25

Попа

преди 9 години

Потрошенко се държи и той като шебека в тропическа гора, ама затова са го пуснали да фъфли пред народа докато им писне и го вкарат в изтрезвителното. Най много до лятото му давам.

24

Анонимен

преди 9 години

Комунисти айде отивайте да се биете в Украйна да се отървенм от вас.Все обичали СССР, пък все не бягат за там, а все на Запад ги влече.Брей много лош тоя Запад бе, ама само на думи.

23

ХАН БАЛГАРИН

преди 9 години

ДО 23ПОРОШЕНКО ЛЪЖЕ БАБАТИ!! ТИ ЛЪЖЕШ!! ЦЕЛАТА ВИ ИДЕОЛОГИЯ СЕ БАЗИРА НА ЛЪЖИ.ТВА ЧЕ СТЕ СЛЕПИ РУБЛОФИЛЧЕТА СЪЩО Е ЛЪЖА НАЛИ.

22

Анонимен

преди 9 години

Сега тези в киев според комунистите са "демократ-фашисти".След "монархо-фашизма", това е поредната глупост, която комунистите родиха.

21

гост

преди 9 години

*** ще свърши като Милошевич - затворен в клеттка пред съда в Хага! А Русия ще се разпадне като бивша Югославия!

20

Анонимен

преди 9 години

За комунистите всеки, който е против тях е фашист.Споко, той и Хитлер първо играеше с вас, ама после се обърна политиката.и влезте в Уикипедия и вижте каква е разликата между фашизъм и национал-социализъм.Нацизма много си прилича с болшевизма.

19

хан балгарин

преди 9 години

пеерунгели ***, кви доказателства искате, след като е ударен от руска ракета?!?!?!?!?отворете си кирливите очи, иначе цел живот слепи ше си одите

18

бонбончо

преди 9 години

Порошенкото пак лъже. Тоя трик с обстрела на пазар или жилищен квартал с последващо обвинение на другата страна ни се представя още от босненската войва и ни е втръснал вече.Порошенкото прати армията срещу собствения си народ. Измекярите и ибрикчиите ще кажат - ***, ***, ама наш.....

17

Учителя

преди 9 години

И да кажа нещо на русофилите. Не се радвайте много когато тези насочат ракетите си към България - на тях няма да пише "не са за русофили", няма да подбират, както стана в Мариопол!

16

Анонимен

преди 9 години

Единственият реален запис от Мариупол е речта на Порошенко в края на миналата година, където фъфли яко "почерпен", докато едвам се държи на краката си.

15

уууу

преди 9 години

тия украински фашаги бяха прихванали и разговори при самолета пък сега нещо се утраяха като усраниии

14

Анонимен

преди 9 години

И от едната и от другата страна убийците на мирни жители трябва да бъдат наказани от военен трибунал.

13

1912

преди 9 години

Командира на украинският взвод обвини днес Порошенко в истерични лъжи!Тази е поредната!Украинският народ вече се надига срещу фашистите .Не се правете на по-големи украинци от тях самите!Колкото и да се слагаме на ЕС ,за тях сме просто един *** !

12

Без име.

преди 9 години

Пълни глупости! Това им е атаката на Мариупол на опълченците - ракети по града ли, а не унищожаване на позициите пред него? От това което се вижда до момента, този който ръководи отбраната на Донбас е адски добър стратег и ракети по Мариупол са нещо съвсем различно от показаното досега. Даже и лъжите им са *** и нескопосани на киевските ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Всеки който е против СеСеСеРе автоматически е фашист.Затова и Цар Борис беше "монархо-фасит", каквото и да значи това.Комунистите много бързо се прегрупираха в капиталистическата система.Ако НАТО действаше бурзо като СеСеСеРе, досега да са истласкали всякакви там "исти" от Украйна.

10

Анонимен

преди 9 години

Опълченците трябва да заловят някой от американските наемници които избиват жени и деца в Мариупол.Вчера журналисти питаха един такъв хубостник с отличителни знаци на укроармията но милия като не знае бъкел руски или украински само гледаше да избяга от камерата...Вярно не е там да дава интервюта а да убива жени и деца ама от кумова срама да беше научил нещо-като смерть дети и т.н...

9

Анонимен

преди 9 години

Ама тоя Потрошенко още ли се прави на некакъв си там не вижда ли че никой не го пита за нищо.

8

Ефрейтора

преди 9 години

Просто чакайте дълга и изтощителна война. Това е специалитет на Русия. Жалко за хората, аз бих напуснал УА.

7

До кога

преди 9 години

Какво стана с малийския самолет???Вярно ни взеха за шарани!

6

Анонимен

преди 9 години

Ами не разбирам като има цивилни жертви как може да бъде оправдано зверството?