71

Сержант

преди 9 години

Стига сте плюли човека платени кокошкари

70

Анонимен

преди 9 години

Не ми се вярва армията на Украйна, която сигурно е поне 300 000 да не може да се справи с 10 000 сепаратисти. Нещо гнило има тука.

69

Анонимен

преди 9 години

Плаха хапе като го притиснат.Да не би и там да има плъхове???

68

Do 86

преди 9 години

А къде е бе мишка.Икономиката му рухна, на границата на държавата се води война, на другата граница са Китай дето го изнудват, арабския свят дето ше го залеят с бомбаджии всеки момент и Аляска на изток.Не в ъгъла, а в *** *** го навряха евреите.Като се прави на хитър тъпия мужик, така му се пада.Жалко за народа, той ше го яде най-много.

67

Анонимен

преди 9 години

ИСКАМЕ НОВИНИ ЗА АМЕРИКАНСКИЯТ ОБОНГО ПЛОД НА ЗОООФ.......Я

66

волгоградския

преди 9 години

Заяви Олеса Яхно независим политически анализатор!!!!! Кой?????????????????? Хахаха

65

Анонимен

преди 9 години

До Шоп Русия и със санкции живее по-добре от теб и България и както виждаме ти не си поизгнил ,нито пък си пораснал .

64

Анонимен

преди 9 години

"Киев твърди, че бунтовниците са подкрепяни от 9000 руски войници, пише Тимъти Херитидж от Ройтерс."Вчера началник щаба на украинските въоръжени сили заяви,че руски войници не воюват срещу Украйна.Егати пошлата пропаганда от Ройтерс.

63

Двойният аршин

преди 9 години

Видно е, че Донецк и Луганск не са вече част от Украйна и това не е защото Путин иска така, а защото над 95% от населението им не желае да е в Украйна. Друг е въпросът, че Русия е заинтересована именно от такова развитие, но ако сравним с Косово, разликите не са толкова големи, а "моралът" в двата случая се "извърта" според интересите на участниците в конфликта. Няма как Хашим Тачи да е добро момче, а Алексадър Захарченко да е лошо, като и двамата носят отговорност за избити хиляди хора.

62

Анонимен

преди 9 години

Ей, омръзна ми да чета простотии и кухи западняшки идиотизми! Та Путин щял да падне, че щял да се спъне и още не знам кво си! Ке падне, ама в някой друг живот!Всички седят на топло и на светло от руската газ и умуват ли умуват Айде, местя се!

61

българофил

преди 9 години

До КисинджърПо принцип си прав не искай от обамофилите да се самоопределят като "българофили" , те са научени да мразят силно Русия , а да любят САЩ Другото им е непонятно А в глобалната политика все трябва да си с някой България е свързана с Русия - културно , религиозно , езиково и т.н.

60

Anonimen

преди 9 години

Баси лъжец е тоя Путин.То е ясно, че е пълно с руски войски в източна Украйна.Нагъл комундер, досущ като нашите ***.За щастие нашите умряха - атака 3-4%, бкп - 16%.Другите избори *** са аут.Само в тоя форум ще останат няколко ***.

59

Анонимен

преди 9 години

поредната помия ама и българите много изтъпяха хващат се като шарани затова и им ги пишат никой не пише подобни простотии ако знае че не само няма да му вярват ами и че ще го пустосват

58

Анонимен

преди 9 години

Избрахме да живеем в тази част на света, в която хората стоят сами накраката си, нямат господари. Сега ни се предлага "путинофилство", придружено от такаваистерична пропаганда срещу Европа, каквато не е имало и по брежнево време, за да изберемда се върнем обратно във "великата" евразийска степ, където всеки си знае мястото, всеки сиима господар, но свободни хора няма. Слава Богу, че това се случва сега, когато тазистратегия няма да получи подкрепата на българите - просто те вече никога няма да кажат"Искаме обратно при чичко Сталин

57

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 80 Ами да. За какво да извадят доказателства, като за такова нещо ще трябва да започват война с Русия. Ще ги изчакат да поизгният от санкции и тогава. Пък нещата и така са достатъчно ясни, кой кого напада и кой анексира територии.

56

Кисинджър

преди 9 години

Добре де, чета коментарите и се чудя - едните обичат Европа и Америка, а другите - Русия. Как па един българофил не се появи. Майната им на Русия, и на Европа и на САЩ и дяволите да ги вземат всички. България е важна! Спрете най-после да се делите по възможно най-*** признаци, защото нито за Русия, нито за САЩ, нито за Европа ние означаваме нещо!

55

Анонимен

преди 9 години

До Шоп"Затова и няма смисъл да се вадят доказателства."Аааа, ето какво било! Няма смисъл от доказателства! Както чички Гьобелс ни е учил - една ...хиляда ...става ...истина!Бравос! :)

54

Анонимен

преди 9 години

Путин си брани хората. Какво искате от човека. Да зареже руснаците ли? Абе вие нормални ли сте или тотално изперкахте от гмо на чичо ви сам.

53

Анонимен

преди 9 години

До Патриот... и с Естония,Латвия Литва...Украйна...

52

Шоп

преди 9 години

Путин няма никакъв ход и не е никакъв гросмайстор. Може да се надява само на военна победа в Украйна, нищо повече.