15

4

преди 10 години

Не го обвинявай - просто и ти си за лудницата! За мое голямо съжаление имаме същия случай с наши съседи - майката и сина са луди, барикадирали са се в апартамента, заплашват живущите в целия блок с убийство. Пускаме жалби постоянно - но полицията идва, пише протоколи за предупреждение и нищо друго не може да направи. Нещата стигнаха и с жалби до прокуратурата за заплахите за убийство - но прекрасната прокурорка прецени, че човека си е нормален и няма повод за притеснение и т.н.

14

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

ДО ДИМО!Хайде да не се обиждаме по тоя начин..Аз няма да отговоря като теб и да започна да плюя..Те хората от форума сами те видяха какъв си..Сега ще хвърчат шапки от МВР и умирате от страх.Нека българската полиция спре да служи на мафията и политиците и тогава ще си върнете доверието на хората.Стига ни бробутвахте номера за мисис България и така нататък и колко съвестно момче бил Емил..Накрая като ви запукат подред на номерата хората по улиците да не се чудите пак защо е станало така!?!

13

Мимоза

преди 10 години

Тази майка също е за психиатър, щом всичко това около поведението на сина й и се струва нормално! Мъж на 53 години!!! И тя "не може да живее без него"! Тези и двамата са за освидетелстване НЕЗАБАВНО! Дали тази акция на полицията е правилна или неправилна, дали е професионална или не, ще стане ясно, но по-ясното за мен е, че тези майка и син, отдавна са имали нужда от професионална медицинска помощ! Бог да прости полицая и дано поне другите трима се оправят! Ситуацията е:Да не дава Господ!

12

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 13 като стреля през балкона по игрището, например. И не смятам за нормално да ходиш да заплашваш децата или съседите че ще ги гръмнеш. Полицаите са получили заповед, те са подневолни хора, но тоя, който им е дал заповед за цялата операция си е за обесване. Светът на тази жена се върти около синът й, за това той е живял с мама до 53-шна възраст, нищо чудно че е бил асоциален според съседите. Майка му за това не го е завела на лекар и вижте какво стана...

11

bla bla

преди 10 години

На тази хич не ѝ личи, че е луда...

10

Анонимен

преди 10 години

Ей това става като живеят с майка си след 25 и не общуват с други хора.

9

Злопаметна

преди 10 години

С риск да бъда анатемосана, ще го кажа: майката е виновна за цялата трагедия... Вместо да си крие главата в пясъка и да твърди че синът й е нормален, като не е излизал от години и съседите са искали да го освидетелстват, и е имало адвокат, който е помагал на Петко да пише жалби неизбежно нещата щяха да излязат извън контрол и да избухне в един момент нещо сериозно... Ужасна трагедия, но в случая с психично болни вината често е върху близките, които не искат освидетелстване и лечение.

8

Анонимен

преди 10 години

Може би полицайте вместо да се катерят като крадци през прозорците е трябвало да позвънят на входната врата през деня.

7

Dimo

преди 10 години

До ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯМай и теб трябва да те затворят някъде.... Даже да не е такъв, какъвто го описват, защо е открил огън по полицията? Защо не се е предал просто като е толкова невинен? Работил съм в това звено на МВР и за едно си права - там нормални няма, защото никой нормален няма да тръгне да рискува *** си заради такива *** като теб!

6

Анонимен

преди 10 години

Haide bre! Mnenieto na tazi stara veshtica za nas e ot "osobeno goliama vajnost"

5

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е, че се чува и другата гледна точка - защото не бива едностранно да се чака информация само от Родната полиция! Очевидно е, че грубо са подценили случая и сега искат да хвърлят всичката вина върху "психаря"...

4

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

За пореден път обстоятелствата са неясни и прикрити от полицията и правителството!!!Аз заставам зад този човек и майка му и смятам че са невинни и двамата.Защо са го нападнали човека в дома му?Всеки би се защитавал..Защо никой от журналистите не интервюира стрелеца..нека чуем и другата и страна а се насажда омраза към него чрез медийте..Какви са тези мутри на погребението на Шарков?Съжалявам че ще бъда толкова директен но на мен Емил ми прилича на болен мозък от снимките които видях а не стрелец

3

ко?не!

преди 10 години

Съвсем случайно ТВ 7 бе на мястото на събитието във фаталния ден

2

Анонимен

преди 10 години

ми майка му е ... какво да каже жената

1

Анонимен

преди 10 години

"защото не може да отиде, страх го е да излезе". Тя не смята, че Петко е имал нужда от лекар. "За какво му е лекар, той си е нормален", казва тя. Да, да, то е напълно нормално да стоиш вкъщи години с пушки и да те е страх да излезеш :)