50

Биляна

преди 8 години

Силен и властен мъж, излъчващ власт и безкомпромисност. Харесвам го!

49

Анонимен

преди 8 години

До хехеПенсъл, че ти падне простата бе!

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76за сега се продават само българки за по 10 евро ...в германия !!!!!

47

Анонимен

преди 8 години

Путин си е опекъл работата, вие му мислете, че след хибридната война, като нищо ще ни спретнат и гореща.

46

хехе

преди 8 години

мачкай батюшка ...мачкай ги тези тер.о.ристи .......в писуарите ги удави ...както обеща !!!!кефят ме Руснаците .....всички разправха колко са зле ...колко им слаба армията....че са само пияндета ......ама с един ход объркаха плановете и на НАТО и на Пентагона и на европа .......само така братушки !!!

45

Анонимен

преди 8 години

Пак ще се продават рускини по пет лева на морето. Натам са тръгнали нещата.

44

Анонимен

преди 8 години

После Сирии за порядок в ЕС возьммся...ТОС-1 Буратино узнаете не по ттх из газет на наделе

43

Анонимен

преди 8 години

Фашисткио Кремъл ке падне!А плешивото джудже ке го свършат кат Кадафи.

42

Мюслюм Шебек

преди 8 години

Ако обърнат гръб на териториите владени от опозицията и ударят директно по територии владени от ИДИЛ,сирийците ще се окажат между два огъня!Погледнете картите с разположението на враждуващите фракции,и ще се убедите в това.Затова тръгнаха първо на север/североизток,и не забравяйки да очистят около Дамаск.Би било глупаво да обърнат гръб на опозиционерите(много от които са разновидности на Ал Каеда)и да ударят първо ИДИЛ!

41

Анонимен

преди 8 години

ТОС-1 Буратино тяжлая огнемтная система (ТОС) залпового огня на базе танка Т-72.Она включает оптический прицел, лазерный дальномер, датчик крена и электронный баллистический вычислитель. С помощью лазерного дальномера расстояния до цели определяются с точностью до 10 метров. Эти данные автоматически вводятся в баллистический вычислитель, рассчитывающий необходимый угол возвышения пусковой установки. Угол крена пакета направляющих фиксируется автоматическим датчиком и также автоматически учитывается вычислителем.Поразява площ 40 дка с един залп.

40

Александър

преди 8 години

Новият-стар девиз на "Днес": "Нито ден без гнусна русофобска статия - превод от правилните, демократични,транссекс... трансатлантически медии!"

39

55

преди 8 години

В момента Русия търси заем от европейски банки .. Колко ли ще му се обезценят военните подвизи ?

38

Членска карта №7

преди 8 години

До 61И това ще стане, ако не се намесят Краварите! Първо Алепо, затварят границата към Турция в проблемните 100 км, останалата част е пустиня или под обстрел на кюрдите! Следва Рака и масови самоубийства сред грантоедиете!

37

Анонимен

преди 8 години

До $hopтурция, саудит арапия, катар и арап емирати, ще платят масрафа (репарациите).

36

Анонимен

преди 8 години

Защо досега не са превзели НИКАКВИ ИДИЛСКИ ТЕРИТОРИИ?Защо няма от седмица карти на Сирия? Има само на руски сайтове. Там става жестоко мазало. Кървава въртележка оформят руските бомбери - гори земята. После идват големите огнемети. Какви територии, какви пет лева. Двесдта хиляди на турската граница с разширени зеници - майки и деца с големи бради.

35

колио до 23

преди 8 години

Младежо с xладилника има една поговорка като не xраниш твоя армия xраниш чужда така че руснаците знаят защо са им воени успеxи а нии ще си имаме американско и турско присъствие.

34

1

преди 8 години

Днес.бг - не смятате ли за важно това, че Слави е събрал 670 000 подписа за референдум и ги е вкарал в Народното събрание ? Не виждам статия за това... Ох, чакайте, сетих се, че сте *** на Боко и на него не му изнася.

33

Анонимен

преди 8 години

До РумбоОпасявам се че Обама ще свърши като Хитлер.Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.

32

Чекист

преди 8 години

Хм, почвам да си мисля, че не Роки Гея е президент на България, а Путин.

31

Анонимен

преди 8 години

Няма по голяма радост за мен да чуя и да видя че Русия ще избие всички терористи в Сирия а покрай тях ще нервира всичките държави който спонсорираха ИД .Нито може да ме натажи падналия стандарт в Русия нито пълната мизерия в България.Радва ме единствено справедливоста която ще тържествува нищо че по всики платени медий говорят глупости