фирмите.

12

Анонимен

преди 8 години

Този, вече тотално е изгубил представа за реалността!Ама, тотално!

11

Ицо

преди 8 години

Този колко е ***! Не е истина!!!!

10

Родолюбец

преди 8 години

Естествено, че румънците ви дишат прахта по крадене на народна пара. Такива като вас в Румъния няма да просъществуват и една седмица. Управляващите от ПП ГРОБ определено са случили на глупав и зомбиран народ, който им съучаства и ги търпи да се гаврят с него. Каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба, няма право да се оплаква.

9

Василев

преди 8 години

Онзи малкият пич от Лондон направо ги разтресе с ток като каза култовта реплика за "огледалният образ" с този на Пеевски!Направо разкърти всички из.мекяри, а най лошото от всичко е, че му го казаха в прав текст, защо ние младите да заставаме зад вас, след като вие сте едни себични егоистични български първенюта!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Малииииии, ниесме много добре, веднъга съ връщам у българее.

7

Тиквата

преди 8 години

Кат ви казвам, че сме по-добре и няма престъпност, ша *** слушате! Матриале!

6

Анонимен

преди 8 години

Нека приемем, че е събрал 3 милиарда лв. от заловената контрабанда. На фона на тези 30 милиарда лв. заеми, които взе, това за някакво постижение ли го има. За тези с късата памет:1-ви заем: 4.5 милиарда лева за КТБ2-ри заем: 16 милиарда лева неизвестно за какво3-ти заем: 5 милиарда лева заложен в бюджета за 2015 г.4-ти заем: 4 милиарда лева преди няколко дни.Общо: 29.5 милиарда лева.Ха, честито.

5

Мочо

преди 8 години

Тоя се е напушил и е в Дисниленд :)

4

зяпнал

преди 8 години

Не, не е истина !!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

тези от 4ти километър ще си свършат ли най-сетне работата и да си приберат контингента

2

ас

преди 8 години

тоя човек мисля че живее в някакъв негов измислен свят или може би страда от делюзия.

1

God

преди 8 години

Бойко, ти сериозно ли?