107

M.Jane

преди 10 години

е, какъв пък автогол може да си вкараш,като не позволиш на чужда държава да ти изпомва ресурсите? все си мисля, че газ,злато и т.н., може да си ги копаем и сами.

106

--

преди 10 години

Този ***, както и другия - Роналд Ът трябваше да бъдат изгонени с камъни от България, когато правеха прословутия си план! Но българите участвали в разработката на плана са все още тук - като почнем с Иван Костов, Емил Хърсев, Венцислав Димитров и т.н. и т.н.

105

иван к.

преди 10 години

Ние бяхме за пореден път прегазени след 1990 г.Пак от геостратегически интереси, чужди нам.Този едноокият не е главния, а анализатор-глашатай.Но за нас това лице ще остане в галерията на личности като император Василий-***, султан Баязид, тъмръшкия феодал и много други причинили масови страдания на клетия български народ.

104

ТОЙ КАЗА:

преди 10 години

Българския народ продължава да бъде унижаван! Най-нагло ни се присмиват в очите, а ние нищо! Да знаем, че не сме добре, че ни лъжат и мамят.... И КВО?! - НИЩО!Лаем по форумите и нищо друго!Обречени сме!

103

Анонимен

преди 10 години

Забелязвате ли, че покрай кризата в Украйна изпълзяха всички *** на прехода в Източна Европа, за да коментират ситуацията в момента?

102

TS

преди 10 години

Даа... Като по учебник: - проблем: конфликти по пътищата на енергоносителите за Европа. - решение: добив на шистов газ, понеже положението толкова се е влошило, че няма друг изход. В противен случай: срив на икономиката, студ, безработица, тотална мизерия. Народите сами ще поискат решението.Тия реднеци видяха, че европейските правителства клекнаха пред протестите на гражданите си и сега Чичо Сам мина на План Б. Съвсем случайно почнаха да пропагандират за шистовия газ.

101

До 96

преди 10 години

Ами, да го беше измислил някой.Да го бяха измислили руснаците и-нет и компютърът.Да бяха измислили и качествените автомобили.Да бяха измислили и развиват високи технологии.

100

me

преди 10 години

Само като му гледате наглата и отвратителна физиономия на тоя, един от архитектите на ограбването и съсипването на България, би трябвало да си извадите изводите на тема шистов газ. Скапани ***, сега и Украйна искат да съсипят по същия начин и да я надупчат за шистов газ - една от житниците на Европа, както и ние. И като се окаже, че газта е скъпа и недостатъчно, ще си тръгнат, оставяйки земята надупчена, замърсена и неизползваема. И ще си харчат парите по островите. Скапани ***!

99

излъганите камили

преди 10 години

Тоя мазен долен отврателен гад, защо си дава мнението, кой му го иска, КОЙ, вашта мама измекярска !?

98

Анонимен

преди 10 години

Тоя човек трябва да има доживотна забрана за влизане в България , а ние го търсим за коментар ! Нема връзка !

97

Анонимен

преди 10 години

Този няма ли да умира скоро, че горя от нетърпение да наторя гроба му?

96

Тихомир Томов

преди 10 години

Напредъка е в измирането за кратки срокове на българите и освобождаване на територия наречена " Нова Палестина ". Иначе сега можеш да си пожелаеш всичко , но не можеш да си го позволиш . Прийомите , с които някои забогатяха са описани подробно в Наказателния кодекс , но съдебната система се реформира и биваха оправдавани !

95

Анонимен

преди 10 години

Ран да върви по дяволите и по-точно там където "копат" шисти да пие вода и да се прави на фокусник бълващ огън

94

Анонимен

преди 10 години

"Въпреки това обаче Ран вярва в по-доброто бъдеще на България и е очарован от промяната, която е настъпила в страната ни през последните 25 години."Благодаря, г-н Ран, на свой ред пожелавам на САЩ следващите 25 години да са толкова очарователни, колкото и у нас.

93

Анонимен

преди 10 години

Ясно беше, че е това сценария: правят патакламата с Русия и Украйна, после в цяла европа се разрешава добива на шистов газ. И идват американски фирми да го правят, че имат опит и тн. И така, бизнес за стотици милиарди годишно. Този разбойник го доказва. Сигурен съм, че сега в целия бивш соц-блок сноват и пропагандират.

92

Aнонимен

преди 10 години

Това първоаприлска шега ли е?Та тоя *** подписа смъртната присъда на модерна България с неговия план.

91

Анонимен

преди 10 години

"Той припомни старите автомобили, лошите пътища, ограничения брой заведения и ресторанти, като и липсата на пълна свобода, невъзможността да правиш всичко, което си пожелаеш."За какво говори този цъ.вул? Днес автомобилите са по-стари отколкото бяха тези, с които разполагахме преди 1989-та, пътищатаса в руини, сега ресторанти и свобода бол, пари и възможности изобщо. Кое му е хубавото?

90

Тракийски

преди 10 години

ДА бе , беше автогол ! Така всички истински членки на европейският съюз няма да могат да получават шистов газ за сметка на българската природа . Голяма загуба за "Европа" !

89

Анонимен

преди 10 години

Всеки път когато България се изправя и от запада и поставят нови икономически наказания и лъжеикономисти.Няма да ги изброявам ,че прехода ги знае всичките.А що пара напрвиха на наш гръб..

88

Анонимен

преди 10 години

Тоя не е трябвало да му оставят око май...