85

до 76

преди 9 години

До до 70------Недей да пишеш глупости,а погледни в сайта на ЦБ на Русия и на Банк России и тогава ще видиш че резерва е малко над 888 милярда долара.Сайта предава и онлайн курса на рублата.А всички интервенции на ЦБ също ги има онлайн.Простоистерията у нас е доста преувеличена.

84

Анонимен

преди 9 години

Ниската цена на нефта, направо нокаутира шистовия нефт. Няма ги вече десетте милиона барела износ от САЩ. Тяхното място го завзеха саудитците. Няма да искат още един ортак на нефтения пазар. А шистовите кладенци, като не се ползват, се задръстват и стават неизползваеми.Неслучайно в щатите фалираха хиляди дребни производители на нефт. Но това не се пише, вторачени са в Русия.

83

до 89

преди 9 години

Последното което чух за Топол-М беше, че е подминала целта с някакви си 3000 километра.

82

дам

преди 9 години

До Анонимен 72Те Анкара в понеделник я посъветваха от Европа за арестите и ясно и обясниха да не забравя ,че мечката като играе в комшията и у вас може да дойде.Та и другия велик управник дето се замисли да връща територии на Османската империя сега да гледа и да се учи да знае какво го чака ама по 10 защото в Турция са демократично общество и устояват правата си не са мишки като Руснаците да крякат 3 дни по площадите приберат 50 човека и край на протестите

81

до 90

преди 9 години

3 милиарда за такава огромна стана са нищо, та нашенската FiBank изплати над милиард за един ден!

80

Блондю

преди 9 години

Моля българите да не дават ухо на вредни слухове, че Русия без Сталин е путиниска държава! Недейте защото ето сега Путин, който беше решил от България да направи провинция "Мужик" с най-скъпото гориво, най-скъпия газ, с безплатно Черноморие и курорти, сега е решил да изпробва някакво ново чудо на политиката, което да изправи Русия на крака! Ние, българите от панелките, вярваме, че Русия ще се изправи на крака и икономически, и политически, и епически!

79

Бай Ленин 1918

преди 9 години

Декрет ВЦИК (февраль 1918 года): Безусловно и без всяких исключений аннулируются все иностранные займы. Моля шорошоидите да не четат превода, филм на ужаса, опасност от инфаркт! "Без условия и без всякакви изключения се анулират всички външни заеми!"

78

Анонимен

преди 9 години

Стига сте писали глупости!

77

до боби

преди 9 години

Ако викаш нищо на продажбата на 2 милиарда и 700 милиона долара до обяд вчера, то ти си правия.

76

до 85

преди 9 години

Да си чувал случайно нещо за Топол М!

75

Борисов

преди 9 години

Мноого съм хитър!Пратих Дянков за съветник на Путин и им разказа играта само за година!!!

74

Библиотекар

преди 9 години

Правило номер едно:Не вярвайте на това, което се пише и на това, което казват по телевизията - манипулират ви!Така беше и преди 1989 година, така е и сега! Нито капитализмът тогава беше прогнил, нито сега Русия фалира! Прочетете малко Оруел и си отворете очите!

73

Анонимен

преди 9 години

До Румбо 60Само ракетите са бая ръждясали и радиоактивните им заряди, не са подновявани последните 30 години !

72

Анонимен

преди 9 години

По две ракети в Саудитска арабия и Катар и нефта е ОК.

71

Българче

преди 9 години

Е, докато се оттичат по канала поне ще могат да поглъщат *** с гордо вдигната глава. Руснакът не му трябва нормален живот, а чувство, че принадлежи към голям народ, имперски народ, с най-голямата територия на света, с най-големия танк на света, с най-голямото джудже на света - абе с най-най. А това, че умират най-рано от всички цивилизовани народи няма никакво значение.

70

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАЛукойл, обявиха за продан,рафинерията в Бургас !

69

55

преди 9 години

До От 58И като се събудиш краката ти отвити....

68

Фройд Зигмунтов

преди 9 години

Българските безработни специалисти по всичко плачат на чужд гроб...затова и ще си останат мишки цял живот, които всеки ще мачка! Те не са нито българи, нито американци, те сте просто едни жалки хора, които ще умрят в нищета от собствената ви злоба!

67

до 70

преди 9 години

Резервите са съвсем мижави нямат и 40 милиарда долара. Тез 888 милиарда са телевизионна руска лакардия за хващане на рибоци като теб.

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58Само гдето и златото поевтинява....