452

Анонимен

преди 10 години

Дупе да им е яко на кримчани оттук насетне!Ще хранят руските олигарси и ушите им ще плющят!Бухахахахах

451

Анонимен

преди 10 години

остава още да се обедини Източната Украйна с Харков, Донбас, Одеса, Херсон.

450

bg

преди 10 години

Po4ti vsi4ki etni4eski bulgari v Ukraina i Moldova sa na stranata na rusnacite.

449

rusnak

преди 10 години

EU, USA и няколко други убитаци, правят 750 000 000! Е, въпрос за ентелегенти! Как така 10 % от популацията на планетата, има наглостта да се нарича "световна общност", и да говори от нейно име??:)))

448

Анонимен

преди 10 години

По-вероятно е 1 ден ЕС да иска да се присъедини към Крим

447

Анонимен

преди 10 години

Няма бойкотиране, мойкотиране има брилянтна операция "Вежливо зелено човече", която дълго време ще се изучава в академиите!!!! Крим беше ПРЪВ,....Мала и НОВАРусия!!!! Както писах преди седмици татарите не са проблем(просто си вдигат цената), Путин си има лаф с Ердоган, а и Рамзан Кадиров е световно известен "дипломат";-))

446

Kличко

преди 10 години

Точно обратното след наближаващата световна война русия няма да съществува повече като държава, а буферна територия между Европа и Китай! Суровинна база, каквато е трябвало да бъде още от 41 г.!! Долу русия, да живее ЕДИННА ЕВРОПА, УКРАЙНА Е НАША!

445

Анонимен

преди 10 години

Ох как се ядосва бай-село на лошите *** ...ох как е ядосан на световния капитализъм и как нежно обича Путин ...искрено се забавлявам да ви чета ...признавам си и че се радвам, че не съм в БГ ... някак несъзнателно

444

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 640 бива ли толкова тъпо разсъждение....милиони искат да си отидат у дома в Русия и пеят и развяват знамена и 95% гласуват за .............обаче ти като един виден политолог предричаш крах на Крим))) хахаххаха не мислиш ли че си доста повърхностен да не кажа кух. Не мислиш ли че има достатъчно умни и интелигентни хора в Крим да знаят какво правят. Хората са доста интелигентни , не ги подеценявайте, който познава Русия и руснаци знае за какво говоря. Има и прости хора,но къде няма?

443

Музичко

преди 10 години

Бараев,Дудаев,Басаев,Умаров,Хатаб,Гелаев.Музичко спецназ ГРУ ще те впишат в списъка

442

Анонимен

преди 10 години

Европа полудя немислимо - заради шепа фашистки *** в една нищо незначеща територия рискува световна война и връщане на света с десетилетия назад, ако въобще оцелее. Тук прозира гнусния замисъл на американско-еврейската *** да отслабят максимално Русия след евентуален конфликт и да свалят Путин. А не знае ли тая ***, че надали ще има повече в Кремъл така про-западно ориентиран човек. Нека и в Русия дойдат ястребите на власт и тогава ще стане страшно, тогава Киев ще е руски за часове, а и..

441

Патриот

преди 10 години

Днес се радвате за Крим, утре ще ви питам за Кърджали, Разград и Силистра...*** русофилска!!!!!!!

440

Доган

преди 10 години

До 639... ееее най после някой да знае истината за САЩ

439

Анонимен

преди 10 години

Имперските рефлекси на Кремъл отблъскват света от Русия !

438

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен, Хаааааа-програмист в Дъблин-нека ми е зле.------ще ти мухлясат кокалите от влага! Слънцето ще забравиш как изглежда!

437

Анонимен

преди 10 години

Референдумът в Крим съответстваше на международните норми и изцяло отговаряше на демократичните процедури, заяви пред ИТАР-ТАСС ръководителят на мисията от международни наблюдатели Матеуш Пискорски от Полша= Българска общност е гласувала също за присъединяване към Русия, защото ще се чувстват по спокойни за физическото си оцеляване. Защо в бг медиите спряха да пишат, говоря и показват по ТВ какво се върши от въоръжените протестиращите в Киев сега??????????

436

Анонимен

преди 10 години

Гадни ЕВРО-*** този път няма да има Източна и западна европа а ще има провинция европа в Руската империя .Дразнете още великата мечка па да видите кон боб яде ли

435

Анонимен

преди 10 години

До ТервелСтава все по-зле защото в България не остава трудоспособен персонал. Чистачки охранители и келнерки-бол. А за другите има много място. Това е-държавата разчита 100% само на данъците на хората, а тези дето плащат данъци се изнасят. Англичаните никой не ги брои. Великобритания е по-изкуствена дървава и от Украйна. Шотландците искат независимост но искат и ЕС-на кой му се плащат мита? Да не са луди. Северна Ирландия е част от Ирландия и никой не успорва(освен в парламента в Лондон)

434

Само за грамотни

преди 10 години

Russia Annexing Crimea is the Cost of EU/US intervention in Ukraine - Ron Paul Instituteronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/march/13/russia-annexing-crimea-is-the-cost-of-useu-intervention-in-ukraine.aspx

433

)(

преди 10 години

Тук един дето се обаждал уж от Лондон...та се сетих едно интересно заглавие в Гардиън theguardian/world/2014/mar/03/uk-seeks-russia-harm-city-london-document,т.е.ЕС да си въвежда санкции срещу Русия,но това да не засяга интересите на Лондон,той да е изключен от сметките на ЕС.Разбираемо е,Ходорковси бе определил Яков Ротшилд за възможен наследник,ако го затворят.news.bbc.co.uk/2/hi/business/3064683.stm