18

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ затъват като икономики. Бъдещето е на Китай Турция, Русия, Индия Бразилия

17

....

преди 9 години

Да живее Русия!

16

гладна кокошка просо

преди 9 години

сънува!Нито русия ще командва света, още повече Европа, нито Гърция ще се запрегръща с дивия мужик, нито ще има турски паток, нито Гърция ще напусне Шенген и т.н и т.н. ...А рюсняците, като лоши лузери, гледат да въвлекат който може, в собственния им лайнарник. С кво да привличат света!? С рублата, с чудните съседски взаимоотношения, с 56г средна възраст, с калашници...Световен лидер се става с пример а не със сила и робия! А Гърция ако успее да им гепи некой и друг долар...това ЧЕ е!

15

Анонимен

преди 9 години

е га ядохте кифтета ни ривахте , а сега имате 340 милиарда дълг и дай да го опростим,ми русия да го плати ако може

14

Анонимен

преди 9 години

Турция са извън ЕС и са доста по-добре от Гърция.

13

Анонимен

преди 9 години

Ми айде излизайте от Еврозоната бе смешници! Айде и да ви видим как ще се събудите една сутрин със заплата в драхми, с която един хляб няма да можете да си купите! Аман от ***, 20 и кусур години ги дундурка ЕС, хранят ги, дават им пари, оправиха им пътища и инфраструктура, сега са им лоши.Лоша била и г-жа Меркел, че иска да си наложат ограничения и да си връщат заемите! Просто няма думи от това нагло безочие!

12

Иванушка

преди 9 години

До а бе дидо***10Не си цъкай плюсче на малоумното мнение.

11

Илия

преди 9 години

До ДидоМного си прав. Само слепоците не могат да видят истината, кой до къде е стигнал през изминалите години.

10

а бе дидо@10

преди 9 години

първо се научи да пишеш грамотно па после давай "умът" си на тези, които никога няма да ти го поискат! ама и за начинаещо соросоидче не ставаш така, засрами се!

9

въх

преди 9 години

Гръцки фантазии

8

Дидо

преди 9 години

!00 години обикновения Руснак ходи гол и дели стряха соще две семейства,заради голите амбиции на управлващите за световен комунизъм. Сега са се амбицирали да подложат крак ва Европейския съюз. Гърция се оказа най-удобна като начало. Докока обаче на гърба на народа си. Тия няма ли най - после да се усетят.

7

Анонимен

преди 9 години

Търся доброволец, който да оплюе Ципрас за това, че иска гласът на Гърция да има тежест в НАТО като пълноправен член, вместо да бъде покорен роб, изпълняващ команди.

6

Анонимен

преди 9 години

"Членуваме в НАТО и не се каним в близко бъдеще да напуснем организацията. Но като пълноправен член смятаме да покажем, че също имаме мнение. Не искаме вечно да играем ролята на "добрия ученик"А сега сравнете това с Роската и военните ни министри... Потресаваща разлика.

5

1

преди 9 години

7 години ядоха пиха и сега не искат да плащат... Няма по-гнусни от гърците.

4

Гошу

преди 9 години

Ами значи истина излезе разследването на независими медии, че лилиПутьо си купува яко крайно десни или крайно леви европейски формации, за да прокарва интересите си и да дестабилизира Европа. Ето го и гръцкият *** Воленко СидерастовPSМоля модераста руска *** и путколизец да не ме трие, защото си лягам в 5 сутринта и пиша през TOR

3

Циганин

преди 9 години

А по т ова врееме на юг от Гърция една друга с трана с политици -неузрели и продажни и не смели мътят главите на народа си с въвеждане на еврото което ще донесе още по-голяма мизерия от сегашната в която се намира тази страна с валутен борд и със слаби управници (без значение от коя партия са -всите са маскари -май тъй беше казал дядо Ваньо Вазов ) .Отново седнахме в неправлният влак и тръгнахме в неправилната посока .(както винаги в историята ни -генно ли това -да се греши )

2

Направо ще падна...

преди 9 години

Тези руснаци просто ме удивяват,само конспирации са им в главата,дълго време гръцкият народ бил искал тези да са на власт, но разбирате ли заради машинации(като тази в Шотландия)били назад...Сега вече нямало как да се скрие волята на великия любящ Москва грък.Направо ще падна от смях, а Европа ако има топ.и-нещо което напоследък липсва осезаемо, ако тези гърци решат да минават метъра за сметка на всички останали страни членки, трябва така да им набият канчета, че да се разказват легенди за това.

1

Анонимен

преди 9 години

иска им се на русия, ама няма