30

Анонимен

преди 9 години

Мутрата винаги е разчитала именно на противопоставяне и разделяне! Но е твърде ***, за да го направи елегантно...

29

Анонимен

преди 9 години

Празноглавата самовлюбена Мутра се завръща.Ще има пак глад, високи сметки за ток и изгоряла човешка плът.Питам се - народ от мазохисти ли сме ?

28

Анонимен

преди 9 години

Този мисли, че хората не помнят. Това, че БСП-ДПС беше убийствена корумпирана шайка не значи, че ГЕРБ е нещо по-добро. Да си спомним кого обслужваха медиите на Пеевски (Доган), кой вкара 70 % от държавните пари в вдна банка (даваща огромен лихвен процент на отбрани хора), кой вкара ВЕИ-та над възможнстите ни? Кой искаше да стане футболист номер 1, ало, Ваньо, Вучкатат, каратиста (35 000 лв от ЧЕЗ), тигри и певачки, бонжуари и м'треали...Ако все пак хората си го искат отново, да им е честит, цар.

27

до 46

преди 9 години

Е как я фалира бе умнико, аз ти писах какво направи ББ, а ти ми говориш някакви празни приказки - дай пример поне за едно негово неправилно решение, а не ми говори врели-некипели! То всеки може да плюе храчки!

26

Какво направи Бойко?

преди 9 години

БСП и ДПС все са ти виновни, а ти какво направи освен магистралите започнати от предишните?

25

Анонимен

преди 9 години

Бойко е обикновена тиква и никой не би гласувал за тиква с фес.

24

до 40

преди 9 години

БЪЛГАРИН С ФЕС!

23

Бетон

преди 9 години

Стабилен кабинет: ГЕРБ + РБ + ДПС.

22

Анонимен

преди 9 години

Няма да пиша на червените ***, защото те са роботи и дори не четат статиите - постват заучени коментари и фрази.За останалите - прочетете докладите "Луджев" и "Добрев". В първия се посочва, как компартията (Луканов - БКП,БСП) разграби националните финансови ресурси още през 1988г. (някъде до 1991-ва).В другия доклад на Николай Добрев, активист на БСП и министър на вътрешните работи при Виденов се посочват главните виновници за банковата криза, с имена и цифри.Къв Бойко ви гони?

21

Българин30619

преди 9 години

Докато има още плитко-мислещи червени, които да гласуват за ей тоз мутрофон от снимката няма как да се отървем от ДС и комсомола!!!Хубавото е, че заедно с електората на БСП, ГЕРБеругите намялват праволинейно !!!

20

АНОНИМЕН

преди 9 години

На тогова думите , са като билбордовете на Бареков.Нещо да има мнение на ЦИК или това си е' нашият човек'Добре е ,че Плевенлиев назначи" експертен кабинет"

19

до 33

преди 9 години

Като станавъпрос за магистрала Тракия БСП искаха да я дадат на концесия и сега щяхме да плащаме ТОЛ- такси, добре, че дойде Бойко на власт и я направи с европейски пари и сега ходим безплатно до морета, а щяхме да плащаме тол-такси на някой червен строителен мафит! Много къса памет имате червените ***, засрамете се най-после бе! На бялото винаги казвате черно - противни сте с лъжите си!

18

Анонимен

преди 9 години

Всичко било се скапало за една година, пък преди година хората нямали работа, сега откриват обект. Мн мн не мисли тоя какво приказва. В едно изречение да си противоречиш...........

17

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

ДА СЕ ЗАБРАНИ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКАТА МАФИЯ ИМИТИРАЩА ПАРТИЯ И НОСЕЩА ГРЪМКОТО ИМЕ ГЕРБ :ДА +НЕ -

16

Анонимен

преди 9 години

Някъв обяснява как правителство на Сидеров щяло да ни спаси. Същия този лъжец казваше следното от парламентарната трибуна, цитирам:"Атака няма да подкрепи никакво правителство в рамките на това НС. Атака няма да подкрепи Орешарски, Бадемов, Лешников". И след няколко дена неговия златен пръст осигури правителство на коалицията БСП-ДПС. Същият този по времето на това управление псуваше народа, показваше пренебрежение и неуважение и тн.Този ли ще е спасителя на България?

15

Анонимен

преди 9 години

Червен *** и провалена партия искат да ходят в Северна Корея. Тука вече няма живот за тях. Никой не ги бръсне за слива , а за праскова въобще. Лошо Седларов , лошо Миков.

14

до 23

преди 9 години

И това го казва човек, който спаси България от фалиращите я проекти като Белени и Бургас-Александруполис, който спаси бБългария от фалит слде крадливото опустушително управление на предишната Тройна коалиция БСП-ДПС-НДСВ, когато в хазната не достигаха 500 милиона лева и държавата беше фалира на практика! Комунистите я фалираха, бяха спрени парите по всички европрограми заради отклонения на милиони ? от комунистическите фирми и въпреки Световната икономическа криза ББ не изтегли заем и стабилизир

13

Анонимен

преди 9 години

Едно правителство оглавявано от Волен Сидеров, ще положи основите на освобождаването на България от колониалното робство...

12

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

След като Боко Тиквата от Банкя отказа интелигентните хора в Реформаторския блок да се коалират с него, единствената възможна коалиция за стабилно правителство е ГЕРБ + ДПС !За това ли ни подготвя Тиквуна ?! Явно да !Много жалко, че все още има честни, но глуповати гербери, които си мислят, че ГЕРБ е противовес на ДПС.След изборите маските ще паднат окончателно !

11

ДОПИТВАНЕ

преди 9 години

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ТОТАЛНА ЗАБРАНА НА БСПДА+НЕ -