13

Гледам и плача

преди 10 години

Само сравнете Борисов който маа по плаца и козирува на Началника Барозоу и Меркел-Станишев лустросан либертианец или Доган който си гледа кефа с кинтите които си трупа спрямо този ВЕЛИК ПОЛИТИК-ДЪРЖАВНИК от снимката който е СЛУЖИТЕЛ НА НАЦИЯТА СИ и само заради нея ЖИВЕЕ и ще разберете колко сме смешни-жалки в очите на целия свят като Достойнство и заплащане на Труда известни като най евтината работна ръка.Пак изпратете Герб-Бсп сега в Европарламента за да затвърди Мизерията-Духовна Българска!

12

Леле че народ

преди 10 години

Путин си взе Крим,за да не е капо,след като е дал 3 млрд. долара на некадърника Янукович Има още за доискосоряване в Крим,ама ще се оправят Още тази зима ще е интересна. Ще има да сравняваме паралелно Крим и останалата част на Украйна Крим и да изпита трудности,ще има кой да му помогне,ама Украйна като умира от глад и студ,няма да има кой да й помогне И другата пролет,еветнтуално,половината Украйна ще иска да влезе в Русия

11

Анонимен

преди 10 години

Бях в източно Украйна преди 15 дни и си спомних как преди 89-та чаках да си купя една торба цимент по 4-5 дена, нека *** си ги прибира в ЕС не ни трябват тумби от гладни за паспорти ***.

10

АТАКИСТ

преди 10 години

Интересно е как Ройтерс треперят, че Путин е изиграл не само маймуняка, но и цялата му европейска брюкселска васална пасмина. Нали са много хитри политици, тия от Брюксел, к'во стана?

9

До славянин

преди 10 години

Той е против ценностите на модерното общество.Мрази обратните. Нетрябва да се толерира омразата.

8

Анонимен

преди 10 години

ДО- 1 Толкова е велик че целия запад там ще емигрира

7

Анонимен

преди 10 години

Путин е окупатор. Ако Турция реши по неговия модел да обедини всички тускоговорящи какво ще стане с Кърджали и околни градове и села, та дори в Германия са поне милион турци. Русия се държат като окупатори от 19 век.

6

ТИТО

преди 10 години

ВСЕКИ НОРМАЛЕН И ОБИЧАЩ НАРОДА СИ ПОЛИТИК,БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА...ИНТЕРЕСНО АКО В МЕКСИКО ПОЧНАТ ДА ИЗБИВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ,САЩ КАК ЩЕ РЕАГИРАТ.....А ЗА РУСНАЦИТЕ ЗНАЕМ---РУСКИХ СВИ НЕ СДАЮТ...

5

1

преди 10 години

Да живее Америка.Русия трябва да се разпадне.

4

АТАКИСТ

преди 10 години

Даже и Ройтерс признава, че Путин това, че е невероятен стратег и политик всява страх у целата хамериканска гнилоч и брюкселската му васална пасмина.

3

Анонимен

преди 10 години

Путин е Сталин на 21 век.

2

БЪЛГАРИЯ-ЗОВзаПОМОЩ

преди 10 години

България чака с надежда сестра Русия в общия Славяно-Православен дом!

1

истината е

преди 10 години

Путин е велик стратег и политик !!!