34

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН НЯМА МЕЧТИ. ТОЙ ВЕЧЕ Е ПУТИН.

33

бореца

преди 9 години

Ако китайската икономика направи растеж от около 10% през следващият период това неминуемо ще доведе до по-голям растеж на света!Трето - в момента всички големи сили раздават световният покер и като в всяка игра ще има губещи и печеливши и може на някой да не издържат нервите и да последва може би световна война или световна революция!А има и още нещо което много не се коментира-знаете ли в момента кой купува злато като бесни ами Китай,Индия и кой още Русия а който купува злато мисли напред!

32

морски

преди 9 години

А България дърпа нови два заема на стийност 12 млрд.при брутен вътрешен продукт на страната ни 75млрд.лв. на година......Ние също фалирахме!Честото,българи,Бойко Борисов постигна целта си!

31

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Да кажем, че в Русия банките на т.нар. пета колона ще фалирват като тука КТБ.

30

ЗА 34

преди 9 години

До АнонименЕ ЗАВИСИ СИ ОТ БАНКАТА БАЦЕ. НЕ Е КАЗАНО ЧЕ ВСИЧКИ БАНКИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ НАЛИ. И В САЩ НЕ ОЦЕЛЯХА ВСИЧКИТЕ. НЯКОИ ФАЛИРАХА.

29

Анонимен

преди 9 години

До Прав си 28КАТО ИЗЯДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИШ? НЕ ТЕ Е СРАМ

28

Прав си 28

преди 9 години

Следващата стъпка е към Людоедство -- те Руснаците поне имат богат опит в КАНИБАЛИЗМА!!!!За това пари не се иска да имаш нали ?

27

Анонимен

преди 9 години

Следва бомба за белия дом, какво да слева?!

26

Анонимен

преди 9 години

Чак ми е смешно рублата била слаба ама петрола се продава в долари, какво ли ще стане когато Путин наводни пазара с тия долари. Ония кравари ще си бършат *** с тях.

25

бореца

преди 9 години

Причината за спада цената на петрола и оттам проблемите на държавите-износителки са глобални!Първо-САЩ спяха да печатат пари т.е. няма да има омекотяване на икономиката и следователно като няма свободни долари на пазара следва падане цените на петрола защото само през цените на петрола най-бързо доларите стигат до световните пазари!Второ-най-голямата икономика на света-не американската а китайската забави своето развитие поради високите цени на петрола,а сега се очаква развитие!

24

Забавно е !!!

преди 9 години

Такива глупости се пишат по форумите !Очевидно, че ако някои неща от тези дето се списват тука биха получили Нобелова награда в областта на прогнозиране на икономическите взаимодействия.Не една -- 3- 4 Нобелови награди виждам.

23

Анонимен

преди 9 години

ТРАГЕДИЯ! В РУСИЯ ЕДИН ХАМБУРГЕР ВЕЧЕ Е 1000 РУБЛИ И НИКОЙ НЕ ГО КУПУВА. ЕДНА КОКА КОЛА Е 2000 И РУСНАЦИТЕ НЕ Я ИСКАТ ПОВЕЧЕ. КРАЙ ЗАГИВА РАБОТАТА. АУУУУ

22

От снимката

преди 9 години

От снимката ни греда един сащисан, объркан човек !!!

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До кой печели?Просто в бг икономическата грамотност не е популярна, освен това на запад хората почнаха да възприемат парите не като израз на стоки и услуги а като обикновени числа. И стана малко хазартна историята.

20

Анонимен

преди 9 години

Путин анексира Крим без изстрелян патрон и цяла глутница му се възхити, сега по същия начин ще загуби Русия, да видим как ще му се възхищават тогава.

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До До Странджата!Заблудата се дължи на инерцията. Хората все още трудно вдяват, че първата икономика вече е друга и съюзна на Русия и че в ЕС Юнкер търси инвестиции отвън за да спасява ЕС, а не води настъпателна икономическа политика както би трябвало.

18

До Странджата!

преди 9 години

Странджа, не се излагай да пишеш глупости, ако разбира се не е някоя бедна душица дето ти използва прякора!!!

17

Анонимен

преди 9 години

То ,чунким нии в България сме цъфнали ,та сме тръгнали да гледаме другите .По.опасни са САЩ че борча им надхвърли 18 трилиона долара и печатат ,дано да им се размине. Единствения начин дя се спасят е да подпалят Европа, та по-малко да изгорят., И ако трябва целият свят ще повлечем в ада ,,- както каза един виден политик- евреин.Така че слабо ни интересува Русия . Тука на ,гол г..з -чифте пищови,,Кой ще плаща милиардите борч на Тиквата и не се ли подготвя фалирането на България.

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 15Не другарю, Путин няма да го изгони никой. Както не изгониха Обама въпреки че половината американски банки фалираха.

15

За знаещите !

преди 9 години

За знаещите английски, прочетете коментара на BBC "Russia's fast track to ruin".Запознайте се с фактите, опитайте се да ги осмислите и може би това ще ви помогне да не пишете глупости по форумите.Заслужава си !!!