63

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 65 Всъщност клубът е "Ночные волки". Смешното е че в момента всички фашистки организации се възхищават на Путин. Реално той е най-големият фашист в момента!

62

дон

преди 10 години

Aз лично в крещящата липса на реални политики на всички партии виждам началото на края за България.Пробойната е широка и корабът потъва бързо.Деформирания модел на мислене на Българина и ежедневните промивки и плакнения на мозъка доведоха до срив на логиката и изпразниха от смисъл всяка битка за правда и промяна.Почерненият образ на Сидеров и АТАКА, дяволското огледало на медиите и бруталните лъжи са всичко ме карат да се чувтствам повече от убеден, че гласувам именно за тях на изборите!

61

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 56Със същите лозунги само че фашизъм-БКП превзе властта в България с благословията на КПСС и Сталин! Сега Путин пробутва същите простотии само че е сменил Фашизъм с неофашизъм и неонацизъм, същото е като да смениш БКП с БСП! Номерата са му позабравени за това такива като теб още му се хващат!

60

Анонимен

преди 10 години

Значи кво вика *** - нямало войски в Украйна, ама ги изтеглял. Е как се озоваха там бе ***?

59

расс

преди 10 години

До Анонимене нали проведоха тази седмица учения, бе ***. или чети редовно новини. или не се изказвай.

58

Анонимен

преди 10 години

Аха... Снимките от щатските спътници май се оказват истински, а не както някои червени *** се опитваха да ги изопачават с безумните си теории...

57

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми, той самият Путин е член на рокерска банда "Среднощните вълци" !

56

расс

преди 10 години

До TPE3BEH ми това им го оставя украинската велика армия като бяга или се присъединява към населението. как не ви омръзна да пишете едно и също смъртта на толкова мирни жители? има въоръжени проруски сили има и мирни жители, ***.

55

Анонимен

преди 10 години

Какви са тези мирни граждани с ракети земя-въздух, картечници и автомати? В Украйна ловджиите да не ходят за динозаври?

54

Анонимен

преди 10 години

хахахахахахахах мирните граждани това пък пиянде пак се изказа. мирни, ама с калашници...

53

Анонимен

преди 10 години

След посещението на Джон Маккейн и Кристофър Мърфи на майдана, протестите се радикализираха и се ля кръв, след като шефа на ЦРУ пристигна в Киев да координира действията на "антитерористичната операция, започна да се лее кръв и на изток, а където се дирижат действия с помощта на САЩ, там вилнеят и бригадите на десен сектор.

52

TPE3BEH

преди 10 години

"Неонацистките сили в Украйна водят война срещу мирните граждани""Мирните граждани", въоръжени с калашник, драунов, ПТУР, ПЗРК и тук таме някой друг бронетранспортьор...

51

Анонимен

преди 10 години

Не са фашисти, а неофашисти. Вие как наричате запалените служители на полицията и извращенията в Одеса, въобще как определяте действията на крайнодесните групировки, върлуващи в Украйна с благословията на Киев, "демократичен" процес?

50

Анонимен

преди 10 години

Е, нали се кълнеше, че нямало на границата войски?

49

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 51Не съзираш ли пропагандните лозунги в изказванията на Путин? Или си сляп? Такива изказвания имаше едно време в речите на Тодор Живков! Помисли малко!

48

Анонимен

преди 10 години

Свобода за Украйна! ДА,само ,че там никой не се бори за свобода,а за влияние,пари.За каква свобода можеш да се бориш да се присъединиш към Русия?И ДЕСЕН СЕКТОР и СВОБОДА?

47

TrollTerminator

преди 10 години

продължавам от 34 и 39:Фашистите и героите освободители? Кой от какво са освободили? И в какво са превърнали освобождението след това-примери за такова освобождение освен България са бившата Югославия, бившата Чехословакия, Полша, Унгария, Румъния и прочее. Ако се връзвате на тези простотии изхрачени от Путин значи ум за пет пари нямате!Разровете се и направете историческа справка!Руската пропагадна машина не се е променила и на йота!Призрака на Комунизма и брат му Фашизма се обединиха в Путин!

46

Анонимен

преди 10 години

Новолиберастите, пишман-демократите и върлите американофили много бърже ги сбраха на общ сбор под нарочната статия. Сега следва митингуване, реване, късане на ризи и разплитане на чорапи... По-зле са от комсомолците едно време... По-точно те са комсомолците от едно време, но сега вече служат на новата власт със същия ентусиазъм, жар, сляпа увереност и вярата в победата на вечния къпитълизъм.

45

Анонимен

преди 10 години

Владимир Кримски не иска още да става Вл.Украински!

44

Анонимен

преди 10 години

А Блекуотър и щаба на ЦРУ в Киев кога?