36

Аз

преди 10 години

До имат ли СОБСТВЕНО МНПусни си Алфа тв и гледай, бе, колега!

35

Атакист

преди 10 години

до хоха 31Ти си болен. Слушаш какво ти говорят Босфор ТВ, Нова, ТВ7 и БНТ. АТАКА направи оптималното. Иначе щеше да се върне Гербаджийското робство и отново щяхме да го ядем, а сега поне няма мутри на власт. И едните са антибългари, и другите са антибългари, но ако Парламентът беше паднал, нещата щяха да са доста по-зле, отколкото са сега, така че си мълчи.

34

имат ли СОБСТВЕНО МН

преди 10 години

Не чухме Вигенин, Станишев, Сидеров, Местан, Орешарски да кажат ЯСНО: с европейското мнение ли са по отношение на нахлуване в Крим на руските части ИЛИ одобряват инвазията на Путин?Само Плевнелиев изрази мнение, съвпадащо с европейското.

33

Атакист

преди 10 години

До Анонимен 23Путин защитава интересите на руснаците в Крим, които са 70 процента от населението. Като не си подготвен, не се изказвай!

32

до 27

преди 10 години

сидеров е или пълен *** или е подкупен или е зависим от друго"движение".няма друг вариант.ако беше истински патриот и се водеше от националния интерес,в другия парламент щеше да има много депутати.златното пръстче го прати в небитието.

31

Мими

преди 10 години

Защо е пълна тишина и никъде не мъцват нищо за канонадата по дудуковия офис? Тъкмо наложи модата на бронежилетките ...

30

хоха

преди 10 години

До Атакист - Бих си замълчал но истната е друга! Къде забрави очевадния факт, че БСП и ДПС управляват благодарение само и единствено на Атака. А днес митинг на Трети Март сте тръгнали да ми организирате ... Старите *** на Доган и новите на Местан! Безсилно смешни сте! Но така е ... хората казват че това са предсмъртни гърчове! С тази безумна коалиция сами си изкопахте политическия гроб! Нещастници!

29

Анонимен

преди 10 години

От къде на къде тези никаквици да ми окупират Празника 27 Ей мухъл а защо трябва да се подкрепя агресора Русия кажи бр скапаняко .Това което днес прави Путин утре може да направи Ердоган защото Путин унищожава Международнот право

28

Черен Петър

преди 10 години

Волене, извине се бе!

27

Гласувала за Атака

преди 10 години

Какъв патриот си ти , бе? Даде властта на ***! Кой ще ти вярва вече! Срам! Срам!

26

Атакист

преди 10 години

Хейтърчета, като сте толкова навити и нахъсани, нека ви попитам:- Защо обвинявате Волен след като той никога не е имал изпълнителна власт? Той ли е виновен?- Коя е единствената партия в НС, която открито се противопоставя на содомията на ЕС? - Коя партия искаше забрани за гей-парадите?- Коя партия удължи мораториума?- Коя е единствената партия, която защитава Русия срещу Евромайдана и Украйна?- Чели ли сте "Планът Сидеров"?Като ми отговорите, пак си помислете ще го плюете ли!

25

НИКИ

преди 10 години

ЕНИЧАРИ

24

акуд

преди 10 години

сидеров=клоун

23

Атакист

преди 10 години

Единствената, автентичната, традиционната българска партия! АТАКА ПОБЕДА!

22

Черен Петър

преди 10 години

Честваме Освобождението от Османската империя, от турското потисничество.Остана да се освободим и от робството.

21

Анонимен

преди 10 години

имам чувството,че днес ще има нужда от масичката.пълен ***.

20

Ники

преди 10 години

Куршум за Волен! Моралът не се ражда, той се възпитава!!!!!

19

Насо

преди 10 години

Болен изпълнява поръчка на управляващите за отклоняване на общественото внимание, трябва да отбележа много успешно!!!Куршум за Волен! Моралът не се ражда, той се възпитава!

18

Анонимен

преди 10 години

Хи хи хи ...........

17

Екс Българин

преди 10 години

Ако това са новите патриоти...отивам да махна флага от балкона си. Ще го запаля и ще си потърсв нов ДОМ. Или патриоти като сидероглу...или ние..."бившите" българи...