36

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Защо не мога да се сетя за нито една държава със щастлив народ от гениалното управление на комунистите ?Украинците с кръв се борят да се отърват от тях, а ние си ги избираме да ни направят европейци.

35

буба

преди 10 години

Опаааа, сега Сорос и МВФ ще им предложат изгоден заем и да ги заробят за идните 50г :)Приватизация ли надушвам ?

34

zeus

преди 10 години

Цялата работа почва да ми намирисва на таен договор между сорсоидите и Путин да си поделят Украйна. Източните региони сега сами ще се присъединят към Русия, а западните ще затънат в дългове и "демокрация".

33

Анонимен

преди 10 години

в момента в Украйна има двувластия тия плюмки от майдана дето сега се разпореждат в Киев никой не ги бръсне за слива на изток и юг .Вчера в Донецк е бил направен опит да бъде сменен губернатора и директора на полицията с верни на тия от майдана хора .ха познайте какво им се е случило кандидат демократорите от майдана за новите постове са били пребити и арестувани от местните хора.

32

ViturStSt

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТКаква катастрофа последва?Да не стана долара 3000 лв?

31

МВФ

преди 10 години

Сега ще има само няколко малки заемчета и светлото европейско бъдеще е пред вас.

30

Анонимен

преди 10 години

Ще е веселба Китай да го блъсне в масата с едни 1000 милиярда $ безвъзмезна помощ!Могат ,ама са сейрджии и още оставят хазарягите да си мотаят коня.А иначе щом редови българи знаят какво трябва да се прави в тая мътеница ,смятаите колко изтъркан ход е всичко това.Украйнците са шампиони по-простотия!

29

st

преди 10 години

Тук всеки 2 ри русофил ама не кара жигули ххехеехеххехеех все гледа към немското, френското еххехехеехех истинският русофил кара само жигули и и целува всяка сутрин портрета на путин.

28

tuuutt

преди 10 години

тук сме се нагледали на този сериал ... то не беше 89-а , Виденов , Съсела а сега и Ореха ... след всяко управление на комунисти е катастрофа

27

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименДруги си е да има пари само за хората дето пазят трабата за Путин.Ей от хранилката се откачиха само да си правят икономика.Будали.

26

Анонимен

преди 10 години

Брех превратаджиййте отново закъсняха Лошо много лошо до 10-ина години може и да ги приемат в ЕС ако тогава първо трябва да се сменят много Правителства трябва да се вземат още Заеми Трябва да се Довърши ТАКА НАРЕЧЕНАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПЕРЕСТРОЙКА(приватизация) трябва да си го нахендрят Още Повече В ИМЕТО НА НАТО И ЗАПАДНИТЕ ИНТЕРЕСИ

25

;-)

преди 10 години

Ами, след комунистическо управление, винаги следва национална катастрофа. Честито!

24

Анонимен

преди 10 години

Украйна е пред фалит, държавната хазна е празна******************и вече никога няма да се напълни щом са тръгнали по нашия пъттука в България от 24 год все няма пари

23

Да, бе

преди 10 години

Баси наглата пасмина... "международна донорска конференция" - окрадоха си парите и сега какво, други да идват да дават - аман от хохлы. Тея циркове пак ли ще минават като на гърците?!?

22

Анонимен

преди 10 години

След направения преврат в Украйна от западните хора на Сорос,ще има пари за новоназначените богаташи, които ще пазят тръбата, за да е евтин газа на Европа, а за народа ще има демокрация и лишения и бедност.Честито на будалите украинци ЕС!

21

до 3

преди 10 години

да ама на тях ЕС им обеща 20 млрд пък на нас нищо--Не им завиждай - ЕС има дава 20 млрд. заеми, след това трябва да връщат заема плюс лихвите.Гърците сега се гърчат, защото от ЕС получиха не помощ, както си въобразяват повечето българи, а заеми - и тези заеми ще ги душат още 20-30 години. Доходите на гърците спаднаха двойно за няколко години, безработицата мина 30 %.Вместо демокрация украинците сами се набутаха във фалит и стават евтини играчки в ръцете на МВФ, контролиран от САЩ.

20

Анонимен

преди 10 години

трябва незабавно да се отправи молба за финансова помощ от МВФАйде, нае*аха се като нас...

19

споко бе 10

преди 10 години

Нали тея пари ще ги влагат се някаде!Време е строителния бизнес да продава на украйнци,бизнеса да приватизира ударно по старата схема с подкупите ,а банките да оглозгат с непосилн кредити народомасите.Тютюна и Алкохола и търговските вериги и те какво още чакат?Армията ни също да не спи ,а да разграбва за жълти стотинки.Лешояди в атака !

18

до 13

преди 10 години

Баце баси колко си изпращел !!! *** нищо, ти си пиши, кефиш. Има и забавни ***. Та викаш скоро с гърците влизаме в съюз а ? Ми аре ясу тогава, нема лошо......

17

Анонимен

преди 10 години

Още някоя година съсела и тук същото.