51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 60Като е ръждясала що квичите на умряло?

50

Анонимен

преди 8 години

3 ЗЛАТНИ ПУТИНСКИ РУБЛИ ЗА 1 ЕТИОПСКИ БИР ( 2ст) ГРАБИ НАРОДЕ

49

Рейгън

преди 8 години

Руснаците имат пушки, много пушки. Аз ще ги накарам да ядат само тях!

48

русофилистик

преди 8 години

Ужас! Американците идат! Защо спят здравите сили? Предлагам комасация на патриотите с червени сърца, за отпор на явната империалистическа намеса. ВСИЧКИ, ПОД СТРОЙ В МАЗЕТАТА! Бурканите ни са застрашени! Победа будет за нами!

47

Анонимен

преди 8 години

Поне да измажат още някоя детска градина и да сменят покрива на някоя болница-поне като станахме тяхна колония това да направят...

46

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ СЕ ТОПИ И ТО ПО-БЪРЗО ОТ БАЛТИКА, АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПО-МАЛКИЯТ Й ПРОБЛЕМ! За сметка на ниската раждаемост, високата смъртност и ниската продължителност на живот. Висока раждаемост в Русия се наблюдава единствено сред тези с дръпнатите очички мюсюлманите и емигрантите от Средна Азия. Но това са все обособени групи, неинтегрирани в руското общество, с които Русия тепърва ще бере ядове.

45

zeus

преди 8 години

Най-лошото в цялата работа е, че го научаваме от американците, а не от нашите управници. Въпросът е дали са счели изобщо за нужно да ги информират или нашите от страх мълчат?

44

Атлас

преди 8 години

Руснаците ако поискат за 16 мин. хАмерика ще бъде спомен.....

43

сбогом рассия

преди 8 години

66 долара = 1 рубла.

42

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Бий *** по главата ,бий бий бий.Бий *** по главата ,бий бий бий..............

41

старец

преди 8 години

До Shark: имало е. Лично съм носил на пияните руснаци сутрин яйца и съм наливал вода по легените да си отмият кирливите вратове. Тогава живеех в Бобораци, Видинско /и сега си живея там..../ ...питайте бабите и дядовците си. И не злобейте по форумите, толкова ли е трудно да говорите спокойно и без обиди.

40

Анонимен

преди 8 години

Американците ако искат не за 2 дни, ами за 2 часа са в Масква. Ще разкажат играта на непабедимая и легнедарная за норматив.

39

ОБЯВА

преди 8 години

Лея куршум срещу страх от НАТО, американски танкове, кравари. За *** намаление. За по обострени случаи лекувам с праз. Може и по клинична пътека.

38

макето

преди 8 години

да живей КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

37

Анонимен

преди 8 години

До :D...............явно си кух--щом чакаш да ти се обясняват очевидни неща...

36

alexandroff

преди 8 години

Много добре. НАТО стана много кротко и лудото джудже си внуши недосегаемост. На ушанките трябва да им се набиват гладните канчета от време на време, та да е мирна Европа. Мужикът разбира само от бой!

35

До 30

преди 8 години

НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ, НИКОГА НЕ СМЕ ХРАНИЛИ СЪВЕТСКА АРМИЯ! Дошли са и са си отишли, а армията си беше наши момчета. Но понеже времето минава и на такива лъжци като вас все повече им минават номерата. Но в един хубав момент идва ОТРЕЗВЯВАНЕТО!А като гледам как краварите подлъгват всички, уж с "помощта" им, а после ги захвърлят като носни кърпички (справка - Грузия, че само тя ли?) скоро ще ни оставят на мира.Хи-хи, а аз вчера се чудех какъв е този сигнал от Путин,че българския народ си остава братски!

34

Анонимен

преди 8 години

До Shark само един окупационен корпус от 145 000 ...... уши

33

:D

преди 8 години

Чакам *** на Кутев да ми обяснят как сега ще се превърнем в "цел", защото видите ли 14 "американски" танка веднага ни превръщат в цел на "отбранителната" руска доктрина.

32

Анонимен

преди 8 години

Всички разбират, че тези военни сили разположени в България не са достатъчни да се противопоставят на руска агресия. Но идеята не е да се създадат ВОЕННИ пречки а ПОЛИТИЧЕСКИ. Въпреки че Путин е непредсказуем и заради властта си е готов на самоубийствени действия все пак България не е кауза, заради която си заслужава да се започне 3-та световна. Както го е казал народът "Не ти трябва от мечка, ремичка".