34

Анонимен

преди 8 години

Русия ни бие с 5:0 защото отбора ни ГЕРБ е смотна и вратаря им Бойко им ге слаб, а българите викат УРА ?????

33

Запознат

преди 8 години

Призовавам всички които не им трябва газ да си стягат куфарите и да си ходят в своята родина Турция,там няма за им трябва газ.Тук на нас българите ни трябва газ и печалбите от транзита на тази газ за цяла Югоизточна Европа,без значение от къде идва дали Русия дали Азърбайджан.....

32

Анонимен

преди 8 години

Мутрата пак го играе - и тук ми е добре, и там ми е добре.От два стола ...

31

Посеркото

преди 8 години

Путин, бързо забрави как размахваше пръст на България. Нали в България бяха будалите, какво стана сега, ще дойде да ни се моли

30

Анонимен

преди 8 години

До УЧИТЕЛЯ.......Само ще ти цитирам какво казва "Блумберг" по случая..."За 2015 г.Руската икономика остава в Топ 5 за най-силни икономики." .....та така"учителю"...

29

дежаву

преди 8 години

Нека да има Южен поток, но с наши тръби , а не руски. Газът си е ваш , но тръбите наши. Заповядайте, но спазвайте нашите правила...и високомерие не е полезно никому.

28

до 19

преди 8 години

Какво военно сътрудничество на Китай със Сащ те гони? Та двете страни са пред война, заради островите Спратли! А когато Онбама беше на военния парад в Пекин възкликнал: Все едно съм на Червения площад. Толкова много руска техника!

27

az

преди 8 години

хаха никой не е клекнал и никой не е победил просто на Путин му вървят далаверите с газта просто гледа страната му да изкара повечепари как няма да се съласи за Южен Поток и който и да е ще се съгласи , помислете малко, бизнеса си е бизнес..

26

даммммм

преди 8 години

Даммммм ако това е вярно-значи е ясно защо евро-експертите са били на крака в Кремъл.На 8 е имало тайна среща в Москва.И нали се сещате,че този който иска нещо--отива при някой на крака.Ясно.Путин пак ги изигра.

25

УЧИТЕЛЯ

преди 8 години

"Южен поток" няма да има...И причината е тривиална - руснаците нямат пари. Русия е буквално на колене...Третата най-зле представяща се икономика в света за 2015-та, заедно с техните приятели от Венецуела и Бразилия...Възраждаща се Русия вижда само "баш" българина Доган :)

24

Анонимен

преди 8 години

И за какво ни е тази газ като в България не останаха хора ???? Кому е нужна тази газ ??? Само на един човек и една партия - ГЕРБ ?????? Но и на тях не им трябва ! Трябват им руските пари !!!

23

Анонимен

преди 8 години

впутин я закъса

22

Анонимен

преди 8 години

Който ще да кляка,Путин...Борисов стига ЮП да се построи ,това значи надежда за бъдещето развитие на България.Всичките седераси и десебари трябва да повръщат взетото за антибългарската си дейност.

21

Анонимен

преди 8 години

В КОИТО е суровината-той диктува условията.На всички им е нужна газ.

20

Анонимен

преди 8 години

Русия ще прекарва газ през Украйна, няма друг начин- помнете ми думите.Жужето само се пъчеше .Сега ще плаща големи такси на украинците за пренос на газта.Поредната загуба на Хобитака.

19

Анонимен

преди 8 години

защо му е на китай да финансира русия в източен сибир като така и така тия територии ще станат отново китайски

18

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ревнат украинците, че ги заобикалят и губят милиарди от транзит. Както ревяха поляците, когато ги заобиколи Северен поток.Но дали няма да дойдат тук онези дърти сенатори, с ненормалника маккейн, да заплашват правителството с революции.

17

Иво

преди 8 години

Това баба Ванга ли го е предрекла?

16

Анонимен

преди 8 години

китай подписа договор за военно сътрудничество със сащ и отказа финансирането на газопроводи от русия. русия я чака разпад,а китай ще прилапа източен сибир.

15

Анонимен

преди 8 години

Истината е една-Русия строи хем Северен Поток-2 хем сега и Ю.Поток.Абе извъртя ги Путин тея европейци...