35

нещастници

преди 9 години

Поръчкова статия, гледах интервюто и никъде не каза подобно нещо

34

оoobackтивен

преди 9 години

не съм фен на Сидеров, но съм сигурен, че журналята от днес.бг тенденциозно са изопачили думите с цел да облажат някой лев. Надали Сидеров е казал "колония на СССР" може би евразийски съюз е казалама айде нали и журналята семейства хранят.

33

тцЪ

преди 9 години

Сидерооглу, къде пак се буташ па ти бе! Вместо да ни виждаш като "колония на СССР", що не ни виждаш като независима държава, с добри икономически връзки с Европа и с Русия? Ау, да бе - щото за второто се иска акъл!

32

toto

преди 9 години

Брей, доживяхме да си признае ,че е руска *** ................Трябва да го съдят за измяна или да го пратят малко при манга..те ,те да го оправят....

31

пайко

преди 9 години

хаха, сидеров, полит предприемачът, който успя да продаде стартъпа си на добра цена, сега ще направи така, че да не влезе в следващия парламент и да изчезне от публичното пространсто. има парички да иде някъде с онази вечно надрусана негова симпатизантка и да си живеят живота. простотиите му само ще стават повече и по-големи. не му се връзвайте, просто атака е в процес на шътдаун..

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЧак пък огромно?Когато Ботев идва с четата е разочарован,че не вижда подкрепа,каквато е очаквал.Много са Кириак Стефчовците,готови да докладват,ако някой попържа султана.А и самият Левски,обикаляйки някои територии в Западна България със съжаление е казал-"от всяко л--но кирпич не става"Думите са предавани от уста на уста във въпросното селище до ден днешен.

29

Анонимен

преди 9 години

Bolen belovlasi otdavna e aktiviran i ve4e moje da govori otkrito kakvo mu e na rubladjiiskata du6i4ka. Pedq 4ovek, laykt brada.

28

Анонимен

преди 9 години

България преди всичко! А тоя "националист" ходи на екскурзия в Куба и Париж, докато обслужва чужди интереси!

27

Иван

преди 9 години

очно това, което е в заглевието Сидеров не го е казвал, но нека да е на съвеста на редакцията и собственика й.За да се разбере, че е прав Сидеров, достатъчно е да се публикува официално баланса на парите, реално получени от български фирми от ЕС и платените от българския бюджет пари като членски внос в ЕС.

26

Брaнник

преди 9 години

Точно тaкa 34 ЦAНКОВ, ЗЗД ТРЯБВA ДA СЕ ВЪРНЕ НЕЗAБAВНО!

25

Естествено

преди 9 години

По-добре съюзници на богатите и свободните от Запад, отколкото крепостници на пияните и загиващи мизерници.

24

Анонимен

преди 9 години

Всеки който иска България да е колония на Путята - да заминава в Сибир с еднопосочен билет

23

Анонимен

преди 9 години

Хайде вси1ки комунисти, събирайте куфарите и кеф ти Ръша, кеф ти Северна Корея! Оставете за Европа за нас, а вие марш към червените павета, панелни комунисти!

22

Анонимен

преди 9 години

По-добре колония на СССР, отколкото колония на САЩ!

21

АТАКИСТ

преди 9 години

До АнонименНе съм ***, ПРОСТО СЪМ МИСЛЕЩ ЧОВЕК!МИСЛЕЩИТЕ ХОРА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА !!!

20

dp

преди 9 години

Бе дали има _един_ от всичките про-съветски про-атака , който откровенода вярва в глупостите дето ръси Волен.Самият той просто си играе ролята, която са му дали, просто е станал по-добърактьор с времето - и не вярва на думица от приказките си. Не е загубен, простодо такава длъжност се е докопал и си я пази.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8Защото е православен светец от страна,попречила на ислямизирането на България.В Русия почитат българския светец Киприан,допринесъл много за утвърждаване православието в страната.Прочети си киприяновата молитва и ще се почустваш по.добре.

18

Бай Тошо

преди 9 години

До 6Тогава българите имахме самочувствие. Сега с какво да се гордеем??? С Борисов ли???Пак бяхме зомбите и медиите вместо да ни информират, ни дезинформираха, но бяхме УЧЕНОЛЮБИВИ!!! Сега децата ни пушат, пият и се боцкат, а дори не са чували за хора като Иван Вазов!!!

17

Ив

преди 9 години

Сидеров, че е *от е ясно и на децата. Ама тези, които твърдят че сме поробени от Русия, не са по-малко такива. МВФ френдове ви е проблема, не руснаците. Слепци...

16

6

преди 9 години

сметките показват също че намаляването на българският етнос започва доста преди 89-та , още през 50-те . Аз лично съм роден в края на 70-те , замислете се колко хора познавате , които са от семейства с 3 и повече деца ? А колко , които са единственото дете в семейството? В същото време другите етноси се плодяха като *** , което от своя страна поражда явления като възродителният процес , а именно опити за насаждане на българско самосъзнание на малцинствата . Спомнете си "новите българи"