132

преди 9 години

До бгПравилно,България отново турски вилает..............

131

бг

преди 9 години

Чичо Сам казва че евреина Сюлейман паша е защитник на европийските демократични ценности.

130

Анонимен

преди 9 години

*** нищо от това не е доказано, но е доксзано обратно има избори има референдуми, ти си този който си тръгнал да подкрепяш войната, затова и драскаш тук непрестанно господин сополиво "наказание"

129

преди 9 години

До ШопКакви мъдри думи от Кюстендилската слива (Шоп)

128

до 245

преди 9 години

На Русия може да се вярва на 100%, даже на 146% колкото изкараха броя на искащите да влезне Крим в РФ. На Русия може да се вярва най-вече когато стане гарант за териториалната ти цялост. Украинците най-добре могат да ти кажат колко може да вярваш и да се доверяваш на мошеническа и подмолна Русия.

127

бг

преди 9 години

Чичо Сам казва че България е незаконно създадена и трябва да се върне на Турция.

126

Анонимен

преди 9 години

глупостите на днеса продължават, поръчкови статии всеки ден защото се водят наполовина хамериканска собственост (блумбърг)

125

Шоп

преди 9 години

И пак да не забравя да ви подсетя! Икономическият пердах не е защото някой мрази руснаците по природа, а е наказание за агресия и заграбването на ЧУЖДИ територии. ( И сваляне на пасажерски Боинг )

124

Шоп

преди 9 години

Да, руснаците ще слушат Путин и ще затягат колана, в това няма съмнение. Играта на Запада ги вкара в задънена улица, сега трябва да избират между много лошо и много-много лошо. От едната страна е тоталитаризъм и кучешки живот, от другата - разпад на държавата и пак кучешки живот.

123

Анонимен

преди 9 години

САЩ дава много добър пример на света, пример че на тях не може да се разчита и с тях не може да се работи. Да не правят грешката на Русия и да се връзват на лъжите им за мир и сътрудничество, САЩ е *** и може само да смуче кръвта на света.

122

преди 9 години

До ГромовОбвързването на цената на газта с тази на петрола е по така нареченото "Холандско Правило"

121

до 236

преди 9 години

Още 2 дни рев на магаретата като вчера и оня ден и от Русия няма да остане нищо, освен чучелото в мавзолея на Червьоннъй плосчад казано по болхарски.

120

Анонимен

преди 9 години

До ГромовЧичо ти сам в момента си пее лебедовата песен, това е последния напън на сащ да опази разпадащата си хегемония. САЩ ще остане в историята като империята, задължала се най-малко на власт. С 300 зора излязоха на чело след като ВВ2 разби целия свят и пожали само САЩ, след 30 години вече не можеха да се конкурират с останалия свят и си изнесоха всичкото производство в Азия, след още 20 години им пресъхнаха кладенците и тръгнаха да водят войни и крадат, ама тва ще им е то...

119

до 228

преди 9 години

В Китай никой не се пенсионира на 45 години и годишният отпуск е 4 работни дни. Китайците дръпнаха защото Дън Сяо Пин им забрани да се занимават с комунизъм, и същевременно запазвайки комунистическата върхушка на власт.

118

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-мирна става ситуацията в Украйна, толкова повече атаки срещу Русия, май е крайно време Русия да почне с лошо, тъй като доброто явно не се оценява...

117

pl__amen

преди 9 години

До ГромовНорвегия тихият губещ от евтиния петрол Намери това заглавие в *** и не ме занимавай с глупустите си ;)

116

Шоп

преди 9 години

В Турция още няма нито руски тръби, нито руски централи. Нито има такива тръби към Китай. Предстои тепърва да се ПРОЕКТИРАТ и ПОСТРОЯТ. А за това са нужни още 5-6 години.

115

Анонимен

преди 9 години

Русия в тежка валутна криза,Последиците за населението ще са драматични--------------------На САЩ не им пука за населението! Вълнуват ги ресурсите на Русия!

114

преди 9 години

До ГромовЦената на газта пада на всякъде само на Норвежката газ цената не пада........хахахахаха

113

Анонимен

преди 9 години

До до 226"Да ама в Турция никога не е имало комунизъм, не забравяй този факт."И в Китай ли е нямало комунизъм? И за това ли са най-голямата икономика в света?