95

Лов и риболов

преди 10 години

То било много лесно бе да си присъединиш твой територии,къде дремат нашите да обсадим македония и да си я присъединим към България един референдум под обсадата от боини единици ще е 85% в наша полза все пак македония е дело и творение на коминтерна на цк на КПСС_БКП начело с г.димитров инициатора е сталин естествено,мисля че поне 5000 доброволци ще се въоражат за такава офанзива,пък и вече има над 300 000 издадени бг паспорти на македонците...

94

Анонимен

преди 10 години

Фарс е западната "борба" за демокрация и човешки права!

93

хипнотизирани зайци

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на външната политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

92

Западът капитулира

преди 10 години

Западът окончателно капитулира пред Путин! В бъдеще правилата на световната политика ще се определят единствено от Путин.

91

ТУРЧИН

преди 10 години

Като гледам какво сте писали ,значи одобрявате и сте ЗА в КЪРДЖАЛИ да има референдум както в КРИМ

90

Анонимен

преди 10 години

Само не разбирам в цялата тая дандания, защо беше необходимо България да взима страна? Защо Гърция си трае, а наще *** си вират ***? Кой печели от това? Всики случай не ние!

89

Анонимен

преди 10 години

amerika si praveshe do sega kakvoto iska , no sega vidia 4e veche nemoje

88

ПУТИН

преди 10 години

им удари 2 шамара на западняците да ги приведе в чувство. Нещо се бяха самозабравили напоследък

87

Анонимен

преди 10 години

Като гледам колко *** има в България ми идва да си изгоря паспорта!Среден пръст за Русия!

86

Анонимен

преди 10 години

Поне ще се отървем от каскада Горна Арда и Водното огледало. Иначе шосетата там им ги оправихме.

85

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Ако не беше Русия сега щяхте да пишете във форумите и да говорите на турски, да празнувате турски празници и щяха да ви вкарват като *** в джамиите да слушате ходжата. Българите сме с Русия, *** - против Русия.

84

Анонимен

преди 10 години

Bulgaria nai mnogo shte postrada nie sme 90 % zavisimi na gas i na petrol i na jdreno gorivo za atomnata centrala, Bulgaria tribva da podkrepi krim ina4e ni 4akat jestoki ikonomi4eski vremena napravo shte e gibel za Bulgaria,za tova triabva da se misli predvaritelno , ne kato vigenin da se iskazva nepodgotven bez da misli da posledicite

83

конституцията

преди 10 години

Крим ще се съобразява с конституцията на Украйна, когато Косово започне да се съобразява с конституцията на Сърбия!

82

Анонимен

преди 10 години

До Кашчей Безсмертний"Братя сърби!Тази победа е посветена на Вас! "Кви братя, кви 5 лева?!?!Сърбия с подкрепата на Гърция ни взимат Македония!Войни сме водили!Реално Сърбия ни е направила най-много лошотия на Балканите! Турците дори не са ни претопявали така както Сърбите!За 500 години турците са ни запазили като българи, а сърбите за 50 години направиха българите в Македония или македонци или сърби!И всичко относно Македония е поискано от Русия!

81

Анонимен

преди 10 години

101 Крим също не граничи с Русия. Има го Керченския провлак. Там ще сроят мост. Същият Крим няма собствено водо и електроснабдяване. Ама пак ще е Руски. Така, че "Чао-чао Родопи". Ако искаш да се обзаложим! Аз давам 3 години.

80

световен жандарм

преди 10 години

Няма съд, който да е признал Русия за виновна за събитията в Украйна! Но Обамата вече се изживява като световен жандарм! Произволно и незаконно, той започва да наказва Русия със санкции. Може би, по-нататък ще изпрати и главорези да застрелят Путин? Като Бин Ладен?

79

Анонимен

преди 10 години

Санкции за Русия? А хилядите алчни западноевропейски фирми настанили се в Русия да смучат природните и богатства, дали няма да пострадат.

78

Браво !

преди 10 години

Браво на ЕС! ЕС не признава свободния избор на свободните граждани на Крим! ЕС признава, обаче, фашисткия режим в Украйна!

77

Анонимен

преди 10 години

zna4i kosovo moje da si go priznaiat kogato e v polza na amerika, a krim nemoje?

76

superMuzzy

преди 10 години

Америка може , а Русия не! Няма по демократичен начин за решаване на проблем от такъв мащаб от референдума!или вмешателството употребата на сила и окупацията са по цивилизовани!?