25

СЛЕД 10 ГОДИНИ

преди 9 години

долара я е жив, я не. А бандит като тоя *** Ходорковски още по-малко. Березовски го самообесиха в Лондон Службите на Нейно Кралско Величие след като се разкая за стореното и вече стана излишен товар и много рисков да не ИЗДАДЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ на ЦРУ и МИ6

24

se

преди 9 години

Русия благодарение на Путин все още запазва държавността! Много беля стана там при Елцин. Но той не е между нас така че стоп! Та Путин и КГБ сделали так че богатствата на Русия да си останат за тях и не ги дават на лапачите от запада и янките! Ей за това ги боли западните мекерета! Колкото до свободи и демокрации всичко е лицемерие! Има ли печалби и лични изгоди навсякъде има корупция! Заблудата човешка е че парите те правят,, безсмъртен"! Ала бала от болни мозъци!

23

Затворчо

преди 9 години

До Джошуа-стария пророкЩом се смяташ за пророк защо се молиш на американския бог.

22

Веселяка

преди 9 години

Не знам защо но, на запад мошениците от Русия ги издигат в култ, а и нашите мекотели по тях са замрели. Русия е страна която брани своите права, а ние търси ме олтар който да ни донесе някакъв дар дори и да е ***.Хора държава силна сме били, вдигнете малко тъпите си глави.

21

пълен смях

преди 9 години

Жидовски шитни!

20

Джошуа-стария пророк

преди 9 години

До ЗатворчоА бре Затворчо-ти от старозагорския или от варненския пандиз пишеш рано-рано!Дали ме бие сачмата или ми хлопа дъската си е мой бизнес бре!А тебе като те пуснат от затвора през 2018 г(ако те пуснат де!)ще се увериш в пророчеството ми-минимум на 80 % ще е факт!пп-Принтирай си статията и форума ако имате принтер в пандиза бре!!!

19

Анонимен

преди 9 години

HODOROVSKI KRADEZA-SEGA DEMOKRAT-AMERIKANO.

18

БАНДИТАМ

преди 9 години

нужно сидеть в тюрме - както казваше тов. ЖИГЛОВ от знаменития филм "МЕСТО ВСТРЕЧИ ИЗМЕНИТЬ НЕЛЗЯ"

17

Анонимен

преди 9 години

Когато дойде на власт Путин събра олигарсите и им каза:каквото сте крали,досега,крали.От сега нататък ще работите за държавата и народа.Който не се съгласи отиде в пандиза,други хапнаха плутония.колкото до това какво ще стане след 10г,то може е САЩ да ги няма,може и ЕС да няма,може и европейците да ги няма,щото ще има само ***.

16

Елемаг

преди 9 години

И Путин ще каже "Много говориш Ходорковски" и после е ясно.Даже защо още се бави, ми е чудно.

15

Затворчо

преди 9 години

До Джошуа-стария пророкЯко те бие сачмата, но луди като теб в страната колкото щеш и тогава точно ти няма да има какво да ядеш.

14

Анонимен

преди 9 години

До Джошуа-стария пророк--уникален си..хааххаххааа....евала за хумора.Дано наистина да си с готино чувство за хумор.....а не да си мислиш, че това което пишеш е сериозно--защото иначе е страшно...

13

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** Елцин ги създаде тези адски изчадия, които ограбиха руския народ. Влагат си милиардите в западните банки и от това печелят "демократите" ,които много добре са осведомени кой какъв е , но ги толерират . Хем печелят от парите на руския народ, хем работят против Русия.

12

Джошуа-стария пророк

преди 9 години

До АнонименНе е Луната бре!От Сатурн ми го нашепнаха!Бууухаха!пп-Щото не ти изнася пророчеството и не ти отърва!Днес сме 17 01-Антоновден!На 17 01 2019 г 80% от предсказаното ще е факт!Ха ха ха!

11

Членска карта №7

преди 9 години

До АнонименИво Инджев, няма да е доволен от това предсказание на хазарчето! Той и Веско Дремджиев на могат да чакат 10 години!

10

Анонимен

преди 9 години

До Джошуа-стария пророк--Това Луната ли ти го нашепна.....хаахххаахххаааа

9

Българин

преди 9 години

Не ме интересува какво е казал бившия затворник Хордоковски. Бъдещето е на азиатските страни включително Русия.

8

Антисоросоид

преди 9 години

Дългът на САЩ е 17 000 000 000 000 $. Предричам край на режима във Фашингтон до 10 години!

7

Анонимен

преди 9 години

какви 10 години,путин е бита карта, макс 2 години

6

Членска карта №7

преди 9 години

Голяма мъка и безизходица сред либерастията! Хвала на Бога! Дано даде дълъг живот на Путин и достойни наследници в Кремъл!