133

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До кой е следващия?Майките няма да простят на ***... - с тая война той си направи харакири...

132

Анонимен

преди 9 години

Lada "Samara " e nai - velikoto izobretenie na piqndurnicite za poslednite 100 godini.

131

Симпатизант

преди 9 години

Ега ти пердаха изядоха тия от проста и неубучена ама с дух и воля въстаническа армия. Сговорна дружина са тези руснаци и не се шегуват като почнат, леле мале...

130

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАжиеВъв всеки случай Твоята глвва е изядена, балък! След Октомври всички капиталисти щяха да унищожат Русия, даже и братята чехи. След май 1945, всички грачещи гарвани щяха да погребат Русия щото не искала помощта на Маршал! Резултатът? Руско атомно оръжие, Гагарин и Лайка а Ти- за срам на родителите Ти, си един недорасъл син където те Ти купуваха червена връзка всяка година и бяха ГОРДИ с Теб, неврастеник!

129

Анонимен

преди 9 години

*** и руснак няма интегриране братче.Държавите допуснали ги на своя територия не ги чака нищо добро.

128

Анонимен

преди 9 години

143 Ще бъдеш неприятно изненадан, но мнозина българи ще защитят България и Европа от руска агресия!---И как ще стане това? Русия няма никога на извърши агресия в Европа или на Балканите. Но ако бъде нападната от натовски бази или ракетни установки е България, може да си сигурен, че при 3 хил градуса тази мнозина само за части от секундата ще станат на пушек и дим.

127

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Очаквах, че нашите рубладжийчета ще се включат в тая война като доброволци, опълченци или там както ги наричат... - но *** в ръкопашен бой не влиза... - той само стреля с парабелума, хвърля две ръчни гранати и бързо се крие в землянката...

126

ГРАОВЕЦ

преди 9 години

До БЪЛГАРИН 154МНОГО ТЕЖКО ГО ДАВАШ И САМ РЕШАВАШ КОЙ КАК И КЪДЕ ДА ЖИВЕЕ В БГНАМАЛИ МАЛКО АДРЕНАЛИНА . ИЗТОЧНИТЕ РАКЕТИТЕ МОЖЕ ИДА СА РАЖДЯСАЛИ И САМО СЕ РАЗКРИВАШ ЩО ЗА ЧОВЕК СИ !

125

Пурко

преди 9 години

До Дядо ЛибенРазбрах ,че много разбираш от *** та да ми кажеш ,туй прасе Огнян Минчев каква порода е ,българска или вносен хибрид и има ли ги много из България?

124

кой е следващия?

преди 9 години

Дните на Пороченко като президент са преброени! Кого ли ще назначат американците за следващ?

123

oценяване

преди 9 години

157 "пълен разгром" заминавай се лекувай ненормалник руски! Какви са тия "цифри" бе хахахахахахаха

122

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Само в промитото ти от евреите мозъче.

121

Дядо Либен

преди 9 години

До ПуркоКупи им, да ги излекуваш животинките ....А най-хубавото е ,че ще има и за теб полза от тази терапия - лекува и тения в мозъка

120

таласъм

преди 9 години

В Русия е създаден нов вид войници. Войници-невидимки. Всеки говори, че те вече са в Украйна, но никой не ги е виждал. Впрочем, виждал ги е само Размусен, но на него всеки ден му се привиждат таласъми.

119

Анонимен

преди 9 години

Евтина пропаганда. В Украйна се набират доброволци за ЛНР и ДНР, никой не ги изпраща, това са глупости. А какво правят там американските наемници от Блекуотър, това е интересен въпрос. Русия можеше да праща в базата си в Крим войници до 30 000 души и не е превишила бройката докато беше в Украйна.

118

Анонимен

преди 9 години

Prodavam Lada "Samara " zapazena.

117

oценяване

преди 9 години

до БългаринСлавяните не са етнос приятелко моя, мила!:)))))

116

пълен разгром

преди 9 години

Пълен разгром за Порошенко! Жертвите, за които Порошенко е виновен, само от армията на вече бивша Украйна: 27 888 убити и ранени украински военни, 13 500 дезертирали или безследно изчезнали, 1649 пленени. Общо над 43 000! Опълченците са свалили 43 самолета и 22 бойни хеликоптера. Унищожили или са пленили: 448 танка, 827 броя бронирана техника, 56 реактивни залпови системи, над 100 броя артилерийски системи!

115

oценяване

преди 9 години

143 Ще бъдеш неприятно изненадан, но мнозина българи ще защитят България и Европа от руска агресия! Казах неприятно изненадан, защото вие русофилите винаги сте в това незавидно положение- неприятно изненадани и за падането на Тошовата губерния, и за промените след 89 г. и за ЕС, и за НАТО, ..сега и за Украйна! Та така, клишетата, че българите "са с русия", отдавна са минало свършено време, сегашното поколение не им дреме ни за русия, ни за "освобождение" нито за останалите пропагандни тъпотии!

114

Too late

преди 9 години

Какво е общото между един прегорял хляб, удавник и бременна? Късно изваден. Ха ха хи хи. Тя "войната" май свърши.