10

ПМ

преди 10 години

"НЯМА ДА УЧАСТВАМ В КОНСУЛТАЦИИ", "ВОЙНА ДО ДУПКА", само остава да каже най-важното, "ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОДКРЕПЯТ, НА ТАЗИ и ТАЗИ ДАТА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ". Защо само БСП/ДПС да го правят, НЕКА и Герб да го направи!

9

Поп Сланинкьо

преди 10 години

Не че имам нещо против Борисов, но не може да вика дръжте крадеца.Той като дойде на власт, какво направи? - Ако не си от ГЕРБ - няма работа за теб, а колко хора бяха уволнени и съкратени по бързата процедура, а после фалшифицираха документите им за уволнение със задна дата.Каквото повикало такова се обадило г-н Борисов.ХУбаво го е казал 1 - ще му го припомним това. Мир Вам.

8

Анонимен

преди 10 години

много правилно защото парите ще дойдат от джоба на тези дето ритахте и биехте по протестите , от джоба на родителите на битото момиче в 1 - во РПУ и от джоба на тези дето знаят че , не могат да разчитат на помощ и защита от полицията която трябва да ни пази УЖ . Първо почнете да си плащате осигуровките , започнете да си вършите работата и тогава искайте средства а до тогава само на звената като Гражданска защита и защита на населението при бедствия и аварии на полицията НЕ

7

Анонимен

преди 10 години

Юда, как мина инструктажа във Вашингтон, какво обеща на САЩ?

6

Анонимен

преди 10 години

Що ти трябваше Баце да ходиш до америка?Не те искат и ти го показаха.Изтече информация и сега всички партии знайт че америка е снела доверието от теб и не те иска.Сега партиите почнаха да не те бръснат и ти ревеш като насрано дете майката на което му гледа сеира и не ще да му обърше *** защото се беше уговорила то да не се посира. Ти Баце си се *** отпреди и никой не те иска.Не казвам че БСП, ДПС и Атака са по-убави от теб,същите дрисни са, но са по -умни.Ти си и ще си останеш ***,затова те

5

Анонимен

преди 10 години

"Управляващите скъсаха споразумението от заседанието на КСНС"Точно един ден му трябва на Рапона, за да обърне фактите и да обвини другите за своите действия. Вчера лично той пред камерите скъса споразумение, а днес твърди, че управляващите го скъсали... то си му е в кръвта най-нагло да лъже, лошото е, че феновете му му вярват.

4

историк-анализатор

преди 10 години

Тоя е такъв, оня е инакъв ,ти си виновен аз не съм виновен , тука има тука нема. Това в общи линии става в България. Истината е, че 70 години престъпната партия БКП-БСП се подиграва с народа и го тъпче както и турчин не го е тъпкал. Слага една маска на социална партия и говори как мисли за народа. И както мисли така партийните функционери станаха милионери, а баба Гицка от Долно *** кара с 130 лв. пенсия. Единственото спасение е тази партия да изчезне от политическия живот.

3

12345

преди 10 години

До ЕМОЕхо много бързо ти свърши работният ден

2

ЕМО

преди 10 години

ЧЕ ЗА КАКВО СИ ИМ НА КОНСУЛТАЦИИТЕ

1

Анонимен

преди 10 години

Това ще го припомня на герберите след изборите....