97

Анонимен

преди 8 години

А Америка да спира с подкрепата си за ИДИЛ.

96

Анонимен

преди 8 години

Предвид състоянието на света, Трета световна е жизнено важна! Не може меркантилни хора, което крадат от децата си, да продължават да се плавят на господаре на земята по която стъпват.

95

DAVIGO

преди 8 години

TOYA ZA GOSPOTLI SE MISLI

94

Анонимен

преди 8 години

Абе истината е че в САЩ освен ***.дали,лез.бийки и пропад.нали гов.еда други няма!

93

Мечтател

преди 8 години

Премиерът на България Бойко Борисов отбеляза, че ако САЩ и Турция позволят на терористичната незаконна ИД да провали процеса на установяване на мир в Сирия и Ирак и не се извърши политическа стабилизация на основата на демократични процедури в Сирия, "то нашият избор на варианти ще бъде намален и ще ни се наложи да приемем някои твърди решения". Борисов подчерта, че България не може да позволи тази ситуация в близкия изток да продължава и че "САЩ разбира и Турция започва да разбира."

92

Василев

преди 8 години

Селяни , всичко е за нефта!Селяни, вие просто не знаете каква стратегическа суровина е нефта!Селяни, отивам да бачкам и на Никулден, защото не мога да ви слушам глупостите!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

91

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля че американците няма смисъл да се месят че на капутинката много му се насабра, турците такъв шамар му завъртяха че се чуди извинение ли иска , визи ли , много му се насабра а е мъничък не държи много на бой

90

Анонимен

преди 8 години

Кери води хибридна война,ама в бг няма неразумни!

89

Анонимен

преди 8 години

Хаха, слабака Кери се изказа неподготвен. Приятелю, то приключи твоя мандат, не се претеснявяй, единственият ти вариант ще е събирането на багажа.

88

0

преди 8 години

САЩ ще разпалят третата световна война, последната за цялото човечество.

87

Во Нгуен Зиап

преди 8 години

Какво рискуват Сащ в Сирия? Да ги подуят от бой, както във Виетнам!

86

анонимен

преди 8 години

кои сте вие че да вземате мерки махайте се от свет сцена и се скрийте впрерията никой не ви иска в страната си махайте се от българия и немътете повече водата и не ни изпращайте украинския шут за посланик

85

снимки на двамцата

преди 8 години

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата от 27.05.2013. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

84

Анонимен

преди 8 години

Кви твърди мерки с тези меки пиsh.ки бе,аналноподатливци такива???Усетихте твърдия и дебелия и започнахте да рИвете

83

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ *** СЪНУВА.

82

яйцето или кокошката

преди 8 години

Не мога да разбера кой е учителя?диктатора Путин или диктатора Башар? Или и двама се учат от северна Корея

81

защо?

преди 8 години

Защо ИДИЛ разполага с повече американско оръжие, отколкото Ирак, кюрдите, талибаните и сирийците, взети заедно?

80

Анонимен

преди 8 години

Фосфорни бомби,Вакумни бомби,Неутронни бомби,Термобарни екксплозиви,ще бъдат използвани на чужди територий преди да запоне ТРЕТАТА ТЕРМОНУКЛЕАРНА ПОСЛЕДНА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО СВЕТОВНА ВОЙНА

79

болници и сватбари

преди 8 години

Обамата е унищожил повече болници и е убил повече сватбари, отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

78

каква е разликата?

преди 8 години

Може ли някой да обясни, каква е разликата между легитимните и нелегитимните сирийски опозиционни групировки? Между умерените и неумерените опозиционни сирийци? Между униформените и цивилните джихадисти от ИД? Между талибаните, Ал-Кайда, ЦРУ, Правый сектор и ИД? Или всички те са една *** от убийци?