77

Пешко

преди 9 години

Крайно непочтено заглавие. Това, че дпс и пф е възможно и двете да подкрепят да речем спиране на ЮП, не означава, че се "пускат" или целуват. Колкото и да мрънкат кутевци, че този парламент бил такъв и онакъв, аз смятам, че това е за добро, защото за първи път се заговаря за програми и политики на управление, а не "експертни" или "социални" правителства. Заслугата разбира се е на дясно мислещите хора, а не на динозаврите, дето още си цитират марксизма ленинизма и капиталът

76

Псевдо патриоти

преди 9 години

"Патриотите" трябва да са в кавички, защото не са никакви патриоти щом пукат ДПС във властта.

75

ham hum

преди 9 години

KOI KOI hahah

74

OMG

преди 9 години

Ей много сте зле...хората от ДПС могат да си подкрепят,каквото си искат никой не може да ги спре,но няма да управляват... Това казва човека "Патриотите: ДПС няма място в кабинета, иначе да го подкрепя"

73

Анонимен

преди 9 години

супер правилна постъпка и позиция, но доста хора не биха го разбрали. те си държат на програмата и при спазването й, подкрепят когото и да е освен дпс (правителство, министри, кадри на дпс). а кои партии и коалиции подкрепят тази програма наистина е без значение. и всъщност няма никаква 'издънка' с това изказване - някой журналист пак чул-недочул, а половината 'слушатели' и 'читатели' разбрали-недоразбрали. по принцип всеки бг политик би трябвало да разсъждава така - важен е резултатът, не вожда

72

Бай Иван

преди 9 години

Атака и Патриотичен фронт са скачени съдове, гласуваш за тях - получаваш ДПС и турците от РБ, а също и ГЕРБ. Видяхте ли колко големи националисти са Патриотичен фронт? Същите са като Атака. Повече никога няма да видят парламент след това изказване и след мръсната коалиция, която ще направят с ДПС, РБ и ГЕРБ.

71

Анонимен

преди 9 години

До optimistЯсно е, че ДПС ще е зад кулисите.

70

Националь

преди 9 години

Тоя Симеонов вместо да обижда чужди избиратели трябва да се извини на своите, че ги взима за радикални *** с плитката си и посредствена реторика и подобни несъстоялтени вкторни логики!НФСБ и ДПС подкрепяйки един политически субект не са по различни от оплетени арматурни елемтни в пилоните на Циона!!

69

AHТИМУТРА

преди 9 години

МУТРО-КОМУНИСТЕЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ АНТИБЪЛГАРСИ ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ В КОМПЛЕКТ С ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! :DЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ТОВА НЯМА!!!КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ НЕ Е ФАЛИРАЛ КТБ А ДПС ПЕЕВСКИ ГО НАПРАВАВИ!!!ДПС РАЗТУРИ И ВЛАСТТА ЗА ДА Е С ГРОБ!!!АМАН ОТ ПРЕДАТЕЛИ!

68

Анонимен

преди 9 години

Mного добре го казаха,без ДПС а те да подкрепят каквото си искат.

67

Анонимен

преди 9 години

До optimistдобре......

66

Анонимен

преди 9 години

Национален фонд за спасение на Бойко - лъснаха и техните ***!

65

optimist

преди 9 години

Стига с това ДПС! Не стана ли ясно, че ДПС няма да участва и да подкрепя правителство на ГЕРБ?!

64

AHТИМУТРА

преди 9 години

ДА СЕ ВИДЯТ ДОБРЕ БАЛАМИТЕ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ПРЕДАТЕЛНИЧЕСКИЯ ФРОНТ!!!НЕМА ДА СА С ТУРЦИТЕ АМА ПОДКРЕПЯТ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ+ДПС :D

63

Анонимен

преди 9 години

Има само една Партия - партията на ЦРУ .. Всичко играе роля , по-пиеса написана в ЦРУ.. Само Атака се бори против американската окупация.

62

много ядосан

преди 9 години

Старите активисти от ВМРО се въртят в гробовете!

61

aaa

преди 9 години

Заглавието подвежда!!!Ако искат да подкрепят, да подкрепят, каза той. Лидерът на НФСБ обаче допълни, че това не означава, че Патриотите се отказват от записаното в програмата си, че искат изваждането на ДПС от властта.

60

Анонимен

преди 9 години

разумно говори - ще взема да стана фен на патриотите... и аз не искам ДПС но не трябва да се държим като коне с капаци

59

Анонимен

преди 9 години

OT PAZARDJIK SAM VNIMAVAITE CHE SI MISLIA VECHE CHE I OT VAS NI6TO NIAMA DA IZLEZEZE VA6 IZBIRATEL

58

Анонимен

преди 9 години

веселба - нека търкалянето на кални карпузи започне -СЕГА!