79

Анонимен

преди 10 години

Как е червени селяни на амбразурата? Факт е че при ГЕРБ нямаше такава престъпност - убийствата, отвличанията, побоищата и рекетът са ежедневие. Вчера убиха 6 годишно дете!!Станишев, ти въобще спиш ли добре след като взе властта по незаконен начин и ни докара безработица два пъти над миналогодишната и стотици хиляди българи уволнени от работа по политически причини??!!

78

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ-ГастроЕзофагеална Рефлуксна Болест.Главните букви са за по-голяма яснота какво представлява абревиатурата ГЕРБ.Ако не знаете попитайте някой лекар.Най-просто казано-стомашно-чревно заболяване,резултат от 4 годишното управление на ГЕРБ.Дано народа си прочисти първо мозъка и не позволи на тази мафиотска шайка да се върне отново на власт,тогава и язвите в корема и горчилката в душите постепено ще изчезнат.

77

румен221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...Буда Подадох оставка и спечелих изборите! Лъжеш - дезертира от дластта! 1. След девет самозапалвания2. След Наказателна процедура от Световната банка 3. Заради практическия фалит на правителството на Баш "Буда"-лата..., за което изгониха ДянковА, забравих...- ЗАРАДИ ПРЕДСТОЯЩЕТО ТОГАВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА С 40%... И ПЪЛНАТА ТИ УПРАВЛЕНСКА НЕМОЩ!!!- НАЙ-ВЕЧЕ...!!!.

76

румен221

преди 10 години

Буда,Ще гласувам за теб, ако обещаеш:1. Майчински" само за пълнолетни и вместо детски - родителите на до 2 деца и до 18г. без ДОД2. Корп. Данък 20% и Данък Банкови транзакции 3. Качване МРЗ на Обществения мин. (562лв., по 15лв. мес.)4. Учебници, здраве и основни храни, без ДДС5. Пенсийте в отделен закон и без таван на пенс. осиг., а Инвалидните да се плащат от Здравните осиг.6. Увеличаване на Техникумите и за всички до 18г. - Професионална подготовка7. Личната карта с чип, да е и Лична, дебитно-кредитна, здравно-осигурителна карта здравно досие.

75

румен221

преди 10 години

История на герберските "Протести"Избори - ГЕРБ купили от Мишо-бирата 10 ТИР-а с бира, но се провалиха в "Костинброд" и... останаха в опозицияА Кой да изпие бирата:- Ще поканим Буда-лите, но не за победа, а за "Оставка" на правителствотоСъбраха се, изпиха бирата и нищо- Да си купим Протестери Протестери взеха парите, повикаха и се прибраха на топло- Лесно е да купим студентите! Но, Талибаните сами разбраха, че нищо не разбират- Опитаха пак и, СТАНАХА ЗА СМЯХ!!!НО РАЗБРАХА - Не ставало само с Винету, трябвало и акълНа ред са еколозите.- ПОЛ

74

Анонимен

преди 10 години

АМАН ОТ ТОЯ. ПИСНА МИ ДА ГО ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН.

73

ППЛ

преди 10 години

А ТЕБ , БЕЗУМИЕ ОТ БАНКЯ, ДАНО ПО-БЪРЗО ЗАБРАВИМ ,ЧЕ ТЕ Е ИМАЛО НА ЗЕМЯТА

72

румен221

преди 10 години

Да гласувам за Буда ли?- Бодигард на Тодор Живков, остава му верен докрай дори по време на демокрацията-"Аз ще напусна МВР, но няма да напусна БКП" с което той напуска системата и започва общ бизнес с Пашата и Георги Стоев- Ахмед Доган лично го предлага за генерал-лейтенант- Георги Първанов му дава втората генералска звезда- Ползва се с подкрепата на Ердоган (пожелания за успех на Борисов на изборите), Главния мюфтия му идва на крака.- Бизнес отношения сТрактора (с който сега е враг) и Маджо (доказани бизнес взаимоотношения и с двамата).Да, да, ама да.

71

запознат

преди 10 години

Може да има избори 2 в 1, но за Европарламент и за президент!

70

румен221

преди 10 години

Защо е Буда е бесенЗащото НОМЕРА Му НЕ МИНАВА1. Идеологията на Мафията е "Печелене на пари"... (контрабанда, наркотици и т.н. са само Средство за печелене на пари)2. Чиновниците в ЕС,ГЕРБ и ЕНП имат същата идеология - "Печелене на пари"... (избори, медии и т.н. са само Средства за печелене на пари)3. Общата идеология ражда Общите действия... Така ЕС-Олигархията роди ГЕРБ... (властта, терора и т.н. са САМО СРЕДСТВА ЗА ВЕЧНО ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ, ЧРЕЗ ДЪРЖАВНО НАСИЛИЕ...!!!Просто е:- "Интереса клати феса" (И в България и в Украйна и в ЕС).

69

румен221

преди 10 години

А споредагенция "РУМЕН221 РИСЪРЧ , КОИТО ДОРИ ШАРЛАТАНИНА М.КОНСТОНТИНОВ НЕ ОТРИЧА, с въпрос:- Как ще гласувате, ако БСП, ДПС и Атака премахнат плоския данък, въведат МРЗ = Обществения мин. от 562лв. и Мин. пенсия = Жизнения мин. от 360лв.Се получиха резултати:- БСП - 39% - ГЕРБ - 19%- Без цензура 10%- ДПС - 7%- Атака - 6%Другите са под масата с мръвките, но В шаба на ГЕРБ след преизчисляване по метода Костинброд получили:- ГЕРБ - 25%- НФСБ 20%- БСП - 12% - ДПС - 6%- Без цензура 3%.

68

Анонимен

преди 10 години

Значи българите пак виновни?!!! Българите пак са лош матриал, че не са избрали Банкянското слънце за да може да да се вози на самолети и хеликоптери, да рита мачлета и да реже лентички нагоре-надолу!*** простата Тиква!

67

румен221

преди 10 години

Аз съм бесен, когато Буда и Буда-лите извъшват Престъпление срещу Конституцията с безпричинното си отсъствие от Пленарната зала на НС !!!Чл. 63. Народното събрание се състои от 240 народни представители.Чл. 67. (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително. - Заповедите на Буда за БЕЗПРИЧИННО ОТСЪСТВИЕ ОТ ПЛЕНАРНА ЗАЛА е очевидно престъпление срещу Конституционния ред в България!!!КЪДЕ Е МОРАЛА ви, Ало-о-ооо, герберски талибани???.

66

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

65

ДИДо

преди 10 години

Много сме зле, няма за кого да гласувам .Да внесем китайски депутати, може пък на тях да им се работи .Поне да пробваме, трябва да имаме някакъв шанс и ние нормалните българи .Стига лежане на дъното, СТИГА .

64

Анонимен

преди 10 години

И твоята заплата беше около 3000 лв.но изхарчи милиони държавни пари за разходки с правителствения самолет и опоска 8 милиарда лева от държавния резерв за какво-още не си дал обяснение.Е,с кйакво Станишев е по-лош от теб?От един дол дренки сте.Харчите на поразия народни пари,а хората се гърчат в мизерия вече 25 години.Махайте се от политиката вече,че търпението взе да ни се изчерпва.Мислите само как да се докопате до властта и пет пари не давате за хората.Алчни наглеци.

63

икономист

преди 10 години

Мили ми Кутевски тролчета, искам да попитам. Ако не изпълнявате опорни точки какво неправилно е казал Б.Борисов. В твоето семейство имаш доход от 1000 лв. на месец , но искаш да похарчиш 2000 лв. и трябва да вземеш заем , кой плаща заема и лихвите. Толкова е просто, че само комунист-социалист-*** не може да проумее. Много хитреете, но тези заеми, които вече са над 4 МИЛИАРДА обрича на мизерия вашите деца и внуци. Хайде чао и пак да гласувате за БСП-ДС , че ще има повишение с 4.50 лв.

62

румен221

преди 10 години

Приятели,Великият Български Народ е казал: - "Гузен, негонен бяга..."Цитирам:- Обраха на хората имотите по селата, но и по градовете, а цялата полиция стои пред общината, кого пази, коментира той и добави: Данчето Фандъкова да не избяга1. Хванаха го в Костинброд - взеха му Властта...2. Хванаха Му кокаина, и... май, ако му хванат и сметките от които е платил ще Му вземат и свободата...САМО ВЛАСТТА ЩЕ ГО СПАСИНаправо си е страшничко...!!!.

61

ГОГО

преди 10 години

САМО БОЙКО ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА

60

Lakov

преди 10 години

Боко още не може да повярва, че парламентарни избори ще има през 2017 г.