24

До gost

преди 9 години

Защо да не показват снимка на Бойко Борисов бе , от нея най добре се печели!

23

АНТИ

преди 9 години

Като ви казах, че трябва диктатура Пиночет-писахте минуси?!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Кънчо е едната глава на змея

21

политолог

преди 9 години

Кънчо , Кънчо , всяко твое изказване буди смях и подигравки в нормалните хора. По голямо чудовище от БКП-БСП-ДС не е имало в цяла Европа да не говорим за България. Има достатъчно млади хора образовани с ляво мислене така, че изчезването на сто годишното чудовище е полезно и добре за хората.

20

Маг Кънчев

преди 9 години

България от години влачи воденичен камък наречен БСП. Ако се освободим от него, тичането напред ще ни изглежда като обикновено ходене. За 10 години ще стигнем Европа и ще настане благоденствие и просперитет.

19

gost

преди 9 години

Днес.бг стига сте показвали снимката на бойко медотиев борисов мутренския мафиотски *** ще като му видя грозната му физиономи ми иде да се изповърна отгоре му.Нека поне дио изборите ни отървете от *** изказвания на тиквуня на снимката и компания

18

Анонимен

преди 9 години

Кънчоооооо... Га умре БСП и твоите авантички и бизнесчета ша мрът с него.Май го е шубе да не остане безработен и ще трябва да лиже други ***.

17

Анонимен

преди 9 години

СТОЛЕТНИЦАТА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО СТАРА, ТРЯБВА ДА ДАДЕ ПЪТ НА НОВА МЛАДА, ЕНЕРГИЧНА, МОДЕРНА, ДЕМОКРАТИЧНА, ПРОСПЕРИРАЩА ЕВРО - СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. СТОЛЕТНИЦАТА ПОЛУЧИ ИНСУЛТ С МИХАИЛ ГОРБАЧОВ И ОТ ТОГАВА Е НА ЛЕГЛО, ВРЕМЕ Е ВЕЧЕДА СИ ХОДИ! ИЗМЪЧВА И СЕБЕ СИ, И ЧЛЕНОВЕТЕ СИ И НАРОДА СИ!

16

Божо

преди 9 години

Ако бсп умре, няма да има лапане за кънчо, а това е чудовищно !!! червен кънчо трябва да яде, нали материята определя прогнозите :)))) Истината е , че ако бсп умре, ще направи едно единствено добро дело за България !!!

15

Kitov

преди 9 години

Щото пък сега тези са котенце. БСП трябваше да умре още 1989, а този социолог да си ..

14

Аз

преди 9 години

Видяхме какво чудовище дойде и какво стана с държавата, след като оставихме СДС да умреКое ли е това ЧУДОВИЩЕ, което клати държавата?!

13

Джедай Мастър

преди 9 години

хахаха, уот а стори, Марк!

12

Анонимен

преди 9 години

Няма по-непотгребен мухъл от бг т.нар. социолози. На две магарета слама не могат да разделят.

11

Анонимен

преди 9 години

За България ще има надежда тогава, когато БСП окончателно е погребана. Лустрация за всички соц апаратчици и номенклатурници. Да не се допускат до ръководни държавни постове.

10

Анонимен

преди 9 години

Аууу, крокодилски сълзи, ауууу.

9

Анонимен

преди 9 години

Кънчо, кой ти каза че СДС умря ?СДС не умря - убихте го!Убихте го и такива като тебе, и като ПОР , и като "Димитър" и вся остальная ***!Само не можахте да убиете докрай 2-та милиона дето гласувахме и вярвахме в него...Още мърдаме, леко дишаме, живи сме...Нямаме голф-игрища и автопаркове от яхти, но никога не сме и ламтели за тях.

8

Анонимен

преди 9 години

местанчо опиянено и щуровато фърка нависоко, а това са и последните метри преди обратния шеметен полет надолу с рогата.

7

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

АКО БСП УМРЕ,МИ НАЛИ ИМАТ И ГЕРБ,ДС НЕ СПЯТ,ПОЖАРНИКАРА ЗА КАКВО Е? АКО ФЕВРУАРИ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,КЪДЕ ЩЕ СЕ КРИЯТ МИЛИЦИОНЕРИ И ПОЖАРНИКАРИ ОТ ДС ПИТАМ АЗ ?

6

se

преди 9 години

Прогнозирам,че Бразилия ще е световен шампион.Айде оле оле оле....олелелелелелеее

5

Анонимен

преди 9 години

Един Призрак бродил, бродил из Европа, па като стигнал България се превърнал в Чудовище !