84

s

преди 10 години

Тоя смешен мутрофашист да си сметне по-добре колко годинки ще лежи, отколкото да бленува за дупетати. Балък.

83

прости сметки

преди 10 години

Времето на циркаджиите е отминало, ти циркаджия ли си?Гебр= Цирк

82

анонимен

преди 10 години

Абе казвам ви този смях на снимката не е на добре-няма ли лекари?

81

НЕКОРЕКТНИ

преди 10 години

УМОЛЯВАМЕ БОРИСОВ ДА СИ ПЛАТИ МАСРАФА НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГРАД ВАРНА,БЯХА НИ ОБЕЩАНИ ПО 100 ЛЕВА НА ЧОВЕК И ПО ДВА ЛЕВА НА ВСЕКИ ДОКАРАН,ИМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ *** ОТ МАКСУДА ВЕЧЕ СА СИ ВЗЕЛИ ПАРИТЕ,МОЛЯ БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ ЗАЩОТО ДРУГИЯТ ПЪТ *** ДА ВИ СТАВАТ ЗАСТЪПНИЦИ

80

Парче

преди 10 години

Да не му е станало нещо? Колкото Берлускони ще стане отново нещо ,толкова и тоя. Макар ,че Берлускони има шанс. Различно е , но тоя не го осъзнава. Толкова си може това от снимката.

79

Анонимен

преди 10 години

Боко, Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, подготвящ кадри за пожарната, оглавявана от брата на *** ти Кирил Войнов. Кажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. И, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

78

Анонимен

преди 10 години

Като цяло ГЕРБ и в частност Бойко Борисов са си един медиен балон, който обаче много умело се поддържа напомпан вече с години. Никаква стратегия за развитие на страната, възхвала от редица платени журналисти, фалшификация на всички избори за да може да се узурпира властта, безпринципни коалиции с когото се сетиш. Най вече при тях е издигната на голяма почит лъжата!

77

Анонимен

преди 10 години

Кампанията на Борисов е като пътуващ парад на мутрите с коефициент на интелигентност близък до този на репите. Щеше и да е забавно само, ако не плащахме цената ние.

76

емо

преди 10 години

българите са ***,а този е престъпник

75

Българите

преди 10 години

трябва да знаят, че 20 млн. за избори са нищо, сравнени с откраднатот от глутницата на мутро-милиционерите, комунистическите шайки и Доган.

74

Анонимен

преди 10 години

Цветелина Бориславова с Прокопиев заемат основни позиции при развитието на ВЕИ проекти и продажбата им на външни инвеститори. ВЕИ секторът е голямата бомба, която ГЕРБ залага в българската икономика. По време на управлението на ГЕРБ са присъединени 10 пъти повече ВЕИ, отколкото докато на власт е била тройната коалиция.

73

Анонимен

преди 10 години

Айде всички : Кой каза ЧЕРВЕНИ ***!

72

Анонимен

преди 10 години

Борисов направи само три грешки: 1.Създаде сбирщина - герб, 2. Назначи себе си, и 3. Целия му кабинет бяха с тежки ментални малформации. Не е много, но.....

71

Анонимен

преди 10 години

Боко *** като спечели парламентарните избори ще има само 30% вот и няма да може да състави правителство.Може би затова на пресконференцията тиквуний на снимката се мазнеше на бареков за да може да направи коалиция със него при евентуални предсрочни избори.

70

Анонимен

преди 10 години

Българинът е мазохист. Борисов е хитър, той знае, че Българинът е комплексар, див *** по природа и много добре си играе картите. Признавам си, че е изпекан политик. Политик в смисъла на управление на слабостите на хората в своя полза и извличане на максимален дивидент за себе си! Българино, успех с мутрата, успех със сините комунисти на прехода, с тока и ОП-тата, края му се вижда! Амин.

69

Анонимен

преди 10 години

Господин Борисов се самозабравя, то бива глупост, бива простотия, ама неговото е просто невероятно!!!!!

68

Анонимен

преди 10 години

ИСКАМ БОЙКО НА ВЛАСТ ИСКАМ ДА УПРАВЛЯВА ДЪЛГО ДА ПАЗИ ВЛАСТА С ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ИЗКАМ ДА ВИ ОПРАВЯ ДА ВЪРНЕ ДЯНКОВ ОНАЯ ФИДОСОВА, ЦВЕТАНОВ ИСКАМ ДА ВИ НАПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА ЗАЩОТО ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ГО ИЗБЕРЕТЕ ПОЖИЗНЕНО

67

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

66

Анонимен

преди 10 години

Вече взех да вярвам на Цветанов и Борисов ! Цветанов нападаше съдебната система... и сега с тази оправдателна присъда..... май е прав ! Борисов говореше за лош мат`рял.... - Той 4 години мачкаше българите и те продължават да гласуват за него ! Явно Борисов е прав за лошия мат`рял !!!

65

Анонимен

преди 10 години

Надявам се тази грешка да не се повтори на парламентарни избори, защото като гледам сега Бай мутрафон, как се развихрил по телевизионните екрани, как закрива и открива институции, работата ще стане "грамофон свири, майка плаче". Не пенсионерите да са му некачествен матрял и да му ядат резерва, не студентите да пасят овце, ами цялата нация ще загине, под ударите на тази мафиотска организация, която не знам откъде взе толкова гласове.