33

до 33

преди 9 години

наясно си, че производителността на труда е съвкупност от много фактори, един от които е приноса на служителя. да споменавам ли и мениджърските решения, иновации, техника, обучение, и т.н.??

32

Анонимен

преди 9 години

Доходите са малки, но не трябва си мълчим, когато искат да вдигнат тока.Да бръкнат в дълбоките джобове на шейховете от ВЕИ сектора, Мариците и ЕРП, но тях ги бранят като очите си.Заради тях целия народ и индустрията трябва страдат.Установените щети от предния ДКЕВР бяха за над 800 милиона. ГЕРБ СИ ИЗТРИХА ПОДМЕТКИТЕ ОТ ТИЧАНЕ, ЗА ДА ЛОБИРАТ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

31

бай иван

преди 9 години

В енергото на бат Сали ще има ли поскъпване?

30

но комент

преди 9 години

Трябва целия народ да излезе!Ако сме хора, всички трябва да са на улицата с камъни!това ,че някой е подписвал безумни договори с безумни цени за ВЕИта и американски ТЕЦове-това не е наш проблем!Който е подписвал-да плаща или да отива в затвора!Никой не може да ме задължи да плащам на някой разбойник, който е дал подкуп на някакъв политик или държавен чиновник!

29

Анонимен

преди 9 години

Май на някои много им се иска да се повтори началото на 2013.

28

Анонимен

преди 9 години

до 30 - ефективността разбирачо клони към 0 - иначе немаше да го има тоя проблем....

27

МЕРИ

преди 9 години

Искате ,не искате,Бойко, той ще е-точка !Така наредиха от САЩ!Не случайно ни го набиват в тъпите глави"милите"медии. А изборите са само отчитане на дейност. Иначе ще се води преврат и намеса във вътрешните работи,а САЩ не обичат да правят такива неща! А дадат ли му веднъж властта,Тодор Живков пасти да яде!

26

Анонимен

преди 9 години

Те повече пари ви дадоха в периода 2000 -2007 - райско време а? - натъпкаха ви с кредити и ипотеки -завъртя се машинката в държавата - народа си помисли че забогатява - тарикатите събраха парите а на народа останаха кредитите - ай честито - повече пари искали.....

25

Анонимен

преди 9 години

На тъпанарите, които казват че не може да се вдигат заплатите, нека да кажат какви са разходите за труд в Европа и какви са у нас. Понеже няма да отговорят, ще кажа че у нас разходите за труд са 8-10 пъти по ниски. А ефективността ни е около 2 пъти по ниска. Което ще рече, че заплати от по 3000 лева месечно, е напълно нормална!

24

Анонимен

преди 9 години

Не яйца, а *** за тях и всичките 240 безродни *** в парламента.

23

Анонимен

преди 9 години

И как по-точно ще протестираш за вдигане на доходите, срещу кого?! Срещу правителството да накара шефа ти да ти увеличи заплатата ли?! То няма правителство, а и да има нали осъзнаваш какъв абсурд е това.

22

кол

преди 9 години

Не яйца. БОМБИ. ***...

21

ДС

преди 9 години

ЕРП-тата ВЪН

20

аха

преди 9 години

Смени се властта и старата схеме дойде отнов на дневен ред.

19

Анонимен

преди 9 години

Искайте повече пари - ами искайте повече пари.....

18

Анонимен

преди 9 години

До 18Тази държава се държи искуствено бедна от години. Никой няма интерес от силна икономически България в региона.

17

Иван

преди 9 години

Развалените яйца / запъртъци/ трябва да се хвърлят не срещу ДКЕВР, а срещу Министерския съвет и централата на ГЕРБ - те са тези които искат повишавате на цената на тока. Тези са , каито са виновни за високата изкупна цена на тока от американските централи и от фото и ветро -генераторите ! Това са все още цветчетата, като ни яхнат отново Герберите и реформаторите - ще видите и плодовете - намаление на заплати и пенсии, повишаване на данъци, на цени на продуктите и други подобни " придобивки"

16

Анонимен

преди 9 години

Бомби с по-голям обсег трябва, това яйце я уцели я не.

15

Анонимен

преди 9 години

До Momo)) ами кажи бе макроикономисте как да се качат доходите )))) - не си ли чувал че най-грубо казано търсенето определя предлагането - на търсене за определена цена не можеш да предлагаш стока за друга цена ......

14

Анонимен

преди 9 години

Хора протестирайте за вдигане на доходите, тока ни е един от най-евтините в цяла Европа. Парите са проблема! Цените на тока не се вдигат само при нас това е нормално. Искайте повече пари.